Ilves - FC Honka

su 15.09. Klo 18:30

Ilves pakottaa Hongan sen epämukavuusalueelle!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ilves kohtaa Tammelassa FC Hongan Veikkausliigan mestaruussarjan ensimmäisellä kierroksella sunnuntaina. Tamperelaiset voittivat edellisen kohtaamisen Espoossa kantapään kautta – tällä kertaa aktiivinen ote heti alusta saakka on avain, jolla isäntä voi pakottaa Hongan epämukavuusalueelle.

Ilves sijoittui runkosarjassa kolmanneksi 40 pisteellä. Jarkko Wissin suojatit ovat pelanneet erinomaisen kauden kokonaisuudessaan. Wiss on saanut nuoren Ilveksen pelaamaan todella ennakkoluulottomasti ja muun muassa tupsukorvien oman jalkapallokoulun kasvatin, Lauri Ala-Myllymäen vahvuudet on saatu esille. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kotijoukkueen paras maalintekijä Veikkausliigassa iskettyään maaleja peräti 12. Viimeisessä runkosarjakamppailussa Suomen Cupinkin jo voittanut Ilves hävisi niukasti 1–0-numeroin sarjakärki Interille. Kamppailun ainoasta osumasta vastasi turkulaisten Timo Furuholm.

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

FC Honka on pelannut erittäin ailahtelevan kauden sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Espoolaisjoukkue päätyi runkosarjassa 34 paunalla HJK:n kanssa tasapisteisiin. Vesa Vasaran ryhmä on parhaimmillaan erittäin laadukas joukkue, joka pystyy näyttävään hyökkäyspelaamiseen. Lucas Kauffmann ja joukkueen paras maalintekijä Borjas Martin ovat ehdottomia avainhahmoja vierasjoukkueen teho-osastolla ja pallollisessa pelaamisessa.

Ilves ja Honka kohtasivat viimeksi heinäkuun lopulla Tapiolassa, kun Ilves voitti 1–2-lukemin. Kotijoukkue Honka hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa luoden maalipaikkoja ja menikin ansaitussa 1–0 johdossa tauolle. Toiselle puoliajalle asteli sisuuntunut vierasjoukkue, joka prässäsi pykälän ylempää kuin avauspuoliskolla, eikä enää antanut Hongalle saumoja sille ominaiseen pallonhallintapelaamiseen. Ilves viimeisteli Yusif Moussan ja Diogo Tomasin toimesta kaksi maalia ja otti ansaitut kolme pistettä Tampereelle.

Ilves on ollut todella vahva kotinurmellaan, ja se todennäköisesti jatkaa siitä, mihin Tapiolassa edelliskohtaamisessa jäi. Aktiivisella prässillä Ilves saa häirittyä vierasjoukkueen avauspelaamista ja pakotettua Hongan pois sen mukavuusalueelta. Pelivalinnaksi Veikkausliigan mestaruussarjan avauskierroksen ottelussa nostetaan kotivoitto maukkaalla kertoimella. Runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon päätyneet joukkueet pelaavat mestaruussarjassa. Kaikki pelaavat kaikkia vastaan kerran – otteluita kertyy siis jokaiselle ryhmälle viisi.

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Honka 15.09.2019