Talletusbonukset vedonlyöntiin 2021

Talletusbonukset ovat vedonlyöntibonusten tavallisin muoto ja niitä saavat etupäässä uudet pelaajat ensitalletuksensa yhteydessä. Talletusbonukset ovatkin oiva lisä uuden pelaajan aloituskassaan – parhaimmillaan ensitalletuksen voi bonuksen avulla jopa viisinkertaistaa.

Alta löydät uusille pelaajille parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin 2021.

Talletusbonukset käytännössä

Talletusbonuksesta hyvänä esimerkkinä toimii 100% bonus 100 euroon asti, jolloin 100 euroa tallettamalla saa 100 euroa bonusrahaa talletuksen päälle. 100 euroa on tässä tapauksessa bonuksen maksimisumma, joten esimerkiksi 200 euroa tallettamalla saat silti vain tuon maksimibonuksen eli 100 euroa bonusrahaa tilillesi.

Talletusbonuksiin liittyy aina kierrätysvaatimus, joka voi käsittää bonuksen lisäksi joissain tapauksissa myös talletetun summan. Tämä selviää helposti kunkin vedonlyöntisivuston bonusehdoista.

Kuinka sitten voi punnita tarjotun bonuksen arvoa? Kierrätysvaatimukset kannattaa pitää tietysti mielessä ja on jo lähes sanomattakin selvää, että 200% bonus tarjoaa asiakkaalle enemmän arvoa kuin 25% bonus.

Kierrätysvaatimuksissa huomioitavia seikkoja ovat minimikertoimet, jotka voivat koskea yksittäisiä kohteita tai koko vetokuponkia ja muut mahdolliset vaatimukset kelpaavien vetojen suhteen (esimerkiksi yhdistelmävetovaatimus) sekä se, kuinka monesti ja kuinka pitkän ajan sisään bonussumma ja joissakin tapauksissa talletus tulee kierrättää ennen kuin nostopyynnön voi tehdä.

Otetaan vielä tarkempi havainnollistus siitä, kuinka talletusbonukset toimivat käytännössä:

  1. Uhmapelaaja aikoo lunastaa 100% talletusbonuksen 100 euroon asti. 100 euron suuruisen talletuksen yhteydessä vedonvälittäjä lisää pelaajan tilille 100 euroa bonusrahaa. Vetokuponki esiin!
  2. Lunastettu bonus sisältää 6-kertaisen kierrätysvaatimuksen, joka käsittää myös talletetun summan. Uhmapelaajan on siis kierrätettävä vedonlyönnissä 200 euroa kerrottuna kuudella eli yhteensä 1200 euroa. Minimikerroin on tässä esimerkissä 1,50 ja kierrätysaikaa on tasan 30 päivää. Tämän ajanjakson ja kerroinvaatimuksen puitteissa on siis kierrätys suoritettava.
  3. Uhmapelaaja saavuttaa kierrätysvaatimukset kahden viikon kuluttua bonuksen lunastamishetkestä ja näin bonus muuttuu kierrätykseen lukitusta rahasta nostettavaksi rahaksi.

Talletusbonukset ovat hyvä tapa napata lentävä lähtö vedonlyöntiin ja kannat itse riskistä vain tallettamasi summan verran. Koppaa yllä olevasta listauksesta haluamasi bonustarjoukset ja laita betsit sisään!

Voivatko vanhat pelaajat saada talletusbonuksia?

Vanhat pelaajat pääsevät myös vedonlyöntisivustosta riippuen iskemään näppinsä talletusbonuksiin esimerkiksi palkintona aktiivisuudestaan tai erilaisten kampanjatarjousten kautta.