Serie A su 03.04. klo 21:45

Juventus - Inter

Jännäribetsiä Juvelle Italian derbyyn!

Panokset ovat tapissa sunnuntain Derby d’Italiassa! Juventus on hiipinyt mukaan jo mestaruuskamppailuunkin, joskin on melko epätodennäköistä, että koko kärkikolmikko loppukaudesta enää sulaisi. Interin päihittäminen on kuitenkin mahdollista, sillä Simone Inzaghin miehistö on karmeassa formissa.

Juventus pääsee matsiin kohtuullisen hyvällä nipulla. Luca Pellegrini on pelikiellossa ja Federico Chiesa, Kaio Jorge ja Weston McKennie sairastuvalla. Leonardo Bonucci on näillä näkymin penkillä. Interin koko rosteri on kunnossa, joskin juuri kuntoutuneen Stefan de Vrijn kohdalla ei välttämättä kiirehditä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Juve on Serie A:ssa loistavassa tuloskunnossa, mutta esityksissä on toki ollut isossa kuvassa paljon turbulenssia. Tuoreessa muistissa on tietty häpeällinen Villarreal-matsi UCL:ssä muutaman viikon takaa. Serie A:ssa Max Allegrin suojatit ovat kuitenkin 16 ottelun tappiottomassa putkessa, joten on oikeitakin asioita Torinossa tehty.

Katsaus kertoimiin kielii Interin olevan markkinan mielestä hienoinen suosikki. Nerazzurrin viimeaikaisilla esiintymisillä tätä on kuitenkin hankala allekirjoittaa. Voi olla, että väsymys on painanut Interillä pohkeissa ja maajoukkuetauko tekee Inzaghin ryhmälle ihmeitä, mutta ei vaakakuppi mielestäni ole niin selkeästi kallistunut milanolaisten hyväksi, että Torinoon lähdettäisiin kuitenkaan suosikkina. Otetaan ohuella jännärillä Juvea lapulle.

10 euroa pelirahaa