Parhaat riskittömät vedot 2021

Riskittömiä vetoja tarjotaan usein osana tervetuliaisbonusta tai jo aktiivisille asiakkaille kampanjatarjousten yhteydessä. Riskitön veto tarkoittaa kirjaimellisesti vetoa, josta et voi joutua tappiolle.

Jotta saat asetettua riskittömän vetosi, pelitililläsi tulee olla riittävästi katetta. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin, usein vieläpä ilman kierrätysvaatimuksia! Alta löydät uusille pelaajille tarkoitetut parhaat riskittömät vedot 2020.

Kuinka riskittömät vedot toimivat?

Otetaan esimerkiksi Tottenham – Arsenal –ottelu, johon olet saanut vedonvälittäjältä 10 euron riskittömän vedon. Lyöt 10 euron vedon Arsenalin puolesta kertoimella 2,50 ja panos vähennetään tilisi saldosta. Jos vetosi voittaa, saat 2,50 x 10 euroa = 25 euroa, josta 15 euroa on puhdasta nettoa! Jos vetosi sen sijaan olisi häviävä, vedonvälittäjä palauttaisi panoksesi 10 euroon asti pelitilillesi.

Kuten kaikissa muissakin bonustarjouksissa, ehdot kannattaa tarkistaa huolellisesti mahdollisten kierrätysvaatimusten varalta. Kaikissa riskittömien vetojen tarjouksissa on jokin aikaraja, jonka puitteissa tarjous tulee lunastaa, joten ihan jo sen takia kannattaa ehdot lukea läpi.

Kierrätys- ja aikarajavaatimusten lisäksi riskittömillä vedoilla voi olla myös muunlaisia ehtoja. Vedonvälittäjä voi antaa riskittömän vedon esimerkiksi vain johonkin tiettyyn urheilutapahtumaan. Kohdetyyppejä saatetaan myös rajata ja riskitön veto saattaa toimia vaikkapa vain ottelun voittaja- tai yli/alle-kohteissa.

Useimmilla vedonlyöntisivustoilla on käytössä rasti ruutuun –menetelmä riskittömien vetojen ja ilmaisvetojen aktivoimiseksi. Kun olet valinnut vetokohteesi ja ne näkyvät vetokupongilla, tulee sinun vielä rastittaa ”riskitön veto” –laatikko samaiselta vetokupongilta. Sitten vain veto sisään ja jännittämään!