Veikkausliiga ti 27.06. klo 18:00

KuPS - IFK Mariehamn

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KuPS voittaa rutiinilla! Veikkausliigan peräpäästä ponnistava vieras ei Johannes Kreidlin maalia hätyyttele!

Juhannusmakkarat ja -simat on nautittu ja Veikkausliigassa palaillaan tiistaina jälleen normaaliin päiväjärjestykseen täyden pelikierroksen myötä. Sarjaa johtava KuPS saa vieraakseen peräpään IFK Mariehamnin Väre Areenalle ja Jani ”Honsu” Honkavaaran miehistölle uskaltaa lupailla tästä täyttä pistepottia.

*HOX! Vihjeen lopussa kerrotaan, miten voit saada jopa 30 euron ilmaisvedon tämän vihjeen avulla!

Joukkueet palasivat itse asiassa jo maajoukkuetauolta viime viikolla Suomen Cupin merkeissä ja molemmat painelivat jatkoon – KuPSilla oli vastassa kotona HIFK ja IFK Mariehamnilla vieraissa Vaasan IFK. Ensi kuun alussa KuPS vieraileekin sitten Maarianhaminassa seuraavalla kierroksella, joten nyt päästään kunnolla ottelemaan tämän parivaljakon välillä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 KELTAMUSTA CUP-JUNA PORSKUTTAA ETEENPÄIN!

🏆 Kuopion Palloseura voittaa HIFK:n Suomen Cupin kuudennen kierroksen ottelussa ja etenee kahdeksan parhaan joukkoon!

🆚 KuPS 1-0 HIFK
⚽ 1-0 Gabriel Bispo

#banzai #SuomenCup #KuPS


KuPS on näillä näkymin vahvalla kokoonpanolla kehissä. Maajoukkuetauolla avauksen toppari Collins Sichenje reissasi Kenian maajoukkueen mukana, mutta ilmeisesti mies on taas käytettävissä. IFK:lta sen sijaan on sivussa Aly Ndom, Mikko Sumusalo, Daniel Enqvist, Tehe Olawale, Patrik Raitanen ja mahdollisesti yhä joukkueen tärkein hyökkäyspään pelaaja Jamie Hopcutt. IFK:n otteluennakossa ei ollut sen sijaan Albin Granlundin tilanteesta mainintaa, joten oletettavasti Grönvitt-kippari on mukana jossain määrin.

KuPS on tietysti pelissä iso suosikki, mutta näillä kertoimilla kuopiolaisten pelaaminen ei nappaa. Under-kertoimista sen sijaan löytyy kelpo herkkua. Vieraat tuskin näkevät kuopiolaisten maalia edes muutaman kymmenen metrin päästä eikä KuPSillakaan oikein ole ollut tapana murskajaisia järkkäillä. 1-0 tai 2-0 ei olisi järisyttävän yllättävä lopputulos.

Peesaa underia ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.