CS to 28.10. klo 11:00

Virtus.pro - Spirit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spirit ja VP taistelevat paikasta Legends Stagella

PGL Major Stockholm -turnauksen kaksi ensimmäistä päivää on taputeltu. Edessä on Challengers Stagen kolmas pelipäivä, kun ensimmäiset kaksi joukkuetta on jo tippunut ulos turnauksesta sekä ensimmäiset kaksi joukkuetta on jo varmistaneet paikkansa Legends Stagella. Tänään kyseisten joukkueiden joukkoon liittyy kolme uutta joukkuetta molempiin kategorioihin.

2-1 -tilanteessa turnauksessa olevat Virtus.pro ja Spirit asettuvat vastakkain torstain keskenäiseen otteluun, jonka voittaja varmistaa paikkansa Legends Stagella. Virtus.pro on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, sillä joukkueen yleisvire niin ennen majoreita, kuin majoreiden aikanakin on ollut selvästi parempi, kuin Spiritin. Myös karttavalikoima puhuu VP:n puolesta, sillä Spiritin ainut loistokartta on VP:n vakipoisto.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

VP poistaa ottelussa Nuken, kun Spirit puolestaan poistaa Vertigon. Tällöin VP saa valittua omaksi kartakseen Infernon, jossa Spirit on voittanut vain 25% otteluistaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. Spirit tähtää oman karttavalintansa varmastikin Ancientiin, jolloin kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Mirage.

Vaatii kanttia Spiritiltä valita Ancient, sillä vaikka VP on umpisurkea kyseisessä kartassa ollutkin, ei Spiritin pelikään ole siinä kulkenut. Joka tapauksessa ottelun kolmesta kartasta VP on selvästi parempi kahdessa, jonka vuoksi joukkueen pitäisi kairata voitto himaan myös tasaisen ottelun tuloksena. Joukkueen uusin lisäys Evgeny “FL1T” Lebedev on ollut täysin pysäyttämätön juurikin Miragessa, joka nostaa VP:n osakkeita entisestään.