AFCON 2022 to 13.01. klo 21:00

Kap Verde - Burkina Faso

Burkina Fason kaksi kirkkainta tähteä sivussa Kap Verde ottelusta?

AFCON jatkuu voitollisen eilisen päivän jälkeen. Tällä kertaa olisi lyhyesti vuorossa Kap Verde – Burkina Faso. Mennään asiaan.

Burkina Fasolla on sivussa joukkueen paras hyökkäävä pelaaja Bertrand Traore (covid), ja Edmond Tapsoba on edelleen epävarma tulevaan peliin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Homman nimi on se, että parhaat edut on syöty ikävä kyllä eilen, mutta edelleen pääsee pienelle Kap Verde +0.25 pelille. Molempien ekat esitykset olivat voimasuhteiden osalta C-tason variaatioita, joten tässä maistuu isohko dogi, joka ei kärsi tähtipelaajien poissaoloista.

Melko loogista toisin sanoen. On muistutettava, että kenttien kunnot ovat kyseenalaisia ja näissä peleissä saattaa jopa yksi maali riittää voittoon, joten tietynlainen randomness kasvaa.

Oli miten oli, niin kansalle peliä ja Kap Verde +0.25 lapulle. Jos ei omalla vedonvälittäjillä ole aasialaisia, niin on tasapeli ei vetoa varmaan myös kokeilun arvoinen.

10 euroa pelirahaa