Mestis ti 19.04. klo 18:30

RoKi - Ketterä

Napapiirillä rytisee!

RoKin ja Ketterän välieräsarja etenee neljänteen kamppailuun. Ensimmäisessä matsissa RoKi oli täysin telineissä, mutta kaksi seuraavaa ottelua ovat olleet tasaisia – Ketterä johtaa välieräsarjaa voitoin 2-1. Rovaniemellä on tavoite varmasti laittaa homma katkolle ja pyrkiä siihen, että tämän päivän pitkä reissu napapiirille jää kauden viimeiseksi. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

Maso Lehtonen on saanut porukkansa taistelemaan kunnolla, ja nyt voidaan puhua oikeasta play off -kiekosta. Välillä tunne lyö jopa yli, eikä silloin kyetä tekemään joka kerta oikeita ratkaisuja. Mutta pelit ovat olleet nautittavaa seurattavaa, eikä tästä tullut ensimmäisen ottelun jälkeen pelättyä ylikävelyä. RoKi pitää rytinää päällä, ja sillä keinoilla se on onnistunut Ketterää horjuttamaan.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Ketterä oli kotikaukalossaan jo pulassa, mutta pystyi viimeisessä erässä kääntämään ottelun edukseen. Helpolla tämä ei tullut, mutta kyllä taitavampi joukkue ottelun loppujen lopuksi voitti. Rovaniemellä ei riitä, että Ketterä herää vasta kolmanteen erään, vaan tunnetason on oltava tapissa jo alusta asti.

Ketterän selkeää suosikkiasemaa voisi hieman haastaa, mutta kaikkein eniten kuitenkin tässä maistuu vähämaalisuus. Pelit ovat olleet nyt tiukkoja, ja korkeintaan viiden maalin näkeminen Rovaniemellä maistuu pikkupeliin asti hyvin.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa