MLS la 26.03. klo 23:00

Charlotte - Cincinnati

Maaleja illan päätteeksi!

MLS:n uusin joukkue Charlotte on aloittanut taipaleensa liigassa hitaahkosti: kolme ensimmäistä matsia päättyivät tappioon, mutta kotikannattajien riemuksi viime viikonloppuna otettiin historian ensimmäinen MLS-voitto New Englandista. Cincinnatilla on kahden avaustappion jälkeen alla kaksi voittoa ja meininki on parantunut ottelu ottelulta.

Charlottella on vielä töitä saada aktinsa kunnolla kasaan, muttei joukkue mitenkään toivottomalta ole näyttänyt. New Englandia vastaan saatiin tehoja aikaiseksi mukavasti, ja joukkueella on hyviä yksilöitä. Joukkuepeli pitää vielä saada kunnolla natsaamaan, jotta sarjan parhaita voidaan haastaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Cincinnati oli viime kaudella yksi sarjan huonoimpia joukkueita, ja kahden ensimmäisen tämän kauden matsin jälkeen se näytti edelleen samalta. Voitot Orlandosta ja Miamista helpottivatkin tilannetta oleellisesti. Esitys Miamia vastaan oli heittämällä kauden paras, ja kolme kautta MLS:ssä melkoisen heittopussin asemassa ollut Cincy saattaisi olla parempien aikojen kynnyksellä.

 

Loukkaantumisista ei kummallekaan kirjata merkittävää etua. Tässä ottelussa voi olla maaleja tarjolla – molempien joukkueiden koherenssi on vielä vaiheessa, ja virheitä voidaan nähdä. Hyökkäysvoimaa kuitenkin näyttäisi sen verran olevan, että lähdetään matsiin overi edellä. Markkinat eivät ota maalimääristä selvää, mutta Uhmapelaajien katakombissa runsasmaalisuus on tähän matsiin suosikkitapaus.

10 euroa pelirahaa