Liiga ke 27.10. klo 18:30

Tappara - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Sportin tahti alkaa hyytyä? Jussi Tapolan luotsaama Tappara metsästää toista perättäistä voittoa

Tappara pääsi viime viikonloppuna voittokantaan kaatamalla kovavireisen KooKoon vieraissa, mutta siitä huolimatta joukkueen alkukausi on sujunut todella ailahtelevasti ja alle odotusten. Sport puolestaan porskuttaa sarjassa kolmantena, mikä on melkoinen yllätys. Hiljattain vaasalaisten hurjat otteet ovat hieman tasoittuneet, mutta voittoja se on siitä huolimatta pystynyt kaapimaan mukavalla tahdilla.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella, jolla Sport kaatoi kirvespaidat kotonaan 3–2-lukemin. Tämän jälkeen joukkueet ovat menneet eri suuntiin ja hieman yllättäen vierailija löytyy korkealta sarjassa. On odotusarvo, että kauden edetessä Tappara parantaa otteitaan ja vaasalaiset hyytyvät, mutta toistaiseksi kotkapaidoilla on kulkenut paremmin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sport kaatoi kotonaan lauantaina – lopulta numeroin 1–0 – maalittomana varsinaisen peliajan osalta päättyneessä kamppailussa Ässät. Risto Dufvan miehistön maalihanat ovat olleet viime aikoina jokseenkin hyytymään päin, sillä se on tehnyt yli kaksi osumaa ainoastaan kertaalleen viiden kamppailun otannalla. Erikoistilanteissa joukkue ei ole vakuuttanut koko kaudella, vaan tuloksensa se on tehnyt pääasiassa tasakentällisin, joten maalihanojen sulkeutuminen ei lupaa hyvää.

Tappara on kotonaan kiistaton suosikki, mutta nyt sen kerroin on vajonnut liian alas. Luvassa saattaa olla maalilla ratkeava kamppailu, eikä isäntä olisi ensimmäinen, jota Sport kovemman rungon joukkueista on piinannut. Vaasalaisten tahti on kuitenkin hidastunut, eikä sekään ole viime aikoina liikaa maaleilla mässäillyt. Pelivalinnaksi keskiviikolle otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä maalia (alle 4,5).