NHL su 17.04. klo 04:00

Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes

Löytääkö Carolina tehonsa Coloradon vieraana?

Suomalaisia NHL-faneja herkutellaan todellisella huippuottelulla, kun sarjan kärkikahinoissa majailevat Colorado Avalanche ja Carolina Hurricanes iskevät yhteen. Kotijoukkue Avalanche lähtee kamppailun peräti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Hurricanes on puolestaan esittänyt viime aikoina ailahtelevaisia otteita, josta viimeisin esimerkki heikolle Detroit Redwingsille kärsitty 0–3-kotitappio.

Colorado on ollut viime aikoina täysin pysäyttämätön. Nathan MacKinnonin hattutempun johdolla joukkue paukutti Los Angeles Kingsin verkkoon peräti yhdeksän osumaa. Avalanche onkin napannut voittoja nimenomaan tehokkaan hyökkäyspelinsä kautta. Artturi Lehkonen on istunut joukkueen hyökkäyskalustoon mainiosti. Hyökkäyspelin ohella myös Avalanchen puolustuspeli on ollut hyvällä tasolla tällä kaudella. Joukkue onkin ollut hyvin vaikea kaadettava kotikaukalossaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Itäisen konferenssin toisella sijalla majaileva Hurricanes ei ole missään nimessä esittänyt viime aikoina kokonaisuudessaan heikkoja otteita, mutta joukkue kärsinyt aika ajoin todella luokattomasta viimeistelystä. Carolinan hyökkäyskalusto on ollut viime aikoina todella tehoton, mutta myös epäonnekas. Joukkue on myös vähentänyt pudotuspelien alla muun muassa Sebastian Ahon peliaikaa mikä on näkynyt entisestään Carolinan viimeistelyssä.

Avalanche on esiintynyt todella vakuuttavasti kotikaukalossaan. Joukkueen hyökkäyspelaamisen tason on ollut viime aikoina täysin vastaansanomatonta. Carolina on puolestaan esiintynyt ailahtelevaisesti ja joukkueelle maalinteko on tuottanut aika-ajoin ongelmia. Uhmapelaajat luottaa tasaisemman ja tehokkaamman Coloradon suorituskykyyn ja pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa