Uhmakas tuplaus jatkuu eksoottisella kombolla

Päivitetty: 17.09.2020

Uhmakas tuplaus käynnistyi maanantaina voitokkaasti. IFK Mariehamn touhusi TPS:n boksissa alle odotusten, mutta onnistui silti yhden maalin vääntämään. Chelsea sen sijaan nappasi avausvoittonsa Valioliigassa Brightonin vieraana. Tiistaille otetaan eksoottisempi kombinaatio.

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

PAOK – Benfica

Yli 1,5 maalia on ensimmäisen kohteen pelivalinta. Benfica rellesti kesän siirtomarkkinoilla ja hankki joukkueeseen muun muassa Jan Vertonghenin, Luca Waldschmidtin ja brassisensaatio Évertonin. Jorge Jesúsin ohjastuksessa Benfica on huippuvaarallinen joukkue ja Mestarien liigaan selviytyminen on ehdottomasti joukkueella tavoitteena.

PAOK nappasi Besiktasin päänahan karsintojen edellisessä vaiheessa ja tuossa ottelussa nähtiin neljä täysosumaa. Besiktas pelasi varsin vajaamiehisenä, mutta oli silti pelillisesti kuskin paikalla. Benfica ottanee pallokontrollin itselleen ja tietää miten PAOK:n maalinedustalta löytyy tilaa tehdä maali. PAOK tuhosi Besiktasin vastaiskuilla ja sama pelisuunnitelma voi hyvin olla illalla Abel Ferreiralla hihassa.

Deportivo Binacional – LDU Quito

Copa Libertadores tekee paluun Etelä-Amerikassa erityisen pahasti jyllänneen koronaviruspandemian keskellä. Binacional on Perun mestarin ominaisuudessa mukana, mutta jos totta puhutaan, ovat joukkueen menestysmahdollisuudet tässä kilpailussa ohuet – etenkin nyt, kun joukkue joutuu pelaamaan maan pääkaupungissa Limassa.

Binacional voitti aiemmin lohkovaiheessa itsensä São Paulon korkealla vuoristossa sijaitsevalla kotikentällään, mutta merenpinnan tasolla River Platen vieraana tuli peräti 8-0 kuokkaan. Vastustajaksi saapuva LDU Quito on perinteikäs ja laadukas joukkue, joka todennäköisesti näyttää yöllä varsin keskinkertaiselle Binacionalille kaapin paikan.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia