KHL to 30.12. klo 15:00

Avangard Omsk - Traktor Tšeljabinsk

Heiluttaako Teemu Pulkkinen taas verkkoa? Hallitsevalla mestarilla Avangard Omskilla on kova haaste!

Viime viikolla Helsingissä Jokerit kaatanut Avangard saa seuraavassa ottelussa vieraakseen Traktor Tšeljabinskin, joka on isäntien tavoin päässyt mukavaan voittoputkeen. Viihdettä ei varmasti puutu tässä itäisen konferenssin kärkipään kamppailussa. Molemmat joukkueista pääsevät otteluun lähes parhailla kokoonpanoillaan ja lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset.

Avangard Omskilla oli edellisessä ottelussaan jopa hivenen yllättäviä vaikeuksia, kun Riian Dinamo venyi sitä vastaan jatkoajalle. Tai oikeammin itsensä jatkoajalle taisteli kaksi maalia iskeneen Oliver Kasken ja kumppanien johdolla omskilaisjoukkue, joka nousi kolmen maalin takaa tasoihin kolmannessa erässä. Tempullaan joukkue osoitti melkoista luonnetta ja sisukkuutta. Joukkue haki viime sunnuntaina voiton myös Helsingissä, kun reilut 4000 silmäparia todistivat Helsingin areenassa murskaavaa 1–5-vierasvoittoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Riiassa irronnut voitto oli isännälle jo neljäs peräkkäinen, mutta Traktor ei juurikaan kalpene. Joukkue on ollut todella vahvassa iskussa ja huippuhyvistä suomalaisotteista päästään nauttimaan tällä hetkellä myös vieraiden peleissä. Teemu Pulkkinen iski edellisessä 2–4-runtiinivoitossa HK Sotšia vastaan melkoisella hevosenpotkulla upean ylivoimamaalin. Osuma oli Jokerit-kasvatille jo kauden 21. ja tehopisteitä on kasassa jo 31 (21+10=31). Voitto oli Traktorille jo kolmas perättäinen ja viiden ottelun otannalla aivan Metallurg Magnitogorskin niskassa kärkipaikkaa jahtaava miehistö on hävinnyt vain kerran.

Avangard Omsk pääsee reissusta Balašiha Arenalle, jolla se on esiintynyt viime aikoina todella vahvasti. Edellisessä ottelussaan joukkue löi kanveesiin toisen idän eliittijoukkueista eli Magnitogorskin. Ottelu oli kuitenkin äärimmäisen tasainen maalin peli, joka ratkesi tyhjiin. Pienet ovat marginaalit myös torstaina ja Uhmapelaajat näkee tilaisuuden. ComeOn mäsäyttää markkinoiden ykköskertoimen tasapelille. Avaa tili ja poimi uniikki talletusbonus sekä tämä betsi parhaalla palautuksella!

10 euroa pelirahaa