CS ma 17.01. klo 10:00

Finest - EC Kyiv

Golden Finestin kokoonpanossa

Counter Striken vuosi 2022 starttaa kunnollä käyntiin 17. päivä tammikuuta, kun samanaikaisesti startataan Pinnacle Winter Series, Malta Vibes sekä Funspark Ulti -turnaukset. Pelejä on yllin kyllin tarjolla jokaiseen makuun, ja kovia vedonlyöntikohteita löytyy riittävästi. Talkoot maanantain osalta aloitetaan Pinnacle Winter Seriesin parissa, jonka ensimmäisessä ottelussa EC Kyiv saa vastaansa kokoonpanopäivityksen tehneen Finestin.

Finest sanoi heipat AWP-pelaajallensa Igor ‘lollipop21k’ Solodkoville, joka oli yksi joukkueen vahvimmista pelaajista. Hänen tilalleen joukkue palkkasi pitkään sivussa olleen ruotsalaisen pelin sisäisen johtajan Maikil “Golden” Selimin, joka ei ole pelannut huipputasolla kahteen vuoteen. Golden ei myöskään uransa loppuaikoina ollut millään mittarilla pelaaja, joka olisi tilastojen ja taitotason valossa pärjännyt, vaan hän ratsasti pitkään fnaticin sekä NIP:n joukkueissa IGL-taitojensa ansiosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kysymykset Goldenin johtamiskyvyistä on kuitenkin myös tuotava esille, sillä fnatic on ainoa joukkue, jonka taso on selvästi vaihdellut Goldenin lähdön sekä tulon myötä. Goldenin viimeisin visiitti joukkueessa ei kuitenkaan nostanut fnaticin tasoa ollenkaan.

On vaikea nähdä, mitä hyvää Golden voisi Finestin nippuun tuoda. Kyseinen pelaaja on ollut niin kauan sivussa kilpailullisesta Counter Strikestä, että pelin meta on ehtinyt muuttua jo moneen kertaan. Ammattilaiset ovat yhä vahvemmin kärryillä pelin pienistä nyansseista sekä nippelitaidoista, joista osasta Goldenilla ei varmasti ole aavistustakaan. Finest menettää myös pelaajavaihdon myötä valtavasti tulivoimaa, jonka vuoksi joukkueen päivän otteluun napataan vastustajansa EC Kyivin ylös asetettua ML-kerrointa.

10 euroa pelirahaa