AFCON 2022 ke 26.01. klo 21:00

Mali - Päiväntasaajan Guinea

Moussa Djenepo palaa kehiin! Joutuuko Mali pettymään yllättäjän kynsissä?

Mali saa ainakin paperilla melkoisen miellyttävän lähdön pudotuspeleihin, kun se kohtaa Päiväntasaajan Guinean. Vaikka vastustaja on voittanut kaikki muut vastustajansa paitsi Norsunluurannikon – mukaan lukien Algerian, on meritoitunut ja kovissa paikoissa huomattavasti kokeneempi Mali kova pala. Hienosti jatkoon selvinnyt miehistö on kuitenkin osoittanut, että pystyy iskemään maaleja vastustajalle kuin vastustajalle.

Päiväntasaajan Guinea hankki kunnioituksensa voittamalla niin Algerian kuin Sierra Leonenkin alkulohkovaiheessa 1–0-numeroin. Mali kaatoi avausottelussaan Tunisian maalein 1–0, pelasi toisessa kamppailussaan 1–1-tasatuloksen kisojen ensikertalaista Gambiaa vastaan ja viimeisellä alkulohkokierroksella joukkue antoi Mauritanialle kuonoon loppulukemin 2–0.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Maaleilla ei ole Mali juhlinut tähän saakka, mutta sillä riittää laatua aina hyökkäyskolmannekselle asti. Vaikka maaleja ei ole joukkueen ottelussa keskiarvoisesti tullut poikkeuksellisen paljoa suhteessa turnauksen standardeihin, ovat sen väännöt olleet yksiä tapahtumarikkaimmista ja värikkäimmistä. Miehistö saa Moussa Djenepon takaisin pelikiellon jälkeen ja Southampton keskikenttä noussee välittömästi avaukseen Brighton & Hove Albionin Yves Bissouman ja kumppanien rinnalle.

Vierailla sen sijaan on pieni huolenaihe, kun 20-vuotias hyökkääjä Dorian Hanza loukkaantui edelliskamppailussa. MIehen pelaaminen on epävarmaa, eikä kapealla materiaalilla operoiva ja äärimmilleen venytetty joukkue kaipaa tällaista. Mahdollinen poissaolo ei kuitenkaan ole käänteentekevä ja Päiväntasaajan Guinealla on sanasensa sanottavanaan. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue on onnistunut maalinteossa Algeriaa- sekä Sierra Leonea vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Mali hallitsee ottelua, mutta vastustajille tarjoutuu varmasti ainakin pari laatutilannetta, joista rokottaa. Isäntien voittoa ei voi missään tapauksessa pitää varmana ja tasapelin riski on todellinen ottelun ollessa odotusarvoltaan vähämaalinen. Kuten todettu, tapahtumia on kuitenkin molempien joukkueiden otteluissa piisannut yllin kyllin, eikä kumpikaan pelkästään peruuttele.


Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Molemmat tekevät maalin” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa