Lunasta Englannin maalilla Irania vastaan 30€

Jalkapallon MM 2022 Qatar 21.11. – ota korotettu kerroin talteen!

Englanti avaa MM-kisansa lohkon heittopussiksi ennustettua Irania vastaan. Vain voitto kelpaa Ladeille. Jos Englanti tekee matsissa edes yhden maalin, sinä voitat 30 euroa vaivaisella yhden euron panoksella. Helpompaa rahaa tuskin on luvassa näiden kisojen aikana.

Jalkapallon kotiintulemista eli Englannin mestaruutta on odoteltu rapiat puoli vuosisataa. Joka kerta Britit lähtevät karkeloihin toivoa täynnä. Niin myös tänä vuonna.

Ensimmäinen vastus Iran on Englannin kanssa aivan eri kaliberia. Jos tässä matsissa ei Englanti onnistu maalin teossa, voinevat he pakata laukkunsa saman tien ja palata kotiin. Brittien lähes varmaan maaliin pääset iskemään jättikertoimella ja lunastamaan todella helpot 30€.

Pelaa Englannin maalia Mobilebetillä kertoimella 30.00 nyt!

Korotetussa kertoimessa on 1 euron maksipanos, joten jos Englanti tekee maalin, voitat 30 euroa riskeeraamalla vain yhden euron. Voitto maksetaan ilmaisvetona – ilman kierrätysvaatimusta!

Näin saat MM-avauksen maalille kertoimen 30.00

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Talleta pikana pankkitililtä (min 20€) ja avaat samalla pelitilin.
3. Lisää Englanti yli 0,5 maalia (team totals) pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1,10) ja panosta 1€.
4. Kun matsissa tulee maali, tilillesi lisätään 30 euron veto ilman kierrätysvaatimuksia!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Voittaessasi 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta ja voit nostaa voitot heti pankkitilillesi.