su 11.07. klo 22:00

EM-kisat - Maali- ja syöttökuninkuus

Kuka voittaa EM-kisojen maalikuninkuuden? Entä kuka tehtailee eniten maalisyöttöjä?

Noniin arvoisat Uhmapelaajat. Tästä lähtee omalta osalta liikenteeseen ensimmäinen osa kattavaa EURO 2020-propsivalikoimaa (tsekkaa tästä Uhmapelaajien muut EM-propsit sekä kesämökin puusaunaakin kuumemmat kisatarjoukset!). Tarkoituksena olisi niputtaa teille pelattavaa ja ensisijaisesti poimin valikoimaan Unibetin ja Betsson-Groupin (Nordicbet) kertoimia. Tämä siis yksinkertaisuuden nimissä näin alkuun, että ei tarvitse selailla 4000 vedonvälittäjää.

Ilman sen pidempiä puheita niin mennään itse asiaan!

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Ensimmäisenä olisi vuorossa paras maalintekijä. Diversifiointi on avainasemassa ja tässä tuli poimittua neljä pelaajaa talteen.

>>> Betsaa maalikuningasta Unibetillä!

>>> Betsaa maalikuningasta Nordicbetillä!

Pienimmällä kertoimella otetaan Harry Kane @ 7.50 kertseillä talteen Unibetiltä. Selitys on yksinkertainen. Englannilla on kenties paras väylä finaaliin, lohko on suhteellisen helppo & tähän kylkeen laukoo Kane pilkut. Turha jaaritella sen enempää.

Toinen pienikertoiminen haku on Big Rom aka. Romelu Lukaku @ 8.00 kertseillä Nordicbetiltä. Belgia, Espanja tai Saksa tekee oman arvion mukaan eniten maaleja kisoissa ja Big Rom on maalintekijöiden aatelia. Molemmat ensiksi mainitut jengit ovat markkinan mukaan Top-3 suosikkien joukossa kisojen voittajaksi.

Ei niin yllättäen lähtee kolmantena lapulle Cristiano Ronaldo. Kyllä. Portugalin lohko on vaikea ja joukkue ei ole pohjimmiltaan mikään hullunrohkea over-joukkue. Kyllä, Cristiano ei ole enää sama nuorukainen kuin Los Blancosissa. Mutta.

Ronaldo laukoo pilkut kentällä ollessaan ja uskoisin Portugalin saavan 2 pilkkua skabojen aikana. Samalla on Ronaldon arvo enää puhdas maalintekijä joukkueelle ja tarjoilun pitäisi olla enemmän kuin kunnossa. Pidän myös Portugalin mestaruutta oikein mahdollisena, joten Unibetin 14 kertsit maistuvat.

Viimeisenä lähdetään hakemaan hieman isompaa yllätystä. Henkilökohtaisesti poimin Gerard Morenon maalikuninkuuden talteen aikaisemmin pienemmillä limiteillä noin 65 kertseillä ja nyt menee herra 25 pinnassa Pinnaclella, mikä vuorostaan on alikerroin. Mitä siis eteen?

Kaksi maailmansotaa ja yhden avioeron läpi käynyt Thomas Müller valittiin joukkueeseen ja me kaikki tiedämme kuinka vaarallinen Müllerinho on arvokisoissa. Unibet tarjoaa herralle 71 kerrointa maalikuninkuudesta, joten tämä kannattaa ehdottomasti poimia talteen siltä varalta, jos Saksa menee pitkälle.

*****

Pelin henki ei myöskään muutu syöttökuninkuuden osalta vaan diversifioidaan tässäkin. Luonnollisesti ovat pitkälle menevät joukkueet vahvoilla, mutta tässä joutuu niin ikään miettimään ketkä kierrättävät et cetera.

Päätin itse lähestyä tätä syöttökunikuutta tasapanoksin ja hieman korkeimmilla kertoimilla. Varianssi on näissä kova ja tämän takia on hieman isommissa kertseissä mielestäni ideaa. Varsinkin, kun markkinoiden selkeä ykkönen Kevin De Bruyne on mahdollisesti poissa ainakin kahdesta ottelusta. Aloitetaan.

Ensimmäisenä otetaan talteen 34 kertoimilla Jadon Sancho. Tässä on oletuksena, että Englanti menee pitkälle ja että Sancho olisi avauksen kauraa sekä huilaisi ainoastaan yhden pelin. Sancho on kuitenkin uskomaton dual threat kuljettajana ja luojana, joten ilmaa kertoimista löytyy.

Toinen valinta on Bruno Fernandes. Kuunnelkaa loppuun. Saattaa hyvin olla, että hän tai Bernardo Silva voittavat syöttökunikuuden. Toinen heistä on kuitenkin valittava ja tällä kertaa oli valinta Bruno. 37 kertoimet Nordicbetiltä edustavat itselle passelisti ilmaa.

Kolmas valinta on kenties hieman yllättävä ja kyseinen valinta on Italian Lorenzo Insigne. Hän on erittäin hyvä luomaan ja varsinkin hänen ”chippinsä” boksin ulkopuolelta ovat todella tappavia. Hän on tehnyt tästä pallosta vasemmalta puolelta kohti takakulmaa taidetta. Italian lohko on periaatteessa suhteellisen helppo (7 pistettä oletus) ja joukkueella on mahdollisuus mennä pitkälle + Insigne antaa sivuvapareita ajoittain. 41 kertoimet Unibetilta maistuvat siis.

Neljäs valinta on Belgiasta ja hän kulkee nimellä Yannick Carrasco. De Bruynen pelikunnon ollessa arvoitus, niin on Carrasco oikein hyvä valinta. Hän avaa todennäköisesti wingbackina, mutta käyttöä saattaa löytyä myös yläkolmikosta. Belgian systeemissä pääsevät wingbackit/laidat keskittämään hyviltä sektoreilta ja ruuhkaa on boksissa joten Nordicbetin 50 kertsit maistuvat.

Tähän kylkeen otetaan vielä kaksi isoa kertsiä varianssin ja potentiaalisten yllätyksien varalta.

Kyseiset ukot ovat Xherdan Shaqiri 81 kertoimilla Unibetiltä sekä Andrew Robertson 160 kertoimilla Nordicbetiltä. Robertson on keskittäjänä eliittiä ja Shaqiri antaa erikoistilanteita sekä on todella isossa roolissa Sveitsin palapelin kannalta. Kumpikaan ei tuskin mene välieriin tai välttämättä edes kahdeksan joukkoon. Markkina jopa arvioi Skotlannin lohkon jumboksi (mistä olen itse hieman eri mieltä). Mutta. 3-4 syöttöä saattaa riittää kuninkuuteen, jos pieni flaksi on matkassa.

Bonus: Jos vaikuttaa siltä, että Joshua Kimmich pelaa wingbackina kisat (viime treenipeli) niin kannattaa häntä myös ottaa +30 kertoimilla syöttökuninkaaksi. Erikoistilanteiden antaminen menee varmaan myös puoliksi Toni Kroosin kanssa.

PS. Panostuksen suhteen on järkevää noudattaa isokertoimisissa kohteissa varovaisuutta. Tasapanostus itselle sopivalla osuudella pelikassasta on käyttökelpoinen idea propsivedoissa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %