ATP to 10.08. klo 21:00

Musetti - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Medvedevillä tuoreempi jalka! Onko kovalle alustalle siirtyminen maailman kolmoselle avain onneen?

Lorenzo Musetti (ATP 19.) joutui jo eilen todella koville, kun taisteli jatkopaikasta australialaista Thanasi Kokkinakisia vastaan. Torstai-illalle on luvassa vielä suurempi haaste, kun vastassa on maailmanlistan kolmonen ja pelaamiseensa viime aikoina punaista lankaa etsiskellyt Daniil Medvedev. Etuna maailman kärkinimiin lukeutuvalla pelurilla on kuitenkin se, että mies starttasi turnaukseen vasta eilen, kun Musetti on jo joutunut tahkoamaan peräti viisi erää.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto loppuviikon tenniksiin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Wimbledon oli Medvedeville haastavahko, kuten myös massakausi. On kuitenkin selviö, että kun loppukaudesta päästään tykittelemään kovalla alustalla mitä suuremmissa määrin, ei maailman kolmosta voi laskea ulos menestystaisteluista. Torontossa avausottelu Matteo Arnaldia vastaan oli mieheltä odotetun suvereeni ja olisi Musettilta melkoisen kova temppu pistää Medvedev tässä vaiheessa ulos.

National Bank Open

@NBOtoronto
We asked the top @atptour players at the #NBO23 ⤵️

Why is tennis the best sport? 🎾🤔💭

Vapaataipaleen kautta suoraan toiselle kierrokselle päässyt ja turnauksessa toiseksi sijoitettu 27-vuotias ei ole ikinä aiemmin kohdannut vasta 21-vuotiasta italialaista. Vaikka Musetti on tähän saakka napsinut pari hienoa voittoa, on vuori kiivettäväksi melkoinen. Medvedevillä on taatusti suunnitelmana rakentaa kauden lopusta valoisampi mielialustallaan ja omintakeisella tyylillään vahvasti mättävä peluri on yksi Toronton turnauksen suurimmista voittajasuosikeista.

Musetti on syöttänyt melko hyvin tähän saakka, mutta Medvedevin tasoista vastustajaa ei tule vastaan joka päivä. Yksinkertaisesti sanottuna italialaisen olisi onnistuttava paitsi syötöissään myös kaikessa muussa aivan tasonsa ylärajoilla. Tässäkin tapauksessa Medvedevin olisi esiinnyttävä poikkeuksellisen huonosti, jotta nuorukaisella olisi voittosaumaa. Pitää muistaa, että Medvedev on liikenteessä myös tuoreemmalla jalalla ja pelivalinnaksi ladataankin miehen voittoa suoraan kahdessa erässä (Erätasoitus – Medvedev -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.