MM-karsinnat 2022 to 24.03. klo 21:45

Ruotsi - Tšekki

Tšekki on vahvempi kriittisimmillä osa-alueilla! Ruotsi sulaa MM-karsinnoissa ja huolella

Sössiikö Ruotsi vielä paikkansa auringossa? Joukkueella oli kaikki omissa käsissään suhteessa suoraan jatkopaikkaan, mutta se hävisi Georgialle 2–0 haettuaan ensin upean tasatuloksen Espanjaa vastaan. Toki kotietu pudotuspelivaiheeseen on kova sana, mutta tässä on todella karvas maku ruotsalaisten vinkkelistä. Vielä suolaisempi tuntuma jää karsinnoista, jos Ruotsi torstaina Tšekille putoaa. Voittaja saa vastaansa karsintafinaalissa Puolan.

Emil Krafth ja Zlatan Ibrahimovic ovat Ruotsilla sivussa pelikieltojen vuoksi. Vieraiden hyökkäyksestä puuttuu Patrick Schick ja West Ham laitapuolustajan Vladimir Coufalin tilanne on hieman avoin – sinänsä mies olisi kunnossa, mutta pitkä pelaamaton jakso on alla. Sairas- tai poissaolotilanne ei tarjoile merkittävää etua kummallekaan joukkueelle. Toki Ruotsin alakerta on jo valmiiksi tšekkiläisiin verrattuna heiveröinen. Krafthin ollessa poissa Victor Lindelöfin pallollinen rooli kasvaa ja sen seurauksia odotellaan kauhunsekaisissa tunnelmissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ruotsin mahdollisuus oli alkulohkossa. Joukkueella oli lohkovoitto omissa käsissään ja se meni häviämään Georgialle. Tšekki on pelillisesti todella tasainen ryhmä vertailussa Ruotsiin, eikä vieraille tarjoiltua käsittämätöntä kerrointa voida jättää marketin hyllylle. Todellisuudessa Tšekki on keskisektorilla ja alakerrassa isäntiä laadukkaampi ryhmä ja ne ovat tässä matsissa tärkeitä osa-alueita. Kun vieraiden pelisuunnitelma onnistuu, Ruotsille on luvassa vaikeuksia.

Pelivalinnaksi otetaan, että Tšekki menee jatkoon. Kaikki tässä parissa tuoksuu vierasvoitolle. Janne Andersson ei saanut ryhmästään parasta irti lohkovaiheessa, kun sitä olisi tarvittu. Yllätystappio maksoi Ruotsille kisapaikan ja nyt on luvassa lisää lunta tupaan. Panostuksellisesti sopiva taso vahvaan kertoimeen on pari uhmatähteä.

10 euroa pelirahaa