CS ma 17.01. klo 16:00

Sprout - Finest

Sprout pilaamassa Goldenin comebackin Finestin riveissä

Counter Strike -kausi 2022 startataan käyntiin kunnolla maanantaina 17. päivä tammikuuta, jolloin Pinnacle Winter Series, Elisa Invitational, Malta Vibes ja Thunderpick pyörähtävät käyntiin samanaikaisesti. Ehkäpä päivän mielenkiintoisimman ottelun saa luvan tarjota Sprout sekä Finest, kun joukkueet kohtaavat osana Elisan Invitational -turnauksen pääkarsintoja.

Sprout joutui vastikää luopumaan parhaasta pelaajastaan Josef “faveN” Baumannista, joka siirtyi BIG:n riveihin. Hänen tilalleen Sprout kuitenkin löysi nopeasti uuden lupauksen, vuonna 2003 syntyneen Max “Marix” Kugenerin. Marix omistaa Luxemburgin sekä Ukrainan kansalaisuuden, ja on pelannut ennen Sproutia CCO-nimisessä saksalaisjoukkueessa loistavin tuloksin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sprout on edelleen ilman favenia kilpailukykyinen nippu, ja paperilla hieman parempi, kuin päivän vastustajansa Finest, joka päivitti juuri kokoonpanoaan. Finest joutui luopumaan Igor “lollipop21k” Sołodkovista, jonka tilalle Finest palkkasi lähes kahden vuoden tauon pitäneellä Maikil “Golden” Selimillä. Golden muistetaan ajoistaan fnaticin ja NIP:n pelin sisäisenä johtajana.

Golden ei koskaan loistanut tilastojen valossa, ja hänen ajastaan ammattilaisjoukkueen johtajana on kulunut jo niin kauan, ettei Goldenin kykyihin luoda kilpailullinen viisikko voi enään luottaa. Golden ei back in the days pystynyt loppujen lopuksi fnatic-aikansa ulkopuolella nostamaan joukkueidensa tasoa, ja hän on pitkälti täysin washed-up peluri, jonka lisäystä Finestin kokoonpanoon on vaikea käsittää.

10 euroa pelirahaa