Liiga la 15.01. klo 15:00

Lukko - Kärpät

Kärppien sarjasijoitus valehtelee! Todellisuudessa epävarma ryhmä on pudonnut keskikastin tasolle

Vaikka Kärpät kaatoi perjantaina Ässät, oli sen esiintyminen kaikkea muuta paitsi varmaa. Lukko on ollut viime aikoina vahvassa maalivireessä ja laadukas joukkue rokottaa taatusti oululaisia huolimattoman pelaamisen jatkuessa Satakunnassa. Eilinen voitto oli petopaidoille vasta ensimmäinen tämän vuoden puolella.

Kärpät kaatoi Ässät eilen 1–4-numeroin, vaikka etenkin sen lähtö otteluun oli surkea. Todella tehottomasti pelannut isäntä ei saanut lyötyä kiekkoa maaliin huippupaikoista huolimatta. Ailahteleva Stanislav Galimov oli tällä kertaa hyvässä vedossa ja pitkälti venäläisvahdin ansiosta Kärpät selvisi kuivin jaloin ottelun alussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Lukko on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä ja perjantaina se haki jo kahdeksannen perättäisen voittonsa Liigassa kaatamalla HPK:n vieraissa lukemin 1–3. Viikko sitten joukkue pelasi kotonaan SaiPaa vastaan ja iski kuusi maalia pitäen oman maalinsa koskemattomana. Raumalaiset ovat selättäneet loukkaantumissumansa ja nyt suunta on jo pidemmän aikaa ollut tiukasti ylöspäin. Vieraista ei voi sanoa samaa.

Matthew Abt 1–2 (Grégoire, Nyman)

Maalissa mukana Mattin kummiyritys Vesi-Vasa

Kaikki Liiga-videot: https://t.co/P2g0UqeVVY#JokaPäivä #Lukko #Liiga pic.twitter.com/YOYx372tPp

— Rauman Lukko (@TeamRaumanLukko) January 14, 2022

Eilisestä voitosta huolimatta Kärpät ei ole pelillisesti kovinkaan vahva joukkue tällä hetkellä. Avauspelaamisesta puuttuu kriittisiä ominaisuuksia, kuten toisteisuutta. Välillä näyttää sille, ettei Lauri Mikkolan miehistöllä ole lainkaan yhtenäistä pelitapaa. Tämä puolestaan vaikuttaisi eskaloituvan pelaajistoon epävarmuutena, mikä näkyy isossa kuvassa suurena määränä harhasyöttöjä, hävittyjä kaksinkamppailuja ja helppoja virheitä ylipäätänsä.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto 1X2-markkinassa. Sarjatilanne mairittelee Kärppiä vahvasti, eikä se ole pistekeskiarvolla lähelläkään neljättä sijaa, vaan ennemminkin keskikastissa. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla isäntä on Liigassa toisena ja Kärpät vasta yhdeksännellä sijalla. Ainoat poissaolijat isännillä ovat maalivahti Samuel Jukuri sekä Vili Laitinen ja Niklas Ylitalo. Kärpillä Casey Wellman puuttuu vahvuudesta, mutta kummallekaan joukkueelle ei ole mitään etua toisen poissaolotilanteesta.

10 euroa pelirahaa