Parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin 2024

Päivitetty: 01.01.2024

Talletusbonukset ovat tavallisin bonusmuoto vedonlyöntiin ja niitä saavat etupäässä uudet pelaajat ensitalletuksensa yhteydessä. Talletusbonus toimii siten, että vedonlyöntisivusto tarjoaa sinulle talletuksesi päälle tietyllä prosentilla bonusrahaa.

Talletusbonukset ovatkin oiva lisä aloittavan vedonlyöjän aloituskassaan – parhaimmillaan ensitalletuksen voi jopa viisinkertaistaa bonuksen avulla. Tavallisin talletusbonus vedonlyöntiin on kuitenkin 100% talletusbonus – saat siis talletuksesi tuplana.

Listaamme parhaat talletusbonukset 2024 sekä talletusbonus vinkit uusille pelaajille vedonlyöntiin.

Mistä paras talletusbonus vedonlyöntiin?

Tämä oli kompa – Uhmapelaajat.comista tietenkin! Yllä olevan talletusbonus-listan lisäksi kerromme parhaat vinkit sekä opastamme miten talletusbonus toimii. Listaltamme löydät uudet ja parhaat talletusbonukset eri vedonlyöntisivustoilta.

Talletusbonukset käytännössä – miten talletusbonus toimii?

Talletusbonuksesta hyvänä esimerkkinä toimii 100% bonus 100 euroon asti, jolloin 100 euroa tallettamalla saa 100 euroa bonusrahaa talletuksen päälle. 100 euroa on tässä tapauksessa bonuksen maksimisumma, joten esimerkiksi 200 euroa tallettamalla saat silti vain tuon maksimibonuksen eli 100 euroa bonusrahaa pelitilillesi.

Talletusbonuksiin liittyy aina kierrätysvaatimus, joka voi käsittää bonuksen lisäksi joissain tapauksissa myös talletetun summan. Tämä selviää helposti kunkin vedonlyöntisivuston bonusehdoista.

Vedonlyönti talletusbonus -prosentit eli talletusbonuksen määrä Uhmapelaajat.com – Parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin 2022

Talletusbonus myönnetään pelaajalle yleensä usein tämän tehdessä ensimmäisen talletuksen – ensitalletusbonus vedonlyöntiin onkin yleensä houkuttelevan antelias.

Vedonlyöntiyhtiöt pyrkivät toki uusien vedonlyöjien lisäksi palkitsemaan myös jo olemassa olevia uskollisia pelaajiaan talletusbonuksin.

Talletusbonus vedonlyöntiin – mitä bonusprosentit tarkoittavat?

 • 50% => puolet talletuksen määrästä lisää pelirahaa
 • 100% => talletus tuplataan
 • 200% => talletus kolminkertaistaan
 • 300% => talletus nelinkertaistaan
 • 400% => talletus viisinkertaistaan

Yleisin talletusbonus vedonlyöntiin on 100% talletusbonus, joka on rajattu tiettyyn summaan asti. Suurimmillaan vedonlyönnin bonussummat pyörivät 100-200 euron paikkeilla, mutta poikkeuksiakin on.

Bonussumma pitää yleensä sisällään myös rajan minimitalletukselle, esimerkiksi 10 euroa.

Miten talletusbonus sitten toimii käytännössä? Kas näin:

 1. Uhmapelaajalle tarjotaan 100% talletusbonus 100 euroon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että 100 euron suuruisen talletuksen yhteydessä vedonvälittäjä lisää pelaajan tilille 100 euroa bonusrahaa. Vetokuponki esiin!
 2. Lunastettu bonus sisältää 6x kierrätysvaatimuksen, joka käsittää myös talletetun summan. Uhmapelaajan on siis kierrätettävä vedonlyönnissä 200 euroa kerrottuna kuudella eli yhteensä 1200 euroa. Minimikerroin on tässä esimerkissä 1,50 ja kierrätysaikaa on tasan 30 päivää. Tämän ajanjakson ja kerroinvaatimuksen puitteissa kierrätys on siis suoritettava.
 3. Uhmapelaaja saavuttaa kierrätysvaatimukset kahden viikon kuluttua bonuksen lunastamishetkestä ja näin vedonlyöntibonus muuttuu kierrätykseen lukitusta rahasta nostettavaksi rahaksi.

Talletusbonus on oiva tapa ottaa lentävä lähtö vedonlyöntiin sillä kannat itse riskistä vain tallettamasi summan verran. Koppaa Uhmapelaajien listauksesta parhaat talletusbonukset talteen ja laita betsit sisään!

100% talletusbonus vedonlyöntiin – talletus tuplana

Tyypillisimmin vedonlyöntiin tarjotaan 100% talletusbonus, eli saat sataprosenttisesti tallettamasi määrän verran bonusrahaa päälle. Useimmiten tämä bonus esitetään vedonlyöntiyhtiöiden sivulla seuraavaan tapaan: 100% / 100€ – saat siis tässä tapauksessa sata euroa bonusrahaa vedonlyöntiin.

Prosenttiosuus osoittaa bonusrahan määrän suhteessa itse talletukseen, jolloin jälkimmäinen summa tarkoittaa siis aina talletuksen maksimisummaa, jolla bonuksen voi lunastaa.

Esimerkki: Uhmapelaaja tallettaa 40€ – 100% talletusbonus antaa pelirahaa talletusta vastaavan määrän – eli pelitilille putkahtaa 80€ pelirahaa. Sitten vaan kohteita seulomaan!

200% talletusbonus vedonlyöntiin – talletus triplana

Talletuksen tuplaava 100% talletusbonus vedonlyöntiin on se yleisin, mutta etenkin isompien matsien tiimoilta voit myös saada vedonlyöntikampanjan myötä 200% talletusbonuksen. Tällöin saat 200-prosenttisesti tallettamasi määrän verran bonusrahaa pelitilille eli talletuksesi triplataan.

Esimerkki: Uhmapelaaja tallettaa 100€ – 200% talletusbonus antaa pelirahaa talletusta vastaavan määrän – eli pelitilille paukahtaa 300€ pelirahaa. Sitten vaan vedot sisään!

300% talletusbonus vedonlyöntiin – talletus nelinkertaisena

100% ja 200% talletusbonus saatetaan joskus korottaa seuraavalle levelille. 300% talletusbonus vedonlyöntiin on harvinaisempaa herkkua, mutta toki mahdollinen. 300% talletusbonus antaa luonnollisesti 300-prosenttisesti tallettamasi määrän verran bonusrahaa pelitilille eli saat talletuksesi nelinkertaisena pelitilille.

Esimerkki: Uhmapelaaja tallettaa 100€ – 300% talletusbonus antaa pelirahaa talletusta vastaavan määrän – eli pelitilille paukahtaa 400€ pelirahaa. Mojova aloituskassa vedonlyöntiin, vai mitä!

Suurimmat talletusbonukset vedonlyöntiin

Tuhdeimmat talletusbonukset vedonlyöntiin ovat 400% tai 500% talletusbonukset. Näissä talletusbonuksissa on huomattavasti pienempi maksimitalletusmäärä mitä 100% tai 200% talletusbonuksissa.

Usein aloitteleva vedonlyöjä saattaa rahanhimoissaan kiikaroida näitä isoimpia talletusbonuksia, mutta todellisuudessa pienemmän prosentin talletusbonustarjous vedonlyöntiin onkin otollisempi. Isoissa talletusbonuksissa kun on usein haastavampi kierrätysvaatimus.

Himot kuriin ja järki käteen kun eteesi osuvat ne suurimmat bonukset vedonlyöntiin – tarkastelu ja maltti on valttia!

Kuinka sitten punnita tarjotun talletusbonuksen arvoa?

Kierrätysvaatimukset kannattaa pitää tietysti mielessä ja on jo lähes sanomattakin selvää, että 200% bonus tarjoaa asiakkaalle enemmän arvoa kuin 25% bonus.

Kierrätysvaatimuksissa huomioitavia seikkoja ovat minimikertoimet, jotka voivat koskea yksittäisiä kohteita tai koko vetokuponkia ja muut mahdolliset vaatimukset kelpaavien vetojen suhteen (esimerkiksi yhdistelmävetovaatimus) sekä se, kuinka monesti ja kuinka pitkän ajan sisään bonussumma ja joissakin tapauksissa myös talletus tulee kierrättää ennen kuin nostopyynnön voi tehdä.

Talletusbonusten kierrätysvaatimus

Talletusbonus tulee kierrättää vedonlyönnissä ennen kuin talletusbonuksen avulla saadut vetovoitot on kotiutettavissa. Yleisimmin kierrätysvaatimus vedonlyöntiin on 4-8x, jossa x luonnollisesti kuvaa kierrätyskertojen määrää.

Esimerkki: Saat talletusbonuksella 100€ bonusrahaa vedonlyöntiin ja kierrätysvaatimus on 6x / 1,80 – tällöin sinun tulee pelata vedonlyönnissä 100€ x 6 => 600€ ja pitää huolta, että minimikerroin 1,80 toteutuu. Tämän jälkeen voit kotiuttaa vetovoittosi.

Talletusbonuksen minimikerroin

Kuten mainittu, talletusbonuksen bonusehtoihin sisältyy kierrätyskertojen määrän lisäksi minimikerroin. Lyötyjen vetojen tulee siis täyttää kyseinen kerroin, muutoin veto ei edistä kierrätystä.

Useimmiten minimikerroin on alle 2 – huomaa tosin olla tässä tarkkana ja lukea talletusbonusehdot ja säännöt tarkasti. Bonusehdoissa yleensä erikseen mainitaan yksittäisen kohteen minimikerroin sekä koko lapun minimikerroin.

Näin saat parhaat mehut irti – talletusbonusvinkit vedonlyöntiin

Talletusbonuksia kun on tarjolla useammalta vedonlyöntisivustolta, saattaa mieleesi juolahtaa miten tunnistaa ne kaikista parhaat talletusbonukset? Ota alta bonusvinkit ja maksimihyödyt talteen:

 1. Tutkaile vaihtoehdot läpi – bonuslistaltamme löytyy takuulla joka Uhmapelaajalle jotakin.
 2. Vertaile eri talletusbonuksia – onko talletusbonus prosentti 100%, 200%, 300% vai jopa enemmän?
 3. Tarkista vedonlyöntiyhtiön lisenssi – varmista, että voimassa oleva lisenssi löytyy ja verovapaat voitot takaaksesi, että vetosivusto toimii ETA-alueen sisällä.
 4. Tarkista bonusehdot – talletusbonuksen määrän lisäksi käy läpi kierrätysvaatimus sekä muut bonusehdot.
 5. Valitse parhaat talletusbonukset – kun bonusehdot ja lisenssiasiat ovat selvillä, voitkin hyvin mielin lunastaa talteen ne parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin. Ja hyvin mielin nauttia verovapaista vetovoitoista!

Onko talletusbonus aina järkevää lunastaa?

Useimmiten talletusbonukset ovat pelaajalle rahanarvoista lunastettavaa eli keskimäärin talletusbonuksen kierrättämällä jää voitolle. On kuitenkin syytä aina hieman arvioida tarjotun bonuksen erityispiirteitä, kuten kierrätysehtoja ja bonusprosenttia.

Jos talletusbonus esimerkiksi annetaan vain matalassa suhteessa talletukseen, voi olla järkevää viitata bonukselle kintaalla. Esimerkiksi 25 % talletusbonus ei kaikissa tapauksissa ole erityisen mielekäs kierrätettävä. Vedonlyöntiin on onneksi tarjolla paljon parempia bonuksia useilta eri vedonlyöntisivustoilta.

Kierrätysvaatimuksista voi löytyä jossain harvinaisissa tapauksissa myös punaisia lippuja. Jos kierrätysvaatimus on esimerkiksi yli 10-kertainen ja kierrätys koskee sekä talletusta että bonusta, on tämä paketti jo hieman työläs kierrätettävä. Korkeat minimikertoimet, yhdistelmävaatimus ja lyhyt aika kierrätykselle ovat muita mahdollisia sudenkuoppia, joita kannattaa ainakin ennen bonuksen lunastamista pohtia rauhassa.

Voivatko vanhat pelaajat saada talletusbonuksia?

Tottahan toki. Talletusbonus vedonlyöntiin ei ole ainoastaan tarjolla uusille asiakkaille ensitalletuksen yhteydessä. Useat vedonlyöntiyhtiöt muistavat myös jo olemassa olevia asiakkaitaan talletusbonuksin. Parhaat vedonlyöntiyhtiöt ja sivustot tarjoavat myös vanhoille pelaajille bonuksia.

Vanhat pelaajat pääsevät vedonlyöntisivustosta riippuen iskemään näppinsä talletusbonuksiin usein esimerkiksi palkintona aktiivisuudestaan vedonlyönnissä tai erilaisten kampanjoiden ja tarjousten myötä. Osalla vedonlyöntiyhtiöistä on käytössään uskollisille kanta-asiakkaille oma ohjelmansa. Kyseiset pelaajat ovat siis VIP-asiakkaita.

VIP-pelaajat voivat saada toistuvia talletusbonuksia – näitä kutsutaan käsitteellä reload bonus – pelikassa siis ikäänkuin ladataan uusin panoksin ja talletusbonuksen voimin.

Talletusbonukset vedonlyöntiin FAQ
Miten talletusbonukset vedonlyöntiin toimivat? arrow-icon
Ensitalletusbonus ja talletusbonus vedonlyöntiin - mitä eroa? arrow-icon
Pitääkö talletusbonukset vedonlyöntiin kierrättää? arrow-icon
Onko vedonlyöntiin muita tarjouksia kuin talletusbonus? arrow-icon
Onko olemassa talletusbonuksia vedonlyöntiin ilman kierrätystä? arrow-icon