CHL ti 11.10. klo 20:30

Sparta Praha - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko varmempaa vedonlyöntikohdetta olemassa? Kakkosveskarit uuniin ja lepuutuksia tiedossa!

Viime viikolla näiden joukkueiden keskinäinen kamppailu nousi otsikoihin, koska sitä ei pelattu. Sparta Prahalla oli ongelmia saada pelikelpoista miehistöä jalkeille, mutta kotiin jäämisen syyksi joukkue ilmoitti logistiset ongelmat. Jukureille napsahti 3–0-luovutusvoitto. Spartalla ei ole enää mahdollisuuksia jatkoon, sillä joukkueella on eroa kakkossijaa hallussaan pitävään mikkeliläismiehistöön peräti kuusi pistettä.

Jukurit matkustaa torstaina Prahaan repaleisen isännän vieraaksi. Viime viikonloppuna isäntä sai jalkeille kohtalaisen kokoonpanon, jolla se haki Ceske Budejovicea vastaan vierasvoiton. Nähtäväksi jää, millaisella kokoonpanolla isäntä tulee tiistaina kehään – ainakin jatkohaaveet ovat jo kariutuneet. Tuleva ottelukierros on viimeinen ja Jukurit on niin ikään kakkossijansa varmistanut. Suurempaa panosta ottelussa ei siis ole, mikä kannattaa huomioida myös betseissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Spartalla on tiettävästi ollut jonkinasteisia haasteita pelaajatilanteensa kanssa, joten lisää poissaoloja tuskin kaivataan. Panoksettomassa ottelussa vastuuta on varmasti tarjolla laajasti ja sama koskee tietysti Olli Jokisen Jukureita, jota voitaneen odotella askiin tavallista junioripitoisemmalla kokoonpanolla. Maalivahtiosastolla isäntä antanee vastuuta kakkosvahdilleen, mikä pätee myös vieraiden osalta.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
"Kaikki hyvin Prahassa"

Näihin tunnelmiin päättyivät maanantaijäät Prahassa. Dinnerin kautta kohti pelipäivää!

#Jukurit #Tehomet #ChampionsGoBeyond

Sparta Prahalla on Tšekin entisen maajoukkuekassarin Jakub Kovarin lisäksi riveissään ainoastaan yhden ottelun tällä kaudella torjunut Josef Korenar. Jukurien osalta Karolus Kaarlehto saanee jälleen näyttöpaikan. Betsimielessä runsasmaalisuuden idealla päästään lunastamaan yllättävän kovilla kertoimilla – hyökkääjillä kiiltää pörssipäivä silmissä, kun panosta ei liiemmin ole, alakerroissa on lepuutuksia ja kakkosveskarit uunissa. Onko varmempaa over 5,5 betsiä olemassa?

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Voit halutessasi tallettaa myös pienemmän summan, mutta ainoastaan ensitalletuksesi yhteydessä saat tuplamassit sekä voitot tuplana tämän tipsin kohteen avulla.

Näin tuplaat talletuksen ja voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto “Maalit yhteensä (ei sis. JA) – yli 5,5” ja panosta talletuksesi + bonus.
4. Jos veto osuu, saat esimerkiksi sadan euron talletuksella 420€ eli voitot tuplana.

*ilman huippudiiliä voitto olisi tällä esimerkillä vain 210€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää