Liiga pe 15.04. klo 18:30

Ilves - TPS

Viisikkopelinsä kadottanut Ilves tosipaikassa!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka voit lunastaa Tepsin avulla jopa 100 ‚ā¨ suuruisen kierr√§tysvapaan ilmaisvedon!

TPS on avauspelin jälkeen vienyt Ilvestä kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Ilves siis otti välieräsarjassa avausvoiton, mutta on sen jälkeen soittanut toista viulua, kun TPS on pistänyt tupsukorvat täysin tärviölle. Suurin ero on ollut tasakentällisin, joilla pelatessa TPS on vienyt maalit peräti 14-1. Käsittämätön ero tällä tasolla!

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Ilvekseltä on kadonnut mojo sarjan edetessä täysin. Osansa on varmasti loukkaantumisilla, sillä ukkoja on tippunut kokoonpanosta, ja kaikesta päätellen osa pelaajista nousee kokoonpanoon puudutusten voimalla. Jouko Myrrän suojateilla on nyt tosipaikka kansiareenalla, sillä Turussa jengi ei ole saanut aikaiseksi vielä maaliakaan.

Ilveksen hyvä liike on vaihtunut jo päättömäksi riehumiseksi, sillä TPS:n raudanluja pelisysteemi on hyydyttänyt tamperelaisten hyökkäyspelin. Ja sitten sokerina pohjalla on vielä Juuso Pärssisen johtama TPS:n ykkösketju, joka tuntuu tällä hetkellä tekevän täysin mitä lystää. Aivan oma lukunsa on Ilveksen penkin taakse roudattu Timo Peltomaa, jonka rooli taitaa olla epäselvä joukkueelle itselleenkin.

Tampereella ei Tepsin tietysti ole aivan helppo katkaista sarjaa, sill√§ Ilveksen vahvuus on t√§ll√§ hetkell√§ vankkumattomassa ja runsaslukuisessa kotikannatuksessa. Ilves on onnistunut seuratasolla luomaan itsest√§√§n ilmi√∂n, josta monen urheilujohtajan olisi syyt√§ ottaa mallia. Viisikkopeli√§ sill√§k√§√§n ei rakenneta, joten ei t√§ss√§ ole kahta sanaa ‚Äď tipsiksi l√§htee TPS:n voitto ja lipuminen finaaliin. Avauskertoimissa vahvimmilla on Mr Green, ja kertoimissa on pudotusvaara. Panosta l√§htee reilummanpuoleisesti ‚Äď maistuvuus on sanalla sanoen hyv√§!

N√§in lunastat jopa 100 ‚ā¨ kierr√§tysvapaan ilmaisvedon TPS:n avulla:

  1. Siirry tästä Mr Greenille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja iske talletussummasi kokoinen veto TPS:lle
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa