Uhmapelaajien ravikimppa – kympillä mukaan!

Tänään laitetaan jakoon Uhmapelaajien ensimmäinen ravikimppa! Kimppalappu tulee Ruotsin raveihin – keskiviikkona klo 21:30 alkaen juostaan Solvallan ja Bergsåkerin radoilla V86-pelin kohdelähdöt.

Tänään pelissä on normaalin jakosumman lisäksi bonusta n. 837 000 euroa, joten isoa rahaa on jaossa. Kahdeksan ravilähtöä juostaan nopeassa tempossa, joten lapun puristelu on hyvää ajankulua illaksi. Veikkauksen kimppapeleistä lapun voi ostaa oheisesta linkistä. Osuuden hinnat pyritään pitämään ravikimpoissa kohtuullisina. Kimpassa saadaan aikaan kilpailukykyisempiä lappuja.

Keskiviikon lappu tehdään kahdella piikillä – kakkoskohteen Waiting Hill Hall on nelivuotiaiden tammalähdössä kimppaisäntä Petsipapan suosikki. Seitsemännessä kohteessa puolestaan ikäruuna Highspirittiä suosii maili ja lähtöpaikka, josta se ottaa keulat ja vetää pitkään – kenties maaliin asti. Päätöskohteen suursuosikki Hail Mary on varmistettu idearasti My Swedenillä, josta on myös peliosuuttaan korkeammat odotukset keulapsyykillä.

Lähde nyt Uhmapelaajien ravikimppaan – pääset kympillä mukaan >>

  • Lapun kokonaishinta 300€
  • 10€ osuus / pelaaja

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!