Liiga la 05.02. klo 17:00

Ilves - KooKoo

Jatkuvatko Ilveksen maalinteko-ongelmat?

Liigan lauantaikierroksella Ilves pääsee ottamaan mittaa KooKoosta. Kummallakin joukkueella on ollut viime aikoina vaikeaa maalinteon kanssa, minkä lisäksi Kookoo lähtee otteluun väsyneellä jalalla. Betonikaupungin joukkue kohtasi perjantaina Kärpät, jonka jälkeen edessä oli bussimatka Tampereelle. Uskomme maalien jäävän vähiin tässäkin ottelussa, joten pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 2-1 lukemiin.

Ilveksen hyökkäyspeli ei ole ollut oma itsensä tammikuun lopun pitkän tauon jälkeen. Joukkue on pelannut HPK:ta (2-3) ja JYPiä vastaan (1-0) ja viimeistely oli todella nihkeää kummassakin ottelussa. JYPiä vastaankin ainoa maali tehtiin rankkereilla. Kyseessä oli enemmän Ilveksen huonoudesta, sillä JYPin puolustus on ollut tällä kaudella todella löperöä. Odotamme Ilveksen nappaavan jälleen voiton, mutta maalijuhlia ei kannata tälläkään kertaa odottaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KooKoo sai eilen avattua viimein maalihanat, kun vastassa oli Kärpät. KooKoo latoi taululle viisi maalia. Yhden ottelun suonenvedon ei kuitenkaan kannata antaa hämätä. Edellisissä yhdeksässä ottelussa KooKoo on iskenyt keskimäärin 1,55 maalia ottelua kohden. Ilman tyhjiin tehtyjä osumia lukema olisi vieläkin rumempi.

KooKoon peleissä alle 5,5 maalin kokonaismäärä toi hyvin voittoja tammikuun aikana. Nyt vastassa on maalinteon kanssa kamppaillut Ilves, eikä kumpikaan joukkue ole varsinaisesti raikkaalla jalalla liikenteessä. Niinpä näemme alle 5,5 maalimäärän erittäin houkuttelevana kohteena.

10 euroa pelirahaa