Valioliiga la 23.04. klo 17:00

Manchester City - Watford

Jatkaako Manchester City rutiinivoittojensa trendiä pakkoraossa?

Manchester Cityllä on jokaisessa loppukauden ottelussaan pakkovoitto, jotta se pystyy omilla suorituksillaan pysymään kiinni mestaruudessa. Joukkue on ainoastaan pisteellä Liverpoolia edellä. Viime aikoina City on hieman totutusta poiketen häikäissyt tasapainollaan ja puolustuspelaamisellaan enemmän kuin säkenöinyt hyökkäyspäässä – tämän trendin jatkuminen ei olisi suuri yllätys.

Matsin luonne on melko selvähkö. Suoraan sanottuna pelin henki lienee koko 90-minuuttisen ajan kliseisesti City hyökkää ja Watford puolustaa -mallinen. Vierailla on kokoonpanon osalta muutamia kysymysmerkkejä – Fransisco Sierraltan, Samuel Kalun sekä William Troost-Ekongin ja Nicolas Nkouloun pelaaminen on epävarmaa. Varmasti sivussa on Cucho Hernández, mikä on kova takaisku.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isäntien alakerran kysymysmerkkejä ovat Kyle Walker, John Stones sekä Nathan Ake. Kaikilla on ollut pientä vaivaa. Onni onnettomuudessa on, että vastassa on pahasti tehopotentiaaliaan sairastuvalle menettänyt ja muutenkin yksi vähiten maalipaikkoja koko sarjassa luovista ryhmistä. Toisaalta isäntä ei ole viimeisimmissä kamppailuissaan maaleilla mässäillyt, mutta se on pelannut pallon kanssa todella huolellisesti kenttätasapainon ollessa samalla parasta A-luokkaa.

Ei olisi yllätys, vaikka vähämaalisuuden trendi jatkuisi myös tässä Citizens-kamppailussa. Isäntä pääsee kotinurmellaan rytmittämään ottelua täysin haluamallaan tavalla Roy Hodgsonin Hornets-bussia vastaan. Pelivalinnaksi poimitaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi osumaa (alle 2,5 maalia).

10 euroa pelirahaa