CS to 30.06. klo 16:00

Apeks - SKADE

Apeksille hurja etu karttavalinnoissa

Jo kokoonpanonsa hajoittanut Apeks kohtaa torstaina ESEA Advanced -liigassa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Apeks on pienoinen altavastaaja kertoimien valossa, vaikka SKADE onkin ollut viime aikoina suoraan sanottuna kasa paskaa.

Apeks ilmoitti tekevänsä muutoksia kokoonpanoonsa kuluvan kauden jälkeen, joka joukkueen osalta päättyy siis hyvin pikaisesti, kun kauden viimeinen turnaus IEM Cologne starttaa. Apeks ei ole kyseisessä turnauksessa mukana, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue pelaa ESEA Advancedissa viimeisiä pelejään yhdessä. Apeksin rosterista kauden päätteeksi poistuu Asger “AcilioN” Larsen sekä Hugo “Chawzyyy” Günther.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Apeks on jatkanut kuitenkin hyvällä tasolla uutisien jälkeen, joten joukkueessa ei selvästikään ole ns. “bad blood” pelaajien välillä. Usein joukkueen hajoaminen vaikuttaa viimeisiin tuloksiin jopa positiivisesti nostamalla joukkueen suoritustasoa.

Apeks ja SKADE jakavat saman vakipoiston Vertigon. On kuitenkin selvää, että kun Apeks on pelannut Vertigoa, on joukkue osoittanut kykenevänsä siihen. Tällöin SKADE on melkeinpä pakotettu poistamaan Vertigo. Apeks voi puolestaan poistaa SKADE:n parhaan kartan Ancientin. Jäljellä olevista kartoista Apeks nousee esille selvästi vahvempana, ja täten joukkueelle tarjottava yli kahden kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa