CS su 17.04. klo 14:30

GamerLegion - fnatic

fnaticin kierrostasoitus todella pieni – loistokerrointa ALEX:n joukoille!

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Klo 14:30 starttaava ottelu GamerLegionin ja fnaticin välillä on todella mielenkiintoinen. Joukkueet kohtasivat majoreiden avoimissa karsinnoissa, missä GL hoiti ottelun nimiinsä lukemin 16-13. Sen jälkeen fnatic on kuitenkin petrannut uuden kokoonpanonsa kanssa selvästi, ja ottaen huomioon kuinka luotettava IGL Alexander “ALEX” McMeekin, ei fnaticilla pitäisi olla sunnuntaina vaikeuksia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Fnatic tulee ottelussa poistamaan Vertigon, Miragen ja Nuken. GamerLegion puolestaan poistaa Dust 2:n, Ancientin ja Overpassin, jolloin pelattavaksi kartaksi jäisi Inferno. Fnaticilla on Infernossa 67% voittoprosentti, ja kyseinen kartta on ollut selvästi joukkueen parhaimmistoa.

Fnatic on kokenut joukkue, missä on yksilötasolla selvästi parempia pelaajia, kuin GamerLegionissa. GL on alemman tason haastajajoukkue, joka ei ole itseasiassa edes omalla tasollaan parhaimmistoa. Joukkue on heikko eikä ole näyttänyt mitään merkkejä siitä, että joukkue olisi valmis isojen poikien otteluihin. Fnaticin kierrostasoitus on pieni, ja se on hyödynnettävä.

10 euroa pelirahaa