UHMAPELAAJAT ke 14.06. klo 18:10

Suomi - Tshekki

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alla vaisu esitys vieraissa – kotona olisi otteiden parannuttava! Joka tapauksessa ilmaisvedolla yöhön!

Suomen lentopallojoukkueen eli Veljesten taistelu Kultaisen liigan karsintalohkon voitosta jatkuu kahdella kotiottelulla. Slovakialle vieraissa kärsitystä tappiosta huolimatta lohkovoitto on edelleen omissa käsissä, mutta se vaatisi kolmen pisteen voiton Tshekistä, ja menestystä myös Viroa vastaan. Jos Tshekiltä ei tipu kolmea pistettä, luvassa on haasteita, ja lohkon kärkisijaan tarvitaan jo muidenkin apua.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat 25€ arvoisen ilmaisvedon!

Slovakiasta saatiin tuliaisena todella tyly 3-0 tappio. Slovakia esitti vahvaa syöttöpeliä alusta asti, ja sai onnistumisista itseluottamuksen kuntoon. Numeroissa ei ole mitään selitettävää, sillä etenkin toisessa erässä Veljekset olivat pulassa hyvin pelanneiden isäntien kanssa. Suomen kokoonpanoon tulee yksi vaihdos, kun Niko Suihkonen korvataan nuorella Nooa Marttilalla. Kova nousu 2005 syntyneellä nuorukaisella maajoukkueeseen!

Tshekki pelasi lohkon kolme ensimmäistä otteluaan kaikki kotona, ja otti myös kolme voittoa. Kaikein tiukimmalle tshekit pisti juuri Suomi, joka nappasi ottelusta pisteen 3-2 tappiolla. Ensimmäisessä vierasottelussa Tshekki jäi Viron jalkoihin, ja oli varsinkin ensimmäisen erän täysin telineissä. Tshekin kokoonpano on elänyt sitten edellisen kohtaamisen, sillä joukkue on vaihtanut molemmat passarinsa.

Veljesten on pakko parantaa edellisestä ottelusta rutkasti, jos meinaa juhlia tässä lohkossa. Tuon ottelun taso ei riitä kovassa lohkossa kärkeen. Tshekki oli Viroa vastaan housut kintuissa, mutta silti sitä on pidettävä pikkusuosikkina Suomea vastaan. Perusbetsi kelpaa vierasvoitosta – ja ilmaisveto se vasta kelpaakin!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.