Lyö vetoa virtuaaliurheilusta – saat 10€ riskittömän vedon!

Päivitetty: 10.12.2020

Mitä on virtuaaliurheilu?

Peliyhtiöt tarjoavat ympäri vuorokauden pyörivää nopeatempoista virtuaaliurheilua eli englanniksi Virtual Sportsia sivuillaan. Voit seurata tavallisesti muutaman minuutin kestäviä otteluita ja kisoja livenä ja lyödä samalla kilpailutapahtumista vetoa! Virtuaaliurheilun ottelu- ja kilpailutapahtumat ovat satunnaislukugeneraattoriin perustuvia tietokonesimulaatioita.

Virtuaaliurheilu on mainio tapa tutustua vedonlyönnin maailmaan, jos nämä tiet ovat sinulle vielä jokseenkin tutkimattomat!

Mitä lajeja virtuaaliurheilu kattaa?

Perinteisten jalkapallon, koripallon ja tenniksen lisäksi voit betsata esimerkiksi hevosurheilusta ja vinttikoirakilpailuista. Jalkapallon osalta turnausvalikoimassa on usein enemmänkin valinnanvaraa.

Tänään 10.12. Coolbetin joulukalenterista pyörähti porkkana virtuaaliurheiluun: kun betsaat vähintään 20 euroa, saat 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

Lunasta riskitön veto näin:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Syötä bonuskoodi 20XMAS10 ja lyö vähintään 20 euron veto virtuaaliurheiluun (minimikerroin 1,50).
3. Saat nyt 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

Lisätietoa: Riskitön veto lisätään pelitilille välittömästi panostusehdon täytyttyä – vedon voi käyttää joko ennen otteluiden alkua tai live-vedonlyönnissä.

Muita uhmakkaita tarjouksia