Allsvenskan su 20.08. klo 18:30

Kalmar - Hammarby

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Katseet pois sarjataulukosta – Hammarby vie Kalmaria mennen tullen!

Allsvenskania pelataan sunnuntaina neljän matsin verran ja illan myöhäisempien otteluiden joukosta löytyy Kalmarin ja Hammarbyn välinen kohtaaminen. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta Hammarbyn ollessa kaksi pistettä edellä. Matsin voisi siis kuvitella olevan erittäin tasaväkinen, mutta pelillisesti vieraat on ollut vähintään pari askelta edellä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen noin kuukausi takaperin päättyi Hammarbyn voittoon lukemin 3-1.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Kalmar on joutunut melkoiseen syöksykierteeseen eikä se varsinaisena yllätyksenä tule, sillä joukkue ei ole pelillisesti onnistunut vakuuttamaan missään vaiheessa. Heinäkuun alun jälkeen Kalmar on pelannut yhteensä yhdeksän ottelua ja ainoa voitto tuli sarjajumbo Varbergia vastaan. Pari tasapeliä mahtuu mukaan Mjälllbytä ja AIK:ta vastaan, mutta molemmissa matseissa Kalmar jäi maaliodottamissa kakkoseksi. Kokoonpanorintamalla puolustuksessa isoja minuutteja keränneen Rasmus Sjöstedtin pelikunto on epävarma.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
Hammarby tar ledningen hemma mot Elfsborg! Adi Nalić målskytt 🟢

Se matchen på discoveryplus.com/se/sport/fotbo…


Hammarby puolestaan on ollut kauden aikana hieman jopa epäonnekas maaliodottamiin nähden ja varsinkin puolustuspäässä alkukausi sai vieraat näyttämään todellisuutta huonommalta. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa Hammarby on kuitenkin vain kertaalleen päästänyt enemmän kuin yhden maalin. Kyseessä oli vierasmatsi sarjakärki Elfsborgia vastaan, mutta viime kierroksella Hammarby tasasi tilit vieden voiton lukemin 1-0. Hammarbyn kohdalla suurin huolenaihe on se, että kotinurmella nähdyt vahvat esitykset ei ole siirtynyt mukaan vierasreissuille.

Uhmapelaajien rankingeissa Hammarby on Kalmaria jopa todella selvästi edellä ja nykyisillä kertoimilla Hammarbyn pelaaminen +0 tasoituksilla on päivänselvä valinta. Toisin sanoen vierasvoitolla lunastetaan ja tasapeli palauttaa panoksen. Hammarbyn heikkoa vierassaldoa ei toki voi jättää huomioimatta, mutta lähtökohdat on kuitenkin hyvät, sillä näillä näkymin avauksen pelaajista kaikki pitäisi olla käytettävissä.