EFL Cup ke 27.10. klo 21:45

Burnley - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Burnleyn ja Tottenhamin ottavat mittaa toisistaan cupissa — tämä vaikuttaa ennakkoon korkean varianssin matsilta

EFL Cup saa jatkoa keskiviikkona, kun Burnley isännöi Spursia. Nämä cup pelit ovat aina pienoinen mysteeri mitä tulee kokoonpanojen suhteen ja yhden tai kahden pelaajan puuttuminen oletetusta avauksesta saattaa muuttaa kaiken. Aivan liikaa rahaa ei ole liikkeellä verrattuna Valioliigaan ja markkina reagoi vahvasti kokoonpano tietoihin.

Nyt, kun teoria-osio on plakkarissa niin päästään itse asiaan. Mitä matsilta on syytä odottaa?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Pallo on pyöreä. Joku saattaa ihmetellä otsikkoa ja pohtia, että “mitä sääää jätkä selität”. Kuten sanottu, pallo on pyöreä.

Burnleyn osalta on Dale Stephens ainoa varma poissaolo, ja koronan takia sivussa ollut Ben Mee on epävarma otteluun. Matej Vydra ja Charlie Taylor lähenevät kuitenkin täyttä kuntoa ja saattaa hyvin olla, että molemmat nähdään tänään kentällä. Aaron Lennon ja Johann Berg Gudmundsson ovat mahdollista avauksen kamaa. Entä Spurs?

Ryan Sessegnon on sivussa, mutta vaikuttaa siltä, että Matt Doherty on pelikunnossa ja on potentiaalinen kandidaatti avaukseen. Bryan Gil ja Dele Alli ovat odotettuja nimiä avaukseen. Mutta. Daily Mailin päätoimittaja väittää, että Dele ei ole matkassa mukana, joten on kenties syytä uskoa siihen. Vaikuttaa siltä, että Son Heung-min aloittaa penkillä, mutta voisi jopa kuvitella Harry Kanen avaavan.

Tämä on hankala ottelu arvioitavaksi ja viimeinen tuomarointi jääköön lähempänä avauksia. Tottenhamin puolustus on ollut ajoittain reikäjuustoa ja Burnleyn osuma tuntuu jopa todennäköiseltä. Pilkut ovat siis mahdollinen skenaario. Käytännössä on tässä kaksi vetoa, jotka kiinnostavat etukäteen. Toinen on HT underi ja toinen on underi. Kysymys kuuluu; kumpi on parempi valinta?

Tähän ei tietenkään löydy vastausta, mutta sijoitetaan omat dinerot tällä kertaa puoliaikavetoon. Eli, ensimmäisellä jaksolla alle 1 maali, tarkoittaen, että tasan yhdestä maalista saa panoksen takaisin.

Tässä on hypoteesi se, että Spursilta puuttuu ratkaisevasti kärkikompetenssia ja että peli olisi melko tasainen. Ilman säikähdystä ei varmaan selvitä, mutta uskotaan maalittomaan ensimmäiseen jaksoon. Cup matsit ovat kuten sanottu hieman outoja, joten tähän mennään sisään melko pienellä panoskoolla.

Livestä vuorostaan kiinnostaa overit kunhan maalilinja (toivottavasti) laskee.