ti 06.04. klo 16:00

CPH Flames - HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU:lle ei kelpaa kuin dominoiva 2-0 -voitto

Funspark ULTI -turnaus jatkuu tiistaina kahdella ottelulla. D-lohkon voittajien ottelussa CPH Flames saa vastaansa suomalaisjoukkue HAVU:n. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. HAVU on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki illan otteluun joukkueen viimeaikaisen vireen perusteella. HAVU on noussut HLTV:n joukkuerankingissa jo sijalle 16, joka on äärimmäisen hyvin suomalaisjoukkueelta. HAVU:n ja CPH Flamesin välinen ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

HAVU on viime aikoina onnistunut haastamaan maailman kolmanneksi parhaan joukkueen Gambitin sekä voittanut kaksi huippujoukkuetta – BIG:n ja NIP:n. Suomalaisjoukkue on loistavassa iskussa ja ei mene kauaa, kun joukkue alkaa saamaan kutsuja huipputurnauksiin. Ennen sitä HAVU:n on kuitenkin vielä tahkottava hieman alemman tason turnauksia, joista käteen pitää jäädä voittoja. Tämän takia iltapäivän vastustaja CPH Flames on voitettava.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

HAVU:lla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin voittaa ottelu lukemin 2-0. CPH Flamesilla ei ole yhtään karttaa, missä joukkue lähtisi otteluun ennakkosuosikin asemassa, sillä HAVU on todella vahva kaikissa kuudessa pelaamassaan kartassa. CPH Flames poistaa vakipoistonsa Dustin, kun taas HAVU hankkiutuu eroon Vertigosta. CPH Flames valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Overpassin nähtyään HAVU:n häviävän Winstrikelle kyseisessä kartassa. HAVU on kuitenkin huomattavasti vahvempi joukkue, kuin CPH Flames ja myös Overpassin pitäisi olla helppoa kauraa.

HAVU valitsee omaksi kartakseen varmastikin Nuken, jossa CPH Flames on pelannut kehnosti. Tanskalaisjoukkueella ei heidän viimeaikaisen pelikunnon perusteella pitäisi olla ottelussa mitään mahdollisuuksia. Joukkue on nimittäin kärsinyt tappioita huomattavasti huonompia vastustajia vastaan.