Liiga to 17.03. klo 18:30

Lukko - JYP

Lukko on jättisuosikki, mutta JYP on ollut pirteällä pelipäällä – maaleja on lupa odottaa!

Raumalla on torstaina tarjolla erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Lukon vieraaksi saapuu JYP. Kuten kertoimistakin näkee, on tasoero valtava. Lukko on kaikin puolin laadukkaampi ja sillä on lisäksi pisteille tarvetta. Täysin yksipuolista taistoa ei kuitenkaan kannata odottaa, sillä JYP on viime aikoina laittanut myös kärkipään jengejä tiukille. JYPin matseissa ei puolustuspeli loista ja maaleja sopii odottaa myös tänään.

Lukko tarvitsee pisteitä ja JYPiä vastaan voitto on tultava. Lisäksi seuraavat kolme vastustajaa ovat Tappara, HIFK ja Jukurit, joten Lukko tarvitsee tähän väliin pelillisesti vahvan esityksen. Tiistaina voitto irtosi HPK:sta, mutta sitä ennen edellisistä 10 matsista Lukko onnistui voittamaan vain kaksi. Puolustuspäässä ongelmia on ollut yllättävänkin paljon, mutta JYPiä vastaan Lukko pääsee kuskiksi ja todennäköisesti pelaamaan pitkiä aikoja hyökkäysalueella.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Hattua on nostettava illan vierailijalle, joka on vaikeasta kaudesta huolimatta saanut lopun lähestyessä ryhtiä tekemiseen. Viimeisten kuuden ottelun aikana JYP on jäänyt pisteittä vain kerran hävitessään KalPalle lukemin 0-7, mutta muuten joukkue on todellakin taistellut. Mukaan mahtuu muun muassa voitot KooKoosta ja HIFK:sta sekä Ilvestä vastaan tappio jatkoajalla. Alakerta on edelleen koko kauden osalta sarjan heikoin, mutta tehoja on irronnut mukavasti – 15 tehtyä viimeiseen viiteen otteluun.

JYP on tehnyt viime aikoina hyvää jälkeä hyökkäyspäässä eikä se lähde Lukon vieraana peruttelemaan, mikä voi tosin selvästi vahvempaa vastustajaa vastaan kostautua. JYPin itseluottamus on varmasti korkealla, mutta pienet virheet, joita JYPille sattuu enemmän kuin muille, näkyy usein tulostaululla. Lukko sai edellisessä matsissa maalihanoja jälleen auki ja JYPiä vastaan onnistumisia on helppo hakea lisää. Toivotaan, että verkot heiluu jälleen ja isketään lapulle yli 5,5 maalia.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa