Parhaat vedonlyöntibonukset 2021

Ala uhmapelaajaksi tänään ja pistä kassa poikimaan bonusten avulla. Listaamme eri yhtiöiden parhaimmat talletusbonukset, riskittömät vedot sekä ilmaisvedot. Lisäksi useat bonukset ovat yksinoikeudella yhteisöllemme räätälöityjä.

Alla olevasta listauksesta löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset 2021. Kunkin vedonlyöntisivuston omasta ruudusta näet tarjolla olevan bonuksen, kierrätysvaatimukset sekä maksimitalletusmäärän, jolla bonuksen voi lunastaa.

Millaisia erilaisia vedonlyöntibonuksia on?

Vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen ilmaista tai riskitöntä pelirahaa erilaisin vedonlyöntibonuksin. Vedonlyöntiin tavallisimmin saatavia bonuksia ovat riskittömät vedot, ilmaisvedot ja talletusbonukset. Lisäksi muita, joskin hieman harvemmin käytettyjä ovat esimerkiksi mobiilibonus ja cashback.

Miksi vedonlyöntibonuksia kannattaa hyödyntää?

Pelialan yhtiöt tarjoavat parempia bonuksia, koska kilpailu käyttäjistä on kovaa. Mitä parempia bonuksia, sitä todennäköisimmin asiakkaat päätyvät käyttämään kyseisen yhtiön palveluita. Siksi bonuksia ei kannata ylenkatsoa, ne ovat tehty juurikin asiakkaita palvelemaan ja niiden ohittaminen on sama kuin jättäisi ruokakaupassa asiakasedut ottamatta.

Moni hieman vieroksuu bonusten ottamista talteen, koska ehdot kuulostavat joko monimutkaisilta tai liian haastavilta pelattaviksi läpi. Tälle listalle valitsemme kuitenkin yhtiöitä, joiden tarjouksen hyödyntäminen on tehty helpoksi – tarjous on hyvä ja ohjeet ovat simppelit.

Ongelmatapauksissa saat aina apua meidän yhteisöstämme ja voit kysyä muiden kokemuksia samasta yhtiöstä. Näin saat lopullisen varmuuden siitä, että kyllähän tuo ja tuo bonus kannattaa ottaa pois kuljeksimasta – kun kerta muutkin ovat sen tehneet.

Tarjoukset ja kampanjat vedonlyöntiin

Miltei kaikki vedonlyöntisivustot järjestävät tarjouskampanjoita suosittujen tapahtumien ja suurempien otteluiden yhteydessä. Johonkin tiettyyn otteluun tai yksittäiseen kohteeseen voi saada esimerkiksi lisäkertoimia, riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja tai muita bonuksia. Siksi kannattaakin olla silmät tarkkoina suurempien tapahtumien aikaan ja katsastaa vedonlyöntisivustot tarjousten ja lisäbonusten varalta.

Vaihtuvat ilmaisvedot ja riskittömät vedot, talletusbonukset, bonuskohteet ja muut bonukset kuuluvat pelisivustojen yleisimpiin kampanjabonuksiin. Erilaiset kampanjat ja tarjoukset avaavat pelaajalle rahallisesti muhkeat mahdollisuudet.

Tervetuliaisbonus

Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille pelaajilleen tervetuliaisbonuksen. Kyseinen bonus sekoitetaan hyvin usein ensitalletusbonukseen, mutta tervetuliaisbonuksen pelaaja saa avatessaan pelitilin eikä täten ole siis sidottu tekemään talletusta. Tervetuliaisbonus on useimmiten ilmaisveto tai ilmaista pelirahaa.

Ensitalletusbonus

Ensitalletusbonuksen pelaaja saa, kun pelitili on avattu ja mahdollinen tervetuliaisbonus jo käytetty. Vedonlyöntialalla on usein tapana antaa ensitalletusbonus joko rahana tai vaihtoehtoisesti ilmaisvedon tai riskittömän vedon muodossa.

Kun teet talletuksen, saat talletetun summan lisäksi talletusbonuksen mukaisen prosenttiosuuden pelitilillesi ja tämän lisäksi kenties myös ilmaisvedon tai riskittömän vedon. Ensitalletusbonus voi olla sidottu kertatalletukseen tai vaihtoehtoisesti voit saada talletusbonuksen esimerkiksi neljälle ensimmäiselle talletukselle.

TALLETUSBONUSPROSENTTI

Talletusbonuksen määrittävä prosentti kertoo, missä suhteessa talletuksesi kertaistuu. Yleisin, 100% talletusbonus tarkoittaa siis, että saat 100% lisää pelirahaa suhteessa talletukseesi – talletuksesi siis tuplataan. Edellä mainittu esimerkki 100%/200€ tarkoittaa käytännössä sitä, että tallettaessasi esimerkiksi 20€ saat 40€. Voit käyttää bonuksen 200€ limittiin asti eli suurin mahdollinen saamasi ylimääräinen bonusraha on 100€.

Voit toki tallettaa myös enemmän kuin 100€, mutta maksimibonus rajataan edelleen 200€ – tällöin esim. 150€ talletuksella bonus säilyy 100€ ja pelitililläsi on 250€. Alla listattuna ja avattuna yleisimmät talletusbonusprosentit:

  • 50% => puolet talletuksen määrästä lisää pelirahaa
  • 100% => talletus tuplataan
  • 200% => talletus kolminkertaistaan
  • 300% => talletus nelinkertaistaan
  • 400% => talletus viisinkertaistaan

TALLETUSBONUS KÄYTÄNNÖSSÄ

Yleisin talletusbonus onkin 100% talletusbonus tiettyyn summan asti. Suurimmillaan bonussummat pyörivät yleensä 100-200 euron tietämillä, mutta poikkeuksiakin toki on. Summa pitää yleensä sisällään myös minimirajan talletukselle, esimerkiksi 10 euroa.

Täten tallettaessasi esimerkiksi 100€, saat 100% bonuksen myötä 100€ ilmaista pelirahaa ja näin pelitililläsi on yhteensä 200€ pelattavana.

Käytännössä voit siis saada talletuksen tuplana näin:

Esimerkki 1:Uhmapelaaja tallettaa 10€ uutena asiakkaana = 20€ rahaa pelitilille
Esimerkki 2:Uhmapelaaja tallettaa 50€ uutena asiakkaana = 100€ rahaa pelitille
Esimerkki 3:Uhmapelaaja tallettaa 150€ uutena asiakkaana = 300€ rahaa pelitille

100% talletusbonus täten tuplaa eli kaksinkertaistaa, 200% luonnollisesti triplaa eli kolminkertaistaa talletetun summan ja niin edelleen.

Talletusbonukseen liittyy usein kierrätysvaatimus. Täten esimerkkitapauksessa pelaaja joutuisi 6x kierrätyksellä pelaamaan 60€ edestä ennen voittojen kotiutusta. Kierrätysvaatimukset pitävät yleensä sisällään myös minimikertoimen per pelattu lappu. Usemmiten tämä kerroinraja on noin 1,5 tai vaikkapa 1,8.

Talletusbonus myönnetään pelaajalle yleensä usein tämän tehdessä ensimmäisen talletuksen – ensitalletusbonukset ovatkin yleensä houkuttelevan anteliaita. Pelisivustot pyrkivät toki uusien asiakkaiden lisäksi palkitsemaan myös jo olemassa olevia uskollisia pelaajiaan talletusbonuksin. Bonuksen myötä saatu ilmainen peliraha tulee kierrättää kasinon sääntöjen mukaisesti.

Riskitön veto

Riskitön veto on yleinen vedonlyöntibonus – joskaan ei täysin ilmainen sellainen, sillä riskittömän vedon lunastaminen vaatii yleensä talletuksen. Riskitön veto on käytännössä riskitöntä rahaa. Riskittömän vedon tapauksessa pelaaja lyö määritetyllä summalla vetoa – useimmiten summa on 5-50€ väliltä. Mikäli pelaaja häviää vedon, hänen maksamansa panos palautetaan. Voittaessaan pelaaja toki saa pitää voittonsa normaalisti. Riskitön veto on siis nimensä mukaisesti veto, jolla pelaat ilman häviön riskiä.

NÄIN RISKITÖN VETO TOIMII:

1. Avattuasi pelitilin ja tehtyäsi talletuksen, saat esimerkiksi 100 euron riskittömän vedon.
2. Sinun tulee panostaa nyt 100 euroa valitsemaasi vedonlyöntikohteeseen.
3. Mikäli vetosi osuu, saat pitää voittosi.
4. Mikäli vetosi häviää, saat panoksesi takaisin (esimerkkitapauksessa 100 euroon asti) – useimmiten bonusrahana.

UNIBET – 100€ RISKITÖN VETO

Unibet hellii pelaajia jopa 100 euron riskittömällä vedolla. Mikäli riskitön vetosi osuu, voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia – saat siis kotiutettua pottisi heti. Jos riskitön vetosi puolestaan häviää, palautetaan panos 100 euroon asti pelitilillesi bonusrahana. Palautetulle bonusrahalle on maltillinen kierrätysvaatimus – 4x vähintään kertoimella 1,40. Tämä riskitön veto kannattaa ehdottomasti napata talteen!

MIKSI RISKITÖN VETO KANNATTAA AINA KÄYTTÄÄ?

Riskitön veto on sekä mitä mainioin tapa tutustua vedonlyöntiin, mutta myös tottuneimmillekin betsaajille huipputapa napata helpot massit talteen. Riskitön veto ei voi rahallisesti hävitä – voit täten sijoittaa rahasi hyvinkin uhkarohkeaan kohteeseen. Usein riskitön veto pitää sisällään kuitenkin tiettyjä ehtoja, liittyen bonuksen käyttöön ja kierrätykseen. Kannattaakin siis tarkistaa riskittömän vedon kierrätysvaatimukset huolellisesti, jottet missaa tärkeitä ehtoja.

Usein riskittömiä vetoja on tarjolla useammaltakin vedonlyöntisivustolta jonkin suuremman urheilutapahtuman tiimoilta. Suurempien kisojen ollessa käynnissä kannattaakin pitää silmät tarkkana ja napata jokainen tyrkyllä oleva riskitön veto talteen!

Ilmaisveto

Ilmaisvedot nimensä mukaisesti mahdollistavat vetojen asettamisen ilmaiseksi. Ilmaisvetoja on tarjolla yleensä ilman talletusta tai talletuksen yhteydessä. Osa vedonlyöntisivustoista antaa pelaajan vapaasti valita ilmaisvedon kohteen, osa taas jakaa ilmaisvetoja kohdennettuina tiettyihin otteluihin.

Käytännössä ilmaisvedot toimivat useimmiten siten, että saat tietyn summan pelirahaa tilillesi, jonka voit käyttää täten ilmaisen vedon asettamiseen. Yleisesti ilmaisvetojen panosta ei palauteta, siksi ilmaisvedot kannattaakin lyödä mahdollisimman korkeisiin kertoimiin, napatakseen mahdollisimman suuren edun.

Ilmaisvedon lyöt ilmaisrahalla, jonka vedonlyöntiyhtiö on antanut sinulle kampanjaetuna ja bonuksena. Ilmaisvetoja voit saada myös jo vedonlyöntisivun olemassaolevana asiakkaana kampanjatarjouksien muodossa. Nämä löytyvät sivustojen tarjous- ja kampanjaosioista, mutta usein yhtiöt muistuttavat erikseen ilmaisvetokampanjoista sähköpostitse.

ILMAISVETO TALLETUKSEN YHTEYDESSÄ

Ilmaisveto jaettuna talletuksen yhteydessä on yleisin tapa vedonlyöntiyhtiöiden keskuudessa. Monet vedonlyöntiyhtiöt edellyttävät talletuksen pienemmän summan edestä ennen kuin ilmaisvedon voi lunastaa.

ILMAISVETO ILMAN TALLETUSTA

Ilman talletusta jaettavia ilmaisvetoja on markkinoilla vähemmän, mutta ilahduttavan kasvavassa määrin. Ilman talletusta saatava ilmaisveto lisätään uuden asiakkaan tilille rekisteröitymisestä. Käytännössä ei siis tarvitse kuin täyttää omat yhteystietonsa ja ilmaisveto on sinun.

Ilmaisvetojen kierrätys

Ilmaisvedon kierrättämiseen on yleensä määritetty minimikerroin. Kierrätys tulee siis suorittaa vedonlyönnissä vähintään kyseisellä kertoimella.

Esimerkiksi mikäli ilmaisvetosi on 5€ arvoinen ja kierrätysvaatimus on 4x minimikertoimella 1,50 – tulee sinun pelata vedonlyönnissä 4 x 5€ = 20€ ennen ensimmäistä kotiutustasi. Jokaisen vetosi kerroin tulee myös olla lyöty minimissään kertoimella 1,50, jotta kierrätysvaatimukset täyttyvät.

Kierrättämiselle on usein määritetty myös aikaraja, jonka sisällä kierrätys tulee tapahtua – useimmiten 30 päivän sisällä. Lisäksi yleensä peliyhtiöt kieltävät myös järjestelmien pelaamisen ilmaisvedon tapauksessa, tällöin sinun tulee pelata kohteet singlenä eli yksittäisvetoina.

Talletusbonus vai ilmainen veto?

Aloittelevan uhmapelaajan kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjolla olevat vedonlyöntibonukset. Talletusbonusten avulla pääset heti kasvattamaan pelikassaa, kun taas esimerkiksi riskittömillä vedoilla voit heti tähyillä suurta voittoa ilman pelkoa häviämisestä.

Mobiilibonus

Mobiilikäyttäjille annettavat vedonlyöntibonukset ovat yleistymään päin. Vedonlyöntisivustot haluavat kannustaa pelaajia mobiilisivustonsa käyttäjäksi tarjoten bonuksia, jotka ovat käytettävissä vain mobiililaitteella. Mobiilibonuksen ohjeisiin ja kierrätysvaatimuksiin kannattaa tutustua huolellisesti sillä ne saattavat olla muihin tavallisimpiin bonuksiin verrattuna eroavaiset.

Cashback eli käteispalautus

Cashback eli käteispalautus tarkoittaa bonusta, jossa sivusto palauttaa pelaajalle osan hänen panoksestaan. Käteispalautukset, joissa pelaajalle annetaan takaisin tietty osuus asetuista panoksista, ovat vedonlyönnin saralla harvinaisempia.

Vedonlyöjille käteispalautusta vastaavin bonusmuoto kulkee kuitenkin yleensä riskittömän vedon muodossa. Sinulle voidaan tarjota bonusta, jonka ehtona esimerkiksi on, että lyöt 20 euron arvoisen vedon tietyn joukkueen puolesta tietyssä pelissä. Mikäli veto onnistuu, saat voittosi normaalisti. Muutoin kasino korvaa sinulle menetetyn panostuksen bonusrahana takaisin.

Saavatko vanhat asiakkaat bonuksia?

Vedonlyöntiyhtiöiden on pakko pitää asiakkaistaan todella hyvää huolta, sillä kilpailu käyttäjistä on niin kovaa. Yhtiöt pyrkivät tarjoamaan myös vanhoille asiakkaille kampanjoita ja erilaisia henkilökohtaisia bonuksia ikään kuin kertoakseen, että pelaajia ei ole unohdettu. Kampanjat ovat hyvin yleisiä yhtiöiden sivuilla, ja usein palkinnot näissä ovat erittäin komeita.

Uhmapelaajienkin joukossa on niitä, jotka ovat voittaneet matkan NHL-peliin tai katsomaan Valioliigaa. Monet yhtiöt myös saattavat tarjota talletusbonuksia taikka ilmaisvetoja myös vuosia käyttäjän rekisteröitymisen jälkeen.

Mitä tehdä nyt – 5 ohjetta Uhmapelaajalle!

1. Tutustu listaamme ja selaile parhaat bonukset läpi
2. Etsi sopiva vedonlyöntibonus – talletusbonus, riskitön veto tai ilmaisveto
3. Avaa pelitili kyseiselle sivustolle
4. Tarkista bonukseen liittyvät ehdot (kierrätys jne)
5. Aloita pelaaminen ja ota helpot pois!

Bonuskoodit vedonlyöntiin

Kasinotarjoajien ahkerasti käyttämä bonuskoodi on vedonlyönnissä harvinaisemmin vaadittu. Nykyään harva vedonlyöntisivusto sisällyttää bonuskoodin bonuksen lunastamisen yhteyteen, vaan pelkkä pelitilin luonti ja talletuksen yhteydessä valittu bonus riittää. Jotkin sivustot antavat bonuksen automaattisesti ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Vedonlyöntibonusten kierrätys

Myös vedonlyöntibonukset tulee kierrättää ennen voittojen kotiuttamista kasinobonusten tapaan – joskin onneksi matalammin kierrätysvaatimuksin. Yleisimmin vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimukset ovat 3-10x.

Vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimuksiin kuuluu oleellisesti vetojen enimmäispanoksen rajoitukset, minimikerroin ja aikarajoitus. Vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimuksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota, onko kierrätysvaatimus määritetty vain bonukselle vaiko sekä talletukselle että bonukselle. Tällä voi nimittäin olla hyvinkin merkittävä ero.

Kierrätysvapaa vedonlyöntibonus

Useimmiten vedonlyönti bonus sisältää kierrätysvaatimuksia. Uusia vedonlyöntiyhtiöitä ja vedonlyönti bonuksia tulee kuitenkin jatkuvasti ja näin kilpailu bonusten välillä kovenee. Joiltain vedonlyöntisivuilta löytyykin harvinaista herkkua – kierrätysvapaita bonuksia.

Saat siis käyttöösi bonuksen ja kotiuttaa ilman kierrätysvaatimuksia. Lucky Casinon tarjoama vedonlyöntibonus on yksi tällaisista herkuista. Nappaa bonus ja talleta 10-25€ – jos et tuplaa talletustasi 24h aikana, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tämä Lucky Casinon bonus onkin siis sekä riskitön että kierrätysvapaa!

MINIMIKERROIN

Bonusten ehtoihin sisältyy useimmiten jokin tietty vähimmäiskerroin, jonka lyödyn vedon tulee minimissään olla. Kyseinen kerroin on useimmiten 1,4-2 välillä. Kun bonuksen saatuasi lyöt vetoa, pidäthän huolta, että lyöt vähintään minimikertoimen suuruisella kertoimella, jotta veto sisältyy kierrätysvaatimuksiin.

PANOSRAJOITUKSET

Panosrajoitukset voivat myös olla mahdollisia vedonlyöntibonusten ehdoissa. Panosrajoitukset koskevat yleensä ensisijassa riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja. Jotta esimerkiksi saisit 25€ ilmaisvedon, tulee sinun ensin tehdä veto, joka on arvoltaan vähintään 25€.

AIKARAJOITUKSET

Vedonlyöntibonuksiin sisältyy yleensä myös jokin aikaraja, jonka kuluessa bonus tulee hyödyntää. Tämän jälkeen bonus siis vanhenee eikä enää ole käytettävissä. Aikaraja saattaa olla viikosta kuukausiin – tavallisimmin kuitenkin kuukauden verran.

PELIKOHTAISET RAJOITUKSET

Vedonlyöntibonuksiin voi kytkeytyä myös pelikohtaisia rajoitteita ja ehtoja. Joskus esimerkiksi yhdistelmävedot eivät lukeudu bonuksen kierrätysvaatimuksiin. Tällöin vain yhden ottelun lopputulosta veikkaavat eli single-vedot kuuluvat kierrätysvaatimuksiin.

BONUKSEN KESKEYTTÄMINEN JA PERUUTUS

Pelaaja voi halutessaan peruuttaa saamansa bonuksen, mikä joskus saattaa olla viisas vaihtoehto. Mikäli esimerkiksi huomaat, että kierrätysvaatimusten ehdot eivät ehdi täyttymään vaaditulla aikavälillä, on vedonlyöntibonus järkevä peruuttaa ja jatkaa vedonlyöntiä bonusvapaalla rahalla. Tällöin saatuja voittoja ei voida evätä. Bonusehtoihin kannattaakin tutustua ja tarkistaa kierrätysvaatimukset huolellisesti.