Uhmapelaajien ravikimppa – kympillä mukaan!

Tänään laitetaan jakoon Uhmapelaajien ensimmäinen ravikimppa! Kimppalappu tulee Ruotsin raveihin – keskiviikkona klo 21:30 alkaen juostaan Solvallan ja Bergsåkerin radoilla V86-pelin kohdelähdöt.

Tänään pelissä on normaalin jakosumman lisäksi bonusta n. 837 000 euroa, joten isoa rahaa on jaossa. Kahdeksan ravilähtöä juostaan nopeassa tempossa, joten lapun puristelu on hyvää ajankulua illaksi. Veikkauksen kimppapeleistä lapun voi ostaa oheisesta linkistä. Osuuden hinnat pyritään pitämään ravikimpoissa kohtuullisina. Kimpassa saadaan aikaan kilpailukykyisempiä lappuja.

Keskiviikon lappu tehdään kahdella piikillä – kakkoskohteen Waiting Hill Hall on nelivuotiaiden tammalähdössä kimppaisäntä Petsipapan suosikki. Seitsemännessä kohteessa puolestaan ikäruuna Highspirittiä suosii maili ja lähtöpaikka, josta se ottaa keulat ja vetää pitkään – kenties maaliin asti. Päätöskohteen suursuosikki Hail Mary on varmistettu idearasti My Swedenillä, josta on myös peliosuuttaan korkeammat odotukset keulapsyykillä.

Lähde nyt Uhmapelaajien ravikimppaan – pääset kympillä mukaan >>

  • Lapun kokonaishinta 300€
  • 10€ osuus / pelaaja

Muita uhmakkaita tarjouksia

800 000€ Uhmakimppa - viikonlopun Colossus!

Tarjous päättyy: 25.09. 22:00

Dallas Stars voittoon - lunasta jättikerroin 50.00

Tarjous päättyy: 26.09. 03:00

Nordicbet tarjoaa nyt uusille asiakkaille Dallas Starsin voitolle 50.00 jättikertoimen. Lisäksi saat talletuksesi tuplana 100€ asti!

NFL Coolbetilla - nappaa 10€ ilmaisveto joka viikko

Tarjous päättyy: 27.09. 00:00

Coolbet tarjoaa nyt viikottaista herkkua NFL-vedonlyöntiin - voit lunastaa 10 euron ilmaisvedon joka viikko!