La Liga su 17.10. klo 22:00

Barcelona - Valencia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdyttävä taisto luvassa Camp Noulla!

Maaottelutauko on ohi ja La Ligassakin viikonloppuna pelataan paria ottelusiirtoa lukuun ottamatta normaalisti. Kierroksen jännäri osuu sunnuntai-iltaan, sillä Valencia vierailee Camp Noulla, joka viimein saadaan terveyssäädösten puitteissa myydä täyteen. Täyttä mökkiä tuskin on kuitenkaan vielä tänä viikonloppuna luvassa. Suurimaalisuutta lähdetään paukuttamaan lapulle.

Aloitetaan matsin perkaaminen poissaoloista. Ronald Araújo on kotijoukkueelle iso menetys oikeastaan molemmissa päissä. Pedri, Ousmane Dembélé ja Martin Braithwaite ovat myös sivussa. Iloinen uutinen on Sergio Agüeron toipuminen pelikuntoon – debyytti on illalla edessä. Valencian riveistä sivuun jää pelikiellossa oleva toppari Omar Alderete ja loukkaantunut Thierry Correia. Hyökkäyspään Pepe Bordalás saa viritettyä parhaalla mahdollisella koosteella.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

RouteOneFootball

@Route1futbol
OFFICIAL: Sergio Agüero 🇦🇷 is back from injury and could make his debut against Valencia tonight. #FCBlive


Suurimaalisuus kiinnostaa vetoihin lähinnä pienimuotoisen markkina-ylireagoinnin takia. On totta, että Ronald Koeman soutaa ja huopaa formaatioiden kanssa ja peura-ajovalot -tilanteita syntyy yläkerrassa. Nyt kuitenkin Ansu Fati ja Agüero ovat mukana, joten vaihtoehtoja on enemmän. Valencia ei ole myöskään Atlético Madrid ja Alderete on vieraille paha menetys.

Lapulle voi täräyttää oikeastaan mitä tahansa over-vaihtoehtoa oman maun mukaan. Tägeihin laitetaan medium-riskin yli 3 maalia eli tasalukemalla palautuisi panos. Barçan ja Valencian kohtaamiset ovat vuosien saatossa olleet värikkäitä ja vaikka historiaan ei arvioita tehdessä kannata sellaisenaan nojata, on maalirikas spektaakkeli taas realismia.