pe 15.01. klo 02:00

New York Rangers - New York Islanders

New Yorkin paikallinen on tiukka koitos!

Battle of New York on yksi pohjoisamerikkalaisen urheilun klassikkoderbyjä. Tämä derby täyttää pian 50 vuotta, sillä New York Islanders aloitti NHL:ssä vuonna 1972. Viime kaudella Rangers jäi play-offien karsintakierrokselle, kun taas Islanders eteni kaikkien yllätykseksi aina konferenssifinaaleihin asti.

Rangersin tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä joukkueessa on paljon nuorta talenttia. Lisäksi Artemi Panarin sekä Mika Zibanejad ovat liigan ehdotonta eliittiä. Kysymyksiä herättää sekä hyökkäyksen että puolustuksen suhteen laadun syvyys – tosin kehitysvaiheessa olevat pelaajat voivat ottaa isojakin askelia eteenpäin.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

New York Islanders ei pääse leveilemään supertähdillä tai materiaalin leveydellä. Barry Trotzin luoma inhorealistisen kurinalainen pelityyli toi viime kaudella maksimituloksen ja tämä ase on Islandersille tälläkin kaudella elintärkeä. Puolustuksesta lähti kokemusta pois, mutta tuskin Isles tälläkään kaudella puolustukseen kaatuu.

Rangers pelaa oleellisesti iloisempaa kiekkoa kuin Islanders, mutta lähtökohtaisesti tästä ottelusta on odotettava tasaista ja vähämaalisempaa. Islanders yrittää varmasti ottaa Rangersilta vauhdin pois. Vetoihin kelpaakin näistä lähtökohdista underi.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleNew York Rangers - New York Islanders15.01.2021