NHL ma 21.03. klo 01:00

Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets

Nappaako Winnipeg äärimmäisen tärkeät pisteet mukaansa Chicagosta?

Skandaalien keskellä tällä kaudella rypenyt Chicago Blackhawks saa vieraakseen Winnipeg Jetsin. Chicago on heittänyt hyvästit pudotuspelipaikalleen jo alkukaudesta, mutta Winnipeg taistelee edelleen läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Läntisen konferenssin 11. sijalla majailevan Winnipegin kausi on ollut suuri pettymys, mutta joukkue tarvitsee nyt kipeästi pisteitä, kun taas Chicagolla ei ole ottelussa juurikaan panosta.

Suurin mielenkiinto Chicagon ympärillä pyörii tällä hetkellä lukuisissa siirtohuhuissa. Erityisesti Marc-Andre Fleurya on kaupattu suuntaan ja toiseen. Vaikka siirrot ovatkin täysin arkipäivää tuo siirtoikkunan sulkeutumista edeltävät viimeiset päivät varmasti epävarmuutta Blackhawksin pukuhuoneeseen. Chicagon puolustuspeli on ollut jo muutenkin luokatonta läpi kauden ja eikä maalivahtitilanteeseen liittyvä epävarmuus varmasti auta asiaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Winnipegin kausi on ollut odotuksiin nähden suuri pettymys. Viime aikoina joukkue on kuitenkin kerännyt pisteitä hyvällä tahdilla ja tällä hetkellä Winnipeg majailee kuuden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Panoksia Chicago-otteluun ei tarvitse siis liikaa korostaa. Winnipegin tämän kauden vahvuus on ehdottomasti ollut joukkueen lennokas hyökkäyspelaaminen. Kyle Connor on ollut todella tehokas läpi kauden ja jenkkihyökkääjä on paukuttanut tauluun jo 38 täysosumaa.

Chicagon puolustuspeli on ollut luokatonta läpi kauden ja Winnipeg pyrkiikin varmasti paineistamaan kovasti Chicagon alempia pakkipareja. Kun huomioidaan ottelun tärkeys Winnipegille ja Chicagon sekava tilanne, Uhmpelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle Winnipegin varsinaisen peliajan voiton (1X2).

10 euroa pelirahaa