CS su 24.04. klo 13:45

Astralis - HEET

Astralis todella lähellä Major-paikkaa – esteenä selvästi heikompi HEET

PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsinnat ovat loppusuoralla. Suurin osa joukkueista on jo varmistaneet paikkansa Majoreilla, mutta vielä ennen Euroopan B-lohkon viimeistä päivää on kolme paikkaa jäljellä, ja täten on selvitettävä kuuden joukkueen voimin, mitkä rosterit paikan ansaitsee.

Viimeisen päivän suurin ennakkosuosikki on ehdottomasti Astralis. Joukkue kohtaa 2-2 -tilanteessa ranskalaisjoukkue HEET:n. Ottelun voittaja varmistaa paikkansa majoreiden Challengers Stagelta, kun häviäjä puolestaan tippuu turnauksesta ulos ja menettää mahdollisuutensa osallistua vuoden suurimpaan turnaukseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Astralis tulee saamaan otteluun loistavat kartat. Joukkue poistaa varmastikin Dust 2:n, mikä on tilastollisesti HEET:n toiseksi paras kartta. HEET poistaa vakipoistonsa Miragen, jolloin Astralis valitsee varmastikin Overpassin.

Overpassissa HEET:llä on vain 27% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden aikana, mikä tekee kyseisestä kartasta erittäin suosivan tanskalaisjoukkuetta kohtaan. LIVE-sormet hereille!

HEET valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Infernon. Vaikka joukkueella onkin 71% voittoprosentti kyseisessä kartassa, on Astralis silti selvästi kovatasoisempi jopa joukkueen 20% voittoprosentilla. HEET pelaa jatkuvasti selvästi heikoimpia vastustajia vastaan, kuin Astralis joka saa jokaisessa ottelussa vastaansa kärkikymmenikön joukkueita. HEET on täysin eri luokassa, ja täten suuri altavastaaja. Astraliksen tasoituksen kerroin napataan lapulle maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa