CS su 17.04. klo 13:15

FaZe - Eternal Fire

Eternal Fireä ei voi laskea ulos, kun kyse on LAN-turnauksesta

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Yksi koko A-lohkon mielenkiintoisimmista joukkueista on Eternal Fire, joka puhkuu turkkilaista tulivoimaa. Eternal Fire on pelannut lähes vuoden joukkueellaan 80ping online CS:ää alemman tason joukkueita vastaan, ja se varmasti turhauttaa. Kun Özgür “woxic” Eker ja İsmailсan “XANTARES” Dörtkardeş pääsevät LAN:lle, ei joukkuetta yksinkertaisesti voi laskea ulos, eikä voimasuhteita voi perustaa online-ajan tuloksiin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vaikka Eternal Fire joukkueena onkin ollut uskomattoman surkea, on tilanne täysin eri, kun ympäristö muuttuu, viive pelissä lähtee, ja panokset kovenee. Joukkueesta löytyy uskomattoman paljon tulivoimaa, jolla todellakin voi voittaa kierroksia ja otteluita mitä tahansa joukkuetta vastaan.

Eternal Firen kierrostasoitus on tajuttoman suuri. Vastassa on heikosti aikaisemmissa turnauksissa aloittanut FaZe, joka rehellisesti on jopa hieman yliarvostettu. FaZe nostettiin käsittämättömän nopeasti HLTV:n joukkuerankingeissa ykkössijalle kahden turnausvoiton jälkeen, vaikka joukkueen voitot finaaleissa olivat ilman Nikola “NiKo” Kovačia pelannutta G2:sta sekä ENCE:ä vastaan.

10 euroa pelirahaa