Vihjeet

Uhmapelaajien veikkausvihjeet

Uhmapelaajat.com tarjoaa kattavat analyysit ja erinomaiset pelivalinnat päivän kovimpiin otteluihin. Eri lajeja ja sarjoja on kattavasti, mutta jokaiseen lajiin on valittu vihjaaja, jonka kokemus ja tietotaito riittää varmasti. Jokainen pitkävetovihje on tarkan tutkinnan ja analyysin takana, joten voit luottaa siihen, että veikkausvihjeet pelivalintoineen ovat odotusarvoltaan erinomaisia!

Uhmapelaajat tarjoaa suuren määrän veikkausvihjeitä eri lajeihin. Tarjolla on jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, NHL vihjeet, tennisvihjeet, snookervihjeet, F1 vihjeet, pesäpallovihjeet, MLB vihjeet, NFL vihjeet sekä totta kai myös koripallovihjeet ja NBA vihjeet.

MIKSI VEIKKAUSVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Vaikka olisitkin vihjaajan kanssa eri mieltä, saat otteluun toisenlaisen näkökulman. Tarjoamme todella kattavan analyysin omien pelivalintojemme kera. Kannattaa siksi tutkailla jokainen veikkausvihje läpi, sillä Uhmapelaaja on saattanut huomata jotain, mitä et itse ole mahdollisesti saanut selville.

Lisäksi pitkävetovihjeiden kirjoittajilla on pitkä ja rautainen kokemus omasta lajistaan sekä vedonlyönnistä kyseisen lajin parissa. Vetovihjeissä tarjotaan aina markkinoiden parhaat kertoimet eli sinun ei tarvitse lähteä enää kahlaamaan jokaista vedonlyöntiyhtiötä läpi etsiessäsi parasta kerrointa. Riittää, että painat vain parasta kerrointa ja pistät mammonat kiinni!

Lisäksi tarjoamme kattavat perustelut pelivalinnoille. Vaikka et ehtisi itse ottelua tutkimaan tarkasti, voit aina lukea meidän pelivalintamme ja perustelumme otteluihin.

Vihjaamme pelivalintamme markkinoiden parhailla kertoimilla, mutta lisäksi kannattaa katsastaa myös tarjouksemme. Vedonlyöntivihjeissä sekä vedonlyöntibonuksissa löytyy erilaisia eksklusiivisia tarjouksia, jotka voit hyödyntää vain Uhmapelaajien kautta. Viime aikoina tarjolla on ollut korotettuja kertoimia, riskittömiä vetoja sekä hurjia talletusbonuksia. Kannattaa siis ehdottomasti seurailla sivua aktiivisesti, sillä tarjolla on jatkuvasti kivenkovia tarjouksia vain Uhmapelaajille!

Haluaisitko keskustella vihjeistä muiden kanssa?

Uhmapelaajat on todella suuri ryhmä ja meidät tavoittaa monista eri paikoista. Alapuolella on listattuna linkkeineen eri ilmansuunnat, mistä meitä kannattaa huudella!

Liity: Facebook-ryhmä Uhmapelaajat
Liity: Telegram-ryhmä Uhmapelaajat

Näissä ryhmissä voit jakaa omia ajatuksiasi ja lukea muiden näkemyksiä päivän otteluista. Keskustelu on tietysti todella vapaata eli ei kannata jännittää osallistumista keskusteluihin! Sinut otetaan hyvin vastaan, sillä Uhmapelaaja on rehti kaveri!

Facebookista löydät myös erilaisia kilpailuja, ja saat myös uudet kampanjat tietoosi erittäin nopeasti. Ryhmistä aktiivisin Telegram-ryhmä, jossa on keskustelu päällä 24/7. Telegramissa keskustellaan vihjeistä, urheilusta tai vaikka kissan hoidosta – oikeastaan kaikesta veikkaamiseen liittyvästä relevantista sisällöstä ja elämän muista epärelevanteista teemoista. Telegramissa on myös usein erinäisiä ryhmän sisäisiä kilpailuja, joten kannattaa liittyä, jotta et jää pimentoon näistäkään.

PITKÄVETO

Pitkäveto on tunnetuin vetomuoto vedonlyönnin parissa ja rakkaalla on monta nimeä. Prematchvedonlyönti, Sports Betting, Sports, Betting, Fixed Odds Betting… Näillä termeillä tätä rakasta harrastusta kutsutaan eri yhtiöissä englanninkielisellä termeillä. Suomenkielinen termi on useimmiten urheiluvedonlyönti tai vain vedonlyönti taikka urheilu.

Veikkaus toi kuitenkin Pitkävedon esiin terminä, ja tämähän tarkoittaa, että veto lyödään sisään ennen ottelua. Pitkäveto on ennakkoon määritellyillä kertoimilla (Fixed Odds) pelattavaa urheiluvedonlyöntiä. Kaikki kohteet eivät kuitenkaan ole urheiluun liittyviä, sillä voit lyödä vetoa esimerkiksi Sauli Niinistön seuraavan lapsen nimestä tai vaikka Euroviisujen voittajasta. Suomalaisten keskuudessa tunnettu peliyhtiö Veikkaus toimii yksinoikeudella Suomessa. Veikkaus on saanut siunauksen monopoliasemaansa, joten muut yhtiöt eivät voi mainostaa tai markkinoida omia tuotteitaan Suomessa.

Miksi sitten muualla kannattaa pelata?

Vedonlyöntiä kannattaa harrastaa eri sivustoilla, jotta saat kohteesta aina parhaan odotusarvon eli valuen irti. Ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat todella kattavan valikoiman erilaisia kohteita otteluun kuin otteluun. Tämän lisäksi päälle tulevat bonukset uusille asiakkaille ja huippuetuuksia myös vanhoille asiakkaille.

Kohteiden määrä on suorastaan järjetön: voit lyödä vetoa esimerkiksi yksittäisessä NHL-ottelussa lähes mistä vain. Kuka tekee maalin, missä ajassa maali tehdään, kuinka monta YV-maalia, tekeekö suosikkisi Patrik Laine maalin…

Esimerkiksi ulkomaisista yhtiöistä vaikkapa Unibet tarjoaa paljon kattavamman kokoelman erilaisia kohteita. Maalintekijät, pisteentekijät, erikoisvedot ja kaikki muu ”normaalista” poikkeava löytyy vain ulkomaalaisilta sivustoilta.

Kertoimet vaihtelevat eri peliyhtiöillä

Jokaisella peliyhtiöllä on omat kertoimenlaskijat, mistä johtuvat kerroinvaihtelut. Ulkomaalaiset bookkerit tarjoavat hurjan paljon parempia kertoimia unohtamatta muita uusien tai vanhojen asiakkaiden etuja. Isompi kerroin tietää totta kai enemmän rahaa vedon osuessa, joten kannattaakin kahdesti miettiä, että millä vedonlyöntiyhtiöllä haluaa pelata.

Uuden pelaajan tarjoukset

Ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat ensitalletusbonuksia, ”Loyalty-bonuksia” sekä erilaisia kampanjoita jatkuvasti. Näiden tarjousten ja kamppisten avulla voit kasvattaa pelikassaasi tai aloittaa suuremmalla summalla, vaikka talletat itsellesi sopivan summan.

Useimmiten talletus tarjotaan tuplana, saat riskittömän vedon tai muita herkkuja. Pääset tutustumaan tarjouksiin ja etuihin vedonlyöntibonukset-osiossa.

Englannin kieli ei ole vahvuutesi?

Tästäkään ei kannata murehtia, sillä suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa palvelunsa myös suomeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustoa voi käyttää suomenkielisenä sekä asiakaspalvelussa voi asioida suomeksi.

Eli ei kannata jäädä murehtimaan kielimuuristakaan!

Ilmaiset vetovihjeet

Uhmapelaajat tarjoavat ammattimaiset analyysit sekä loistavat pelivalinnat täysin ilmaiseksi! Et siis todellakaan joudu maksamaan senttiäkään meidän vihjeistämme, ja tämän lisäksi tarjoamme sinulle vielä erilaisia boostattuja tarjouksia monelle eri bookkerille. Jokainen peliyhtiö sivustollamme on Uhmapelaajien testaamia ja toimiviksi todettuja kaikin puolin.

Tarjoamme myös jatkuvasti boostattuja bonuksia eli kannattaa seurata aktiivisesti sivuamme ja tarkastaa tarjouksemme ennen kuin rekisteröidyt pelisivustolle. Meiltä saat parhaat mahdolliset tarjoukset uhmatakuulla!

Vihjeitä pääsee siis lukemaan täysin ilmaiseksi. Teemme kerroinvertailun ja otteluanalyysin puolestasi. Tämä helpottaa huomattavasti työtaakkaasi ja lisäksi saat tuoreen näkemyksen kyseisestä ottelusta.

Ohjeita aloittelijalle

Mitä kannattaa pitää mielessä, kun aloittelee vedonlyöntiä? On monia seikkoja, jotka vaikuttavat tulokseesi ja kassankehitykseesi. Tätä varten olemme kasanneet pienen ohjepaketin, jonka avulla saisit parhaan mahdollisen lopputuloksen saavutettua.

1. Pelikassan hallinta

Kassanhallintaan liittyy useita seikkoja, mutta tärkein on se, ettei pelaa yli varojensa. Pelaamiseen
tarkoitetut rahat kannattaa aina pitää erillään muista varoista, jotta tietous kassankehityksestä ja
pelaamisesta säilyy selkeänä mielessä.

Pelikassa on alkuun totta kai pienempi, mutta tätä aloituskassaa saa korotettua jo ensimmäisellä talletuksella nappaamalla jonkin peliyhtiön ensitalletusbonuksen. Kassankehityksessä kannattaa muistaa, ettei vedonlyönti ole todellakaan juoksukilpailu, vaan taktikointia ja rauhallista toimintaa. Hätiköiden saa vain hätiköityjä tuloksia.

2. Kirjanpito

Kirjanpito on yksi avaintekijä aloittelevallekin vedonlyöjälle. Kirjanpidon avulla saat tietoa, missä lajissa/sarjassa vedonlyönti on voitollista ja mitä lajeja kannattaa omalta osalta kehittää tai välttää. Näiden tietojen lisäksi kirjanpidon avulla pysyy todella hyvin kärryillä siitä, miten kassa todella kehittyy.

3. Oma leipälaji

Vedonlyöntiä kannattaa harjoittaa nimenomaan niissä omissa lajeissaan – niitä joita seuraa ja joihin haluaa lisäjännitystä.Voitolle jäät usein lajista, jonka tunnet parhaiten. Omien lajien ja sarjojen voitollisuuden määrittämiseen on hyvä käyttää kirjanpitoa, johon merkkaat jokaisen sarjan ja lajin erikseen.

4. Todennäköisyydet ja kertoimet

Kertoimien määrittäminen edesauttaa hurjan paljon vedon kannattavuuden varmistamisessa. Tutkiessasi otteluita havainnoit monia eri asioita, jotka voivat vaikuttaa pelin kulkuun. Näitä asioita silmällä pitäen pystyt arvioimaan todennäköisyyksiä erilaisille kohteille ja laskemaan rajakertoimen.

Rajakertoimen avulla pystyt puolestaan määrittämään onko kyseessä Ylikerroin vai Alikerroin. Alikerrointa ei kannata pelata, sillä niiden odotusarvo on riskiin nähden liian pieni. Ylikertoimien avulla pystyt puolestaan maksimoimaan voittosi.

Kun katsot Uhmapelaajien vihjeet-osiota, näet tähtiluokituksen yhdestä viiteen. Mitä enemmän tähtiä, sitä parempi kohde on kyseessä. Toisin sanoen voit sijoittaa kassastasi suuremman osan viiden tähden kuin esimerkiksi kolmen tähden kohteisiin.

5. Palautusprosentti ja osumaprosentti

Näiden avulla määritetään, miten voitollista tai tappiollista vedonlyönti on. Mikäli pelaat suuria kertoimia, niin osumaprosenttisi voi olla varsin pieni ja silti teet voittoa. Puolestaan pienemmillä kertoimilla pelattaessa osumaprosentin tulee olla suurempi, jotta päästään plussan puolelle.

Palautusprosentti kertoo sen, miten paljon teet tuottoa vedonlyönnillä. Palautusprosentti lasketaan siis niin, että vedonlyöntivoitot (bruttovoitot) jaetaan panoksilla. Esimerkiksi jos on panostanut 100€ ja voittanut 170€, niin palautusprosenttisi on 170 ja nettovoitot 70€. (170/100=1,70)

6. Peliyhtiön valinta

Se missä pelaat, vaikuttaa suuresti palautusprosenttiisi. Kohteita valittaessa vertaillaan myös peliyhtiöiden kertoimia, jotta löydettäisiin paras kerroin kohteelle. Mitä suurempi kerroin on, sitä enemmän voitat kun vetosi osuu. Pitkässä juoksussa jopa desimaalin erolla voi olla suuri merkitys lopputulemaan, joten kerroinvertailua kannattaa ehdottomasti tehdä.

Me teemme kerroinvertailun puolestasi, kun luet vihjeitämme Uhmapelaajat.comissa.

7. Ilmaiset veikkausvihjeet

Ilmaisia vedonlyöntivihjeitä hyödyntämällä pystyt välttämään kohteiden tutkimiseen ja kerroinvertailuun liittyvän työtaakan. Ilmaisien vetovihjeiden avulla saat erilaisen näkemyksen otteluun, ja myös tietoja otteluun liittyvistä seikoista, kuten poissaoloista ja muista vaikuttavista tekijöistä.

Uhmapelaajat tarjoavat vihjeissään parhaat kertoimet sekä myös erilaisia ”Uhmapelaajat Only”- tarjouksia. Saat kaiken tarpeellisen vedonlyönnistä meidän sivustoltamme.

8. Vedonlyöntibonukset

Aloituskassa on usein pieni, mutta sitä on mahdollista korottaa suurentamatta talletussummaa.
Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ensitalletuksen yhteydessä tervetuliaisbonusta, jolla voit esimerkiksi tuplata tai jopa triplata talletuksesi. Meiltä löydät luotettavien peliyhtiöiden bonukset sekä bonusehdot, mutta myös boostattuja sekä eksklusiivisia tarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti katsastaa tarjontamme ennen rekisteröitymistä uudelle sivustolle!

Vedonlyöntivihjeet jalkapallo

Uhmapelaajat tarjoaa parhaat vedonlyöntivihjeet jalkapalloon! Vihjetiimiimme kuuluu useita jalkapallon asiantuntijoita, jotka tekevät vihjeet sivustomme lukijoille. Vihjeitä tehdään pääsääntöisesti Euroopan suurimpien liigojen ympäriltä, joten kuumimpiin kärkikamppailuihinkin löydät taatusti perustellut ja asiantuntevat vihjeet.

Uhmapelaajat -vihjetiimi

Kuten jo totesimmekin, pelivihjeet jalkapalloon tuottaa joukko vedonlyönnin ammattilaisia. Vihjaajiemme tehtävänä on tuottaa lukijoillemme laadukasta sisältöä, eli parhaat mahdolliset pelivalinnat kattavine perusteluineen. Vihjaajat on valittu tarkan seulan avulla, joten ketä tahansa emme omaan tiimiimme ole noin vain ottaneet. Vihjaajat seuraavat jalkapalloa ja omaa liigaansa sekä suosikkijoukkueitaan todella intensiivisesti. Siksi lukijamme voivatkin luottaa, että he tietävät mistä puhuvat.

Jalkapallovedonlyönti

Vedonlyönti on yksi todella suuri osa jalkapallokulttuuria. Vedonlyöntiä harrastetaan niin erilaisten vedonlyöntitoimistojen, kuten Unibetin kautta että esimerkiksi kavereiden keskeisinä vetoina voittajista. Moni lajia seuraava varmasti ajatteleekin, että vedonlyöntihän olisi helppoa, koska seuraan tätä lajia ja sarjaa todella paljon – näin ei kuitenkaan ole.

Tietyn lajin tai liigan seuraaminen ei yksinomaan riitä, että vedonlyönnistä voisi tehdä voitollista. Kaiken lajitiedon lisäksi tarvitaan datan analysoimista. Datalla tarkoitamme kaikkea olennaista tietoa, mitä kyseisestä ottelusta voi kaivaa esille. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi tilastot, sarjataulukko, kuntopuntari, kokoonpanot, poissaolot, mahdolliset lepuutukset, pelivire, olosuhteet ja pelipaikka. Kaikki tämä vaikuttaa ottelun kulkuun omalla tavallaan, joten tämä kannattaakin tehdä ennen vetojen asettamista.

Otteluiden tutkimisessa käytetään siis useaa lähdettä, eikä esimerkiksi ainoastaan Livetulokset –sovellusta tai vastaavaa appia. Todellisuudessa kyseessä on vaivalloinen ja hidas prosessi, kun ajatellaan kehitystä voitolliseksi vedonlyöjäksi, mutta apuna kannattaa käyttää esimerkiksi Uhmapelaajien vedonlyöntiopasta, josta löytyy kaikki tarpeellinen tieto alkuun, ja hieman myös kokeneemmallekin pelaajalle.

Jalkapallo vedonlyöntikohteet

Erilaisia kohteita jalkapalloon löytyy tolkuton määrä. On perinteisiä 1×2-vetoja ja sitten erikoisvetoja kuten maalintekijöitä tai vaikka bet builder, jossa pääsee rakentamaan oman vedon useammasta kohteesta. Tyypillisesti jalkapallossa lyödään kuitenkin vetoa joko voittajista tai maalimääristä, mutta tasoitusvedot ovatkin omalla tavallaan kinkkisempi juttu.

Asian handicap

Aasialaista tasoitusta käytetään jalkapallossa paljon, sillä maaliodottama on esimerkiksi jääkiekkoon verrattuna huomattavasti pienempi. Aasialaisilla tasoituksilla saa pääsääntöisesti paremman palautuksen, mitä kolmen suunnan tasoituksilla pelattaessa. Aasialaisista tasoituslinjoista pääset lukemaan vedonlyöntioppaastamme.

Both Teams to Score – Tekevätkö molemmat joukkueet maalin?

Half Time/Full time result – Puoliajan voittaja, ja ottelun lopullinen voittaja

Draw No Bet (DNB) – Tasapeli ei vetoa. Eli veikattaessa Kotijoukkue DNB, voitat vedon, mikäli kotijoukkue voittaa ottelun. Saat panoksesi takaisin, mikäli ottelu päättyy tasapeliin.

Timecast, Wincast, Scorecast – Veikataan maalintekijän lisäksi voittajaa, ottelun lopputulosta tai maalintekoaikaa.

Timecast – Maalintekijä + maalintekoaika – Esim. Teemu Pukki, 21-40 min.

Wincast – Maalintekijä + ottelun tulos 1×2 – Esim. Teemu Pukki, kotijoukkue voittaa

Scorecast – Maalintekijä + tulosveto – Esim. Teemu Pukki, 1-2

Vedonlyöntivihjeet jääkiekko

Vedonlyönti on yksi suuri osa myös jääkiekkokulttuuria. Jääkiekko on yksi maailman seuratuimmista lajeista, ja erilaisia vedonlyöntikohteita löytyy myös älytön määrä. Jääkiekkovedonlyöntiä pääsee harrastamaan useassa liigassa ympäri maailman. Vedonlyöntitoimistojen kohdevalikoimaan kuuluu aina liigasta ja mestiksestä Yhdysvaltojen suurliigaan NHL:n saakka. Erilaisia kohteita löytyy myös Euroopan liigoista ja jopa Aasian divisioonista, joten tästä voidaan jo päätellä, ettei ihan pienestä jutusta ole kyse.

Jääkiekossa on todella paljon erilaisia ottelun kulkuun vaikuttavia tekijöitä. Suurimmista liigoista löytyy kuitenkin todella hyvin tilastoa ja dataa, joiden pohjalta saa jo erinomaisen kuvan siitä, miten joukkue todella pärjää sarjassaan. Lisäksi tietenkin tulisi seurata otteluita, jotta saisi todellisen kuvan siitä, mitkä pelilliset tekijät puoltaa joukkuetta sekä missä ovat ne heikot kohdat, joita tulisi parantaa.

Mistä vedonlyöntivihjeet jääkiekkoon löytää?

Uhmapelaajat tarjoavat asiantuntevia vihjeitä myös jääkiekon suurliigoihin. Pääset lukemaan perusteluineen päivineen voittavat vedonlyöntivihjeet jääkiekkoon suoraan Uhmapelaajien sivulta! Vedonlyöntivihjeet kirjoittaa jääkiekkoa ikänsä seuranneet sekä vedonlyöntiä usean vuoden harrastaneet raudankovat ammattilaiset, joten voit olla varma, että he tietävät mistä puhuvat.

Jääkiekkoon on tarjolla vaikka ja minkälaisia vedonlyöntivihjeitä, mutta näistä tulisi pystyä arvioimaan, että mitkä ovat todella laadukkaita. Vedonlyöntivihjettä lukiessa voidaan huomioida, että ne pääosin kirjoitetaan tilastojen kautta, mikä kertookin siitä, ettei kirjoittaja todella seuraa otteluita eikä näin tiedä mistä puhuu.

Pelillisiä tekijöitä tulisi löytää vihjeestä, jotta voitaisiin todeta, että kirjoittaja todella seuraa ottelut ja tietää joukkueiden pelistä enemmän, mitä tilastot antavat ymmärtää. Peesailut kannattaa siis valita todella harkiten, sillä jääkiekkoon löytyy pitkävetovihjeitä vaikka minkälaisia.

Jääkiekko vedonlyöntikohteet

Jääkiekkoon löytyy todella kattavasti erilaisia vedonlyöntikohteita. Näitä kohteita jaotellaan usein intervallivetoihin eli tietyn aikamääreen sisällä tapahtuvat maalit esimerkiksi tai seuraavan kymmenen minuutin voittaja. Lisäksi erävedot, varsinaisen peliajan vedot sekä jatkoajan vedot ovat oma osansa kohdevalikoimaa.

Jalkapalloon verrattuna jääkiekossa maalimäärät ovat huomattavasti suurempia. Vedonlyöntikohteista ei myöskään useimmiten aasialaisia linjoja löydä, paitsi panoksen palauttavia kahden suunnan vetoja. Sen sijaan jääkiekosta löytää erilaiset erävedot, maalimäärävedot, voittajavedot sekä myös erikoisemmat, kuten tekeekö tietty pelaaja maalin, ja saa kahden minuutin rangaistuksen.

Perinteisten maalimäärä- ja voittajavetojen lisäksi jalkapallosta löytyy erilaisia erikoisvetoja.

Scorecast

Scorecastissa veikataan maalintekijää sekä ottelun lopputulosta tulosvetona. Kertoimet ovat erittäin korkeat, mutta osuman todennäköisyyskin on hyvin pieni. Scorecastit on pienillä panoksilla ja ilmaisvedoilla erinomaisia kohteita, jos kyseisestä sarjasta löytyy enemmänkin tietoa.

 • Esimerkki:
  Nashville Predators – Pittsburgh Penguins
  Anytime Scorecast: Sidney Crosby to score a goal and match correct score: 5-2

Wincast

Poiketen Scorecastista, Wincastissa tässä veikataan maalintekijän lisäksi ottelun lopputulosta 1X2-valinnoin.

 • Esimerkki:
  Anytime wincast: Sidney Crosby to score and Pittsburgh Penguins to win

Player Goals

Pelaajan maalimäärä ottelussa, eli tekeekö pelaaja esimerkiksi yli 1,5 maalia.

Player Points

Tässä otetaan maalien lisäksi myös syöttöpisteet huomioon eli esimerkiksi tekeekö pelaaja yli 1,5 pistettä ottelussa

Player Specials

Näissä kohteissa löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja. On mahdollista veikata esimerkiksi, että saako pelaaja kahden minuutin jäähyn sekä tekee ottelussa maalin tai vaikka kuinka monta laukausta pelaaja laukoo maalia kohti ottelun aikana.

Vedonlyöntivihjeet NHL

Jääkiekkoliiga NHL perustettiin jo vuonna 1917, jolloin pelaamassa oli vain viisi joukkuetta. Joukkueisiin lukeutui vieläkin samalla nimellä pelaavat Montreal Canadiens sekä Ottawa Senators, mutta lisäksi pelaamassa oli Montreal Wanderers, Toronto Arenas ja Quebec Bulldogs.

Ensimmäinen näytösottelu pelattiin 15.12.1917 ”Montrealin derbynä”, jossa vastakkain asettuivat Canadiens ja Wanderers. Neljä päivää tämän jälkeen pelattiin NHL:n ensimmäinen virallinen ottelu Montreal Wanderersin ja Toronto Arenasin välillä, jonka Wanderers voitti lopulta lukemin 10-9.

NHL on liigana kehittynyt tästä todella paljon. Nykypäivänä mukana on jo 31 joukkuetta, joista uusin on Vegas Golden Knights. Vegas teki jo ensimmäisellä kaudellaan loistavan sisääntulon, kun he raivasivat tiensä Stanley Cup –finaaliin, vaikka he sen hävisivätkin Washington Capitalsille. Seuraava joukkue, joka liittyy kultaliigaan tulee Seattlesta, ja he pääsevät pelaamaan 2021-2022 kaudella.

Jokainen joukkue pelaa kauden aikana 82 runkosarjaottelua, joista 41 pelataan vieraissa ja sama määrä myös kotona. Runkosarjan aikana pelataan siis yhteensä jopa 1230 ottelua, minkä vuosi vedonlyöntiä ajatellen liiga on todella suosittu.

NHL vedonlyönti

NHL-joukkueista sekä myös pelaajista löytyy todella paljon erilaisia tilastoja sekä ajantasaista dataa. Tämän datan analysointi helpottaa huomattavasti vedonlyöntiä moneltakin kantilta, sillä katsoessasi ottelut saat todellisen kuvan pelillisistä mahdollisuuksista, mutta tilastoja analysoimalla saat tukea omille arvioillesi, joten etu on todella suuri.

Kaiken tiedon lisäksi NHL-vedonlyönnistä löytyy kohteita erittäin kattava kirjo. Perinteisten vetomuotojen, kuten maalimäärä ja voittajavetojen lisäksi on tarjolla erilaisia erikoisvetoja sekä ottelun lopputuloksiin, että sitten pelaajien tekemisiin.

Maaliodottama on NHL:ssä todella hyvä verrattuna Euroopan kaukaloihin. NHL-ottelut pelataan pienemmässä kaukalossa. Näin ollen peli on myös paljon nopeampaa, ja laukauksia sekä vaarallisia tilanteita nähdään enemmän. NHL on paljon katsojaystävällisempi, sillä tilaa on vähemmän ja näin ollen myös kontaktia tulee huomattavasti enemmän.

Kuten sanottu erilaisia kohteita on todella paljon. Parhaita vedonlyöntiyhtiöitä NHL-vedonlyöntiin ovat ehdottomasti Nordicbet, Betsson sekä Betsafe, mutta pelattavaa löytyy myös huima määrä esimerkiksi Unibetiltä.

NHL-kohteita

Kaikki perinteiset erä- ja ottelukohtaiset maalimäärä sekä voittajavedot löytyvät tietenkin kohdevalikoimasta, mutta lisäksi löytyy erilaisia erikoisvetoja.

Pelaajavedot

 • Tekee maalin ottelussa
 • Tekee vähintään kaksi maalia
 • Tekee hattutempun
 • Laukaukset maalia kohti
 • Tekee pisteen
 • Tekee vähintään kaksi pistettä
 • Kuka tekee ensimmäisen tai viimeisen maalin?

Pelkästään pelaajavetoja on siis jo hyvä kattaus. Erikoiskohteet eivät kuitenkaan tähän lopu, sillä myös ottelukohtaisia vetoja on tarjolla joukkuekohtaisten ja pelaajakohtaisten lisäksi.

Otteluvedot

Erilaisia yhdistelmävetoja löytyy esimerkiksi Nordicbetiltä.

 • Ottelun voittaja ja ottelun maalimäärä (varsinainen peliaika)Kumpi joukkueista voittaa ottelun, ja tuleeko esimerkiksi yli vai alle 4,5 maalia?
 • Ylivoimamaaleja yhteensäTuleeko ottelussa esimerkiksi yli 1,5 ylivoimamaalia?
 • Osuma tyhjään maaliinTehdäänkö ottelussa osuma tyhjään maaliin?

Vedonlyöntivihjeet NHL

Saitiltamme löydät asiantuntevat vedonlyöntivihjeet NHL-otteluihin – asiantuntijamme kirjoittavat omat näkemyksensä kutkuttavimmista koitoksista.

NHL-vedonlyöntivihjeitä kirjoitetaan paljon tilastojen pohjalta, mutta pelilliset tekijät ovat hyvin usein hukassa. NHL-vedonlyönnissä huomioitavia asioita on todella paljon. Tästä syystä pelkkä tilastojen tutkailu ei todellakaan riitä, vaan otteluita tulee itse seurata. Uhmapelaajien vedonlyöntioppaasta pääset lukemaan NHL-vedonlyönnin vaikuttavista tekijöistä sekä myös ottelunkulkuun vaikuttavista seikoista.

Vedonlyöntivihjeet Liiga

Vedonlyöntivihjeet Liigaan markkinoiden parhaimmilla kertoimilla pääset lukemaan Uhmapelaajien sivustolta. Kirjoittajien rooleissa on jääkiekkoa ikänsä seuranneet sekä vedonlyöntiä pitkään harrastaneet asiantuntijat, jotka todella tietävät, mistä puhuvat.

Jääkiekon SM-liiga

Jääkiekon SM-liiga perustettiin vuonna 1975 korvaamaan vanha SM-sarja, jota pelattiin vuosina 1928-1975. SM-liiga on ollut kaudesta 2013-2014 lähtien pelkkä Liiga. Alkujaan SM-liigassa oli vain kymmenen seuraa. Sarja laajeni kaudella 1988-1989 jo 12:n joukkueen suuruiseksi, ja myöhemmin vuonna 2000 tuli vielä yksi joukkue sisään. 13:n joukkueen täytyttyä sarja suljettiin niin, etteivät joukkueet voineet pudota tai vastaavasti myöskään nousta sinne alemmasta sarjasta.

Sarjaan nousi 2005-2006 kaudeksi Mestis-voittaja KalPa, joka täytti silloin liigapaikkaan tarvitut kriteerit. Liigakarsinnat palasivat päiväjärjestykseen vasta kaudella 2008-2009, jolloin edellytyksenä sarjanousulle olisi kuitenkin ollut ostomahdollisuus hävinneen liigajoukkueen osakkeelle eli raha ratkaisi. Jos tarvittavaa summaa ei löytynyt, pääsi hävinnyt liigajoukkue jatkamaan pelaamista liigassa.

Nykyään Liigassa pelaa 15 joukkuetta, joista jokainen pelaa runkosarjassa 60 ottelua. Runkosarjassa sijoille 7-10 sijoittuneet joukkueet pelaavat vielä pudotuspelikarsinnat eli villikorttipelit, joista jatkoon pääsee kahdella voitolla. Suomen mestariksi selviää joukkue, joka voittaa neljä ottelua finaalisarjassa.

Liiga-vedonlyönti

Tilastotietoa on huomattavasti vähemmän tarjolla kotimaisesta Liigasta. Kuitenkin otteluiden seuraaminen on huomattavasti helpompaa – uutisointi sekä tiedotus on pääosin kattavampaa suomalaisissa medioissa verrattuna rapakon toiselle puolen. Otteluiden seuraaminen on tehty osittain helpommaksi, sillä paikan päälle pääsee otteluita halutessaan katsomaan halvemmalla ja helpommin, mutta esimerkiksi striimejä Liiga-peleihin ei löydy niin hyvin.

Kohdevalikoima on kaikesta huolimatta loistava. Erilaisia kohteita sekä eri linjoja maalimäärille ja tasoituksille on paljon. Ulkomaisista vedonlyöntitoimistoista korkeimmalle nousee ehdottomasti Nordicbet, joka panostaa myös liigakohteisiin NHL:n tavoin. Voittajavetojen ja maalimäärävetojen lisäksi kohdevalikoimasta löytyy pääsääntöisesti samat vedot, mitä NHL-vedonlyöntikohteista.

Maaliodottama Liigassa on hieman pienempi, mitä NHL:ssä. Liigassa pelataan isossa kaukalossa, ja peli on huomattavasti hitaampaa, mutta kontaktia ja vaarallisia tilanteita saadaan kyllä aikaiseksi. Hitaamman pelin vuoksi maaliodottama on kuitenkin pienempi, eikä maalirikkaita otteluita nähdä yhtä paljon, mitä NHL-kaukaloissa.

MONIVETOVIHJEET

Moniveto on yksi suomalaisten suosikkipeleistä pitkävedon kanssa. Monivedossa voi voittaa todella
suuriakin summia, mikäli onni on matkassa mukana. Kaikkein tärkeintä monivedossa on löytää niin
sanotusti vähän pelattuja tuloksia, jotta kerroin kohtelee osuessa hyvin. Ylikertoimia siis haetaan tässäkin lajissa, kuten pitkävedossa on tapana.

Moniveto pelimuodot

Monivedossa pelataan kahden, kolmen tai neljän ottelun varsinaisen peliajan lopputuloksia tulosvedon muodossa. Kahden ottelun monivedossa voittaaksesi, sinun tulee veikata molempien otteluiden lopputulokset oikein. Kolmen ja neljän ottelun monivedossa puolestaan voittoluokkia on kaksi.

Suurimman voiton saat tietenkin veikkaamalla kaikkien otteluiden tulokset oikein, mutta voitat jo ”yhtä vaille” -tuloksella, eli kolme neljästä oikein tai kaksi kolmesta oikein. Neljän kohteen monivetoa kutsutaan nimellä ”supermoniveto”.

Moniveto suurimmat voitot

Monivedossa haetaan pitkävedon tapaan ylikertoimia. Verrattuna pitkävetoon on aloittelijalle
huomattavasti helpompaa löytää nämä ylikertoimet. Helpot tulokset kannattaa jättää unholaan, ja
panokset kannattaa asettaa yllättäjille sekä yllätystuloksille. Suurimmat voitot ja kertoimet löytyvät juurikin yllättäjien puolelta.

Missä monivetoa voi pelata?

Moniveto on Veikkaus Oy:n lanseeraama pelimuoto, eikä sitä voi pelata millään muulla
vedonlyöntitoimistolla. Veikkauksella pääset kuitenkin helposti mukaan karkeloihin monivetokimpoilla sekä henkilökohtaisilla pelikupongeilla.

Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä on oma monivedon kaltainen pelimuoto, Super Score. Super Scorea pääset pelaamaan esimerkiksi Unibetillä. Tämän lisäksi Mr. Green tarjoaa erinomaisen ”jackpot” -pelimuodon, jossa pääset veikkaamaan lopputuloksia monivedon tapaan, mutta useammalla kohteella ja suuremmilla palkinnoilla.

Monivetokertoimet

Monivedossa veikataan useamman ottelun lopputulosta, minkä vuoksi kertoimetkin nousevat hyvin
suuriksi. Pienellä panostuksella voit voittaa useita tuhansia euroja, joten suurta pelikassaa ei tässä
vetomuodossa tarvitse.

Monivedon kertoimet lasketaan seuraavalla kaavalla:
palautus%/pelin kokonaisvaihto/tuloksen panossumma

Moniveto palautusprosentti

Monivedon palautusprosentti on tasan 70. Kahden voittoluokan monivedoissa ylempi voittoluokka saa 50% ja alempi puolestaan sen 20% pelin vaihdosta.

Monivetokohteet

Monivetokohteita haetaan usein jalkapallosta ja jääkiekosta. Joskus erilaisia kahden ottelun monivetoja on myös koripallosta ollut esillä, mutta näissä osuman todennäköisyys on erittäin pieni. Monivedossa on sama homma kuin pitkävedossa – mitä enemmän kohteita on pelattavana, sitä suurempi voittokerroin on.

Monivetovihjeet

Monivetovihjeet ovat harvassa. Useita aloittelijoiden vihjeketjuja löytyy erilaisilta palstoilta ja foorumeilta, mutta perehtyneempien ja ammattilaisten laput jäävät pimentoon. Uhmapelaajat.com on tässä edelläkävijänä, sillä se tarjoaa säännöllisesti monivetovihjeet viikottain! Monivetovihjeet laatii jalkapalloon ja jääkiekkoon erittäin vankasti perehtynyt tiimi, joten tietotaitoa ja ymmärrystä mahdollisista lopputuloksista löytyy.

Vakiovihjeet

Pitkäveto ja moniveto ovat lähellä suomalaisen sydäntä. Tämän parivaljakon lisäksi mukana on myös aina rakastettu Vakio. Veikkaus Oy:n lanseeraama Vakioveikkaus on yksi suomalaisten suursuosikeista, ja tähän on varmasti osasyynä se, että pienellä investoinnilla voi voittaa todella suuria summia. Vakioveikkaus on mielenkiintoinen, mutta haastava peli – kannattaa siis hyödyntää netistä löytyvät vakiovihjeet!

Vakio tai tarkemmin Vakio 1-peli on vanhin Suomessa pelattu veikkauspeli, jota Veikkaus on koskaan
tarjonnut. Vakio on täysin suomalainen, vaikkakin pelimuoto on maailmalle levinnyt ja moni ulkomainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa samantyyppistä pelimuotoa.

Tästä esimerkkinä on Mr. Greenin ”Jackpot”-pelimuoto, jossa pääset veikkaamaan jopa 20 ottelun lopputuloksia, ja pääpotit hiipivät jopa 5 000 000 euroon!

Vakiovihjeet

Uhmapelaajat tarjoaa erinomaiset Vakiovihjeet asiantuntijoiden käsialalla. Jokainen vakiovihje on
asiantuntijan käsialaa, joten näitä vihjeitä ei todellakaan kannata sivuuttaa. Vakiorivit koostuvat pääosin jalkapallovihjeistä, mutta myös jääkiekkorivejä tehdään esimerkiksi arkipäivinä, kun niitä on pelattavissa.

Jokaiselle Vakio 1-pelille haemme parhaan mahdollisen rivin, ja tarjoamme vakiovihjeet ilmaiseksi teille! Moni vakioveikkaaja haluaa lukea muiden rivejä, ennen omien pelivalintojensa vahvistamista. Veikkaus tarjoaa jokaiselle Vakio 1. omat vakiovihjeet, mutta netti on puolestaan täynnä muiden pelaajien tekemiä rivejä.

Vakioveikkaus vihjeet

Jokainen vedonlyöntimuoto eroaa toisistaan jollain tapaa. Vakioveikkaus eroaa pitkävedosta siten, ettei Vakiossa veikata vain yhtä kohdetta, kun taas pitkävedossa kohteita voi olla vedonlyöntitoimistosta riippuen 1-20. välillä.

Vakiossa ei kannata hakea pelkkiä ennakkosuosikkeja, sillä suurin osa pelaajista näin tekee. Mitä enemmän riviä on pelattu, sitä pienemmäksi lopullinen voitto-osuus jää. Vakiossa kannattaa aina hakea pieniä yllätyksiä, jolloin voittopotti kasvaa huimasti osuessaan.

Uhmapelaajat Vakiovihjeet -asiantuntija tutkii tarkasti kohteet läpi, ja valitsee rivit erinomaisella strategialla, jotta voittomahdollisuus ja voitto-osuus saadaan maksimoitua.