Nations League to 22.09. klo 21:45

Kroatia - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ranskan lytänneet Tanska ja Kroatia tappelevat lohkovoitosta! Ovatko maalit taas kortilla?

Tanskan maajoukkue on ollut todella vahvassa lennossa EM-kisojen jälkeen ja esimerkiksi MM-karsinnoissa se esiintyi todella hurjana. Kymmenessä matsissa joukkue latoi osumia kolmen keskiarvolla ja pelasi peräti kahdeksan nollapeliä. Kansojen liigassa joukkue on ykköslohkon piikkipaikalla ennen vastustajaansa Kroatiaa – lohkon muut joukkueet ovat Itävalta sekä pahasti kontannut Ranska. Lohkovoitto on siis kahden kauppa, kun pari kierrosta pelejä on jäljellä.

Kasper Hjulmandin miehistö on ollut erinomaisessa iskussa, joka takasi sille muun muassa paikan Qatarin MM-kisoissa. Kansojen liigassa ryhmä on niin ikään ottanut useampia vakuuttavia päänahkoja, kun esimerkiksi Ranska on kaatunut vieraskentällä Itävallan tavoin. Jälkimmäinen on itseasiassa joutunut tanskalaisten mankeliin jo kahdesti, mutta tuleva vastustaja Kroatia haki Parkenilta kesäkuussa todellisen yllätysvoiton.

Tanskalla on muutama loukkaantuminen, kun ainakin Jonas Wind, Robert Skov sekä Andreas Cornelius puuttuvat kokoonpanosta. Jesper Linström saattaa niin ikään olla sivussa, mutta mies on kuitenkin ryhmän mukana. Tärkeimmistä lenkeistä maalivahti Kasper Schmeichel, Barcelona-toppari Andreas Christensen sekä Pierre-Emile Højberg, Christian Eriksen ja Mikkel Damsgaard ovat melko suurella varmuudella avauksessa.

Fodboldlandsholdene 🇩🇰

@dbulandshold
Herrelandsholdets trup er udtaget.

Kasper Hjulmand har offentliggjort truppen til de to sidste Nations League-kampe.

Danmark møder Kroatien d. 22/9 på udebane i en direkte duel om førstepladsen, og gruppespillet afsluttes mod Frankrig i Parken d. 25/9.

#ForDanmark

Duje Caleta-Car ei ole Kroatian matkassa ja Josip Brekalo puuttuu loukkaantumisen vuoksi. Tärkeimmistä pelaajista mukana ovat todennäköisesti puolustaja Josko Gvardiol, Marcelo Brozovic, Luka Modric sekä Mateo Kovacic. Brekalon puuttuminen on toisaalta nähtävissä merkittävänä takaiskuna ottelussa, jossa maalipaikat ovat takuulla kovan työn takana. Edellinen keskinäinen, jonka Kroatia 0–1-numeroin kesäkuussa voitti ei pitänyt sisällään ensimmäistäkään pelitilanneosumaa – Modricin tekemä voittomaali syntyi rangaistuspotkusta.

Torstaille pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa syntyy korkeintaan yksi maali (alle 1,5). Molemmat joukkueet ovat todella aktiivisia puolustuspään tukkimisessa ja etenkin isännille rakentelusta saattaa jälleen kerran tulla tuskaista. Ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin Kroatiassa tasaisemmat kuin yllätysvoittoon päättyneessä kesän matsissa, mutta oletusarvoisesti maalipaikoilla ei taaskaan juhlita.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 1,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,80 (2 x 2,90).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 480€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 290€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!