ma 05.04. klo 13:00

Nordavind - Wisla Krakow

Molemmat joukkueet vahvoilla omissa kartoissaan

Snow Sweet Snow 3 -turnauksen pudotuspelit alkavat maanantaina. Päivän toisessa ottelussa loistavin ottein pelannut Nordavind saa vastaansa puolalaisjoukkue Wisla Krakowin. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Nordavind on ehdoton ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, sillä joukkue on ollut todella kovassa vireessä.

Nordavind on varsin uusi joukkue, mutta siitä huolimatta joukkueen tulokset ovat olleet todella lupaavia. Joukkue on voittanut monia TOP-30 -joukkueita ja onkin odotettavissa, että joukkue nostetaan HLTV:n joukkuerankingin TOP-30 sisään heti maanantaina, kun rankingit päivittyvät. Nordavin on nimittäin viikon sisään voittanut Dignitaksen, Sproutin sekä EXTREMUM:n. Nyt joukkuetta vastaan asettuu puolalaisjoukkue Wisla Krakow, joka on täysin edellä mainittujen joukkueiden tasoinen.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Nordavindillä on heti alkuun laaja karttavalikoima, joka kertoo joukkueen kovasta panostuksesta. Joukkue on pelannut kuutta karttaa tasaisesti poistaen karttavalinnoissa aina Nuken. Joukkueen parhaimpiin karttoihin kuuluu ehdottomasti Vertigo sekä Mirage, jotka ovat hyvin avoimia karttoja, joissa yksilötaidolla voi voittaa useitakin eriä. Ei yllätä, sillä joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa.

Wisla Krakow tulee päivän ottelussa poistamaan hyvin todennäköisesti Vertigon, joten kyseistä karttaa ei ottelussa nähdä. Nordavind poistaa vakipoistonsa Nuken, joka on vahva kartta Wisla Krakowille. Puolalaisjoukkue tulee hyvin todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Trainin, jossa joukkue on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana 19 ottelua voittaen niistä peräti 16. Puolalaisjoukkue on ehdoton ennakkosuosikki Trainissa. Nordavind valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen, jossa joukkue on ollut todella kovassa iskussa.

Mikäli karttojen kyttääminen HLTV:n ottelusivulta on hankalaa, voi vedoksi asettaa ehdottomasti myös yli 2,5 karttaa, jolle saa mainion 1.95 -kertoimen.