Tiistain tuplauksessa uskotaan kriisijoukkueiden ongelmien jatkuvan

Päivitetty: 30.09.2020

Tuplaus käynnistyi tällä viikolla kivuttomalla osumalla, sillä HJK iski jo ensimmäisellä jaksolla RoPS:n isäntänä nyrkkiä pöytään ja Liverpool – Arsenal oli kuin olikin intensiivisen hyökkäyspelin juhlaa. Tiistaille lähdetään virittelemään komboa, josta löytyy La Ligaa ja UCL:n karsintaa.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Real Sociedad – Valencia

Valencia heikentyi kesän aikana toden teolla, sillä muun muassa Dani Parejo, Ferran Torres ja Rodrigo kärrättiin muualle, jotta palkkakuluja saataisiin kavennettua. Nykyjoukkueella ei ole realistista taistella europeleihin oikeuttavista sijoituksista ja alempi keskikasti vastaa oikeammin nykytasoa. Valencia on ollut toistaiseksi tällä kaudella maalipaikkojen valossa selvästi alakynnessä jokaisessa kolmessa ottelussaan.

Real Sociedad on illalla suuri ennakkosuosikki ja avauskierrokset ovat sujuneet pitkälti odotusten mukaisesti. Jopa Real Madrid saatiin pidettyä poissa tulostaululta. David Silva hankittiin siirtoikkunassa San Sebastiániin, joten La Realin hyökkäys vaikuttaa entistä jännittävämmältä. Otetaan ensimmäiseksi kohteeksi Real Sociedadin voitto.

Dynamo Kiova – Gent

Avausosaottelu meni kiovalaisille Belgiassa 1-2 –lukemin ja voitto oli täysin ansaittu. Gentin alkukausi Belgiassa on sujunut sanalla sanoen mollivoittoisesti ja seitsemän kierrosta ovat tuottaneet vasta kuusi pistettä. Ongelmia on illalla myös poissaolojen kanssa, sillä Roman Bezus on pelikiellossa ja Roman Yaremchuk ja Vadis Odjidja-Ofoe ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa.

Dynamo Kiova kaasuttaa Shakhtar Donetskista tutun Mircea Lucescun alaisuudessa kohti lohkovaihetta. Joukkue viilettää lisäksi kotimaansa liigan kärkipaikalla, joten pullat ovat kaikilta osin hyvin uunissa. Myös Dynamolla on joitakin poissaoloja, mutta ne on vastustajaan peilattuna helppo korvata. Gent joutuu käytännössä täysin varamiehisellä keskikentän yläoksalla peliin. On vaikea nähdä tässä vierasvoittoa kovin todennäköisenä lopputulemana.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia