CS ma 18.10. klo 10:00

Lyngby Vikings - Galaxy Racer

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyngby Vikings porskuttaa kovaa vauhtia kohti pudotuspelejä

Pinnacle Fall Series 2 -turnaus jatkuu maanantaina pudotuspelien ensimmäisen kierroksen merkeissä. Päivän ensimmäinen ottelu alkaa jo klo. 10:00, kun ruotsalaisjoukkue Galaxy Racer saa vastaansa tanskalaisjoukkue Lyngby Vikingsin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla ja siinä on panoksena paikka puolivälierissä.

Lyngby Vikings on viime aikaisen forminsa sekä karttavalikoiman ansiosta selvä ennakkosuosikki aamun otteluun. Joukkue on viime aikoina onnistunut päihittämään tajuttoman kovatasoisia joukkueita, ja on täten noussut HLTV:n joukkuerankingin sijalle 27. Tanskalaisjoukkueen meno on ollut todella vahvaa legendaarisen Martin “trace” Bang Heldtin valmentajapestin jälkeen. Trace tunnetaan pelisarjan aiemman version yhtenä parhaimpana pelaajana, kun hän pelasi mtw-nimisessä joukkueessa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Lyngby Vikings on seitsemän kartan joukkue, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue saa jokaisen ottelun karttavalinnoissa poistettua vastustajansa parhaimman kartan. Tästä ei poiketa maanantai-aamuna, vaan Lyngby Vikings poistaa mitä todennäköisimmin Infernon, joka on ainut kartta Galaxy Racerilta, missä joukkueella on yli 60% voittoprosentti.

Galaxy Racer poistaa varmastikin vakipoistonsa Nuken, jolloin tanskalaisjoukkue saa valittua esimerkiksi Vertigon karttavalinnakseen. Tällöin Galaxy Racer joutuu valitsemaan esimerkiksi Miragen, jossa joukkue on pelannut 11 ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana voittaen näistä 55%. Lyngby Vikingsin pitäisi olla hyvin kilpailukykyinen myös Miragessa, sillä joukkue on voitttanut 44% pelaamastaan yhdeksästä ottelusta.

Martin Heldt

@traceCS2
Officially head coach of @lyngbyvikings. The hard work continues, let’s fucking go. VIKINGS 🪓

ECSTATIC ⚡️

@EcstaticCS
WELCOME TO A TRUE LEGEND!
Give a warm welcome to our newest addition, head coach @mtwtrace 💪💙
He has already been coaching the team for a month, and he is now officially a part of the team!