Valioliiga su 08.05. klo 18:30

Manchester City - Newcastle

Mitä ihmettä? Manchester Cityn matsiin löytyy pelattavaa kertoimella 20,0!

Manchester Citylle avautuu sunnuntaina sauma ottaa hieman isompi hajurako Liverpooliin, kun kilpakumppani joutui lauantaina tyytymään tasapeliin Tottenhamia vastaan. Isäntä putosi aiemmin tällä viikolla kalkkiviivoilla Mestarien liigasta hävittyään Real Madridille vieraissa. Newcastle on ollut tällä kaudella täynnä yllätyksiä niin hyvässä kuin pahassa, eikä sitä sovi aliarvioida tässäkään kamppailussa.

John Stones jatkaa sivussa ja on melko vaikeaa uskoa, että Kyle Walker ainakaan avaukseen palaisi. Jälkimmäistä vaivannut nilkkavamma ei tunnu jättävän miestä rauhaan ja lopulta tämä otettiin vaihdon puolelle myös Madridissa keskiviikkona. Kriittisten alakerran puutteiden lisäksi muita poissaoloja ei ole. Vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat Isaac Hayden, Ryan Fraser sekä Jamal Lewis.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Eddie Howe jakeli aiemmin tällä viikolla lausuntoja muista toipilaista sangen lupaavaan sävyyn. Kieran Trippierin pelikunto lähestyy ja tämä on palannut harjoituksiin – jää nähtäväksi, onko tammikuun vahvistus takaisin jo City-matsissa. Fabian Schär puolestaan on niin ikään hieman epävarma Liverpool-tappiossa viime viikolla tulleen tällin jälkeen, mutta murtumaa jalassa ei kuitenkaan ole. Callum Wilson puolestaan palannee kokoonpanoon, mutta toki pelipäivän arvio on ratkaiseva myös tämän osalta.

Newcastle siis hävisi viime viikonloppuna Liverpoolille 0–1-numeroin, mutta sitä edelsi todella vahva jakso tuloksellisesti. Joukkue napsi neljä voittoa peräkkäin – kolmesti nollapelillä. Pelaajatilanteen paraneminen olisi luonnollisesti iso lisä vieraalle, joka pääsee tähän kamppailuun suhteellisen vapautuneissa tunnelmissa. Mitään pakkovoittoa ei ole, mutta varmasti City vastustajana aina sytyttää.

Isännillä tilanne on erilainen. Joukkueella ei ole varaa kontata, sillä Liverpool on yhä edelleen iskuetäisyydellä. Voitto tässä kamppailussa antaisi edes hieman tilaa hengittää. Tätä esitystä varjostaa kuitenkin jättimäinen pettymys Mestarien liigassa, eikä siitä ole ollut aikaa palautua kuin muutama hassu päivä. Lähtökohdat voisivat olla isännille paremmatkin. Kun otetaan huomioon vielä parin tärkeän pelaajan puuttuminen puolustuspäässä, vastuuta lienee tarjolla kovalla kuormituksella jo aiemmin tällä viikolla jatkoajalle venyneessä Real Madrid -matsissa olleille miehille.

Mr. Green virittää Newcastlelle kertoimeksi 20 ja se on niin hävytön, että ei sovi jättää roikkumaan. Sopivalla panostuksella pelattuna jättiyllätys tässä matsissa tuo mukavan lisän kassavirtaan sunnuntaina. Vieraille on tässä pöytä katettu, koska isännän kuormitus on ollut tällä viikolla varsin päräyttävä paitsi fyysisesti myös henkisesti. Mene tästä vedonvälittäjälle ja nappaa huippukohde sekä maistuva tervetuliaistarjous taskuun.

10 euroa pelirahaa