Vedonlyöntiopas kamppailulajeihin

Päivitetty: 06.03.2023

Nyrkkeily on ollut pitkään todella suosittu vedonlyöntimuoto – jenkeissä se on ollut isojen sarjojen sekä laukkakisojen kera aivan kärjessä lyödyn rahan määrässä. Kaksi ottelijaa vastakkain suljetussa tilassa, mistä ei ole pakoa.

Tämä himo meissä nähdä ja kokea brutaalista rehellisyyttä sekä verenhimoa ovat syntyjään eläimellistä perimäämme — kuulostaako gladiaattorit tutulta?

Isoimmat ottelut keräävät eniten sekä mielenkiintoa että rahaa ja kamppailulajit eivät ole poikkeus. Megatähdet kuten Tyson Fury, Floyd Mayweather tai Conor McGregor vapaaottelun puolella kiinnostavat massaa aina.

Suomalaiset nyrkkeilijät ja vapaaottelijat

Suomalaiset huiput kiinnostavat luonnollisesti meitä niin ikään ja Robert Helenius, Edis Tatli ja Makwan Amirkhani ovat erityisen suosittuja ottelijoita.

Parhaat vedonlyönti vihjeet ja vinkit kamppailulajeihin

Miksi nyrkkeily ja vapaaottelu ovat hyviä lajeja vedonlyöntiin?

Niistä voi voittaa rahaa. Tämän viisaan ja kattavan kommentin lisäksi on olemassa muitakin syitä.

Yksi painavimmista syistä on, että data on melkein tänä päivänä välttämättömyys voitolliseen vedonlyöntiin, mutta kamppailulajeja on lähes mahdotonta mallintaa. Voimme saada numeroiden avulla jotain tietoa, tukea tai nähdä jotain mitä emme ole nähneet aikaisemmin — mikä vuorostaan johtaa parempiin ajatuksiin ja analyysiin. Mutta. Kamppailulajeissa vallitsee kuitenkin monella tapaa eri maailma; old school -meininki.

Parhaat kamppailulajitietäjät ovat luonnollisesti perillä markkinasta sekä sen oletetuista liikkeistä, mutta ilman ymmärrystä lajeista on käytännössä mahdotonta pärjätä; detaljien määrä on loputon. Vaikka kamppailulajit usein mielletään väkivallaksi ja “turpaanvedoksi”, on todellisuus yleensä kaikkea muuta. Nyrkkeily ja kamppailulajien vedonlyönti on a thinking man’s game. Jos et järkeile vaan annat tunteiden viedä, käy huonosti. Sama pätee kehässä tai oktagonissa.

Heti kättelyssä tulee siis yksi isoimpia etuja esiin. Mikäli ymmärtää lajin yksityiskohtia ja on nöyrä opiskelija, voi luoda merkittävän vedonlyöntiedun markkinaan verrattuna. Kertoimet ovat avoimempia tulkinnalle; kuten sanottu, lajeja on vaikeampi mallintaa ja markkina reagoi hyvin eri tavalla vaikka palloilulajeihin verrattuna. Toki päätöskertoimien voittaminen on näissäkin lajeissa suotava signaali.

Alakortit

Isoin raha keskittyy luonnollisesti kaikista isoimpiin matseihin – jos jaksaa grindata pienempiä matseja läpi alakorteilla ja penkoa internetin syövereitä, on mahdollista löytää todella tuntuvaa ilmaa ja saada vetoihin jopa tonneja sisään. Luonnollisesti isoimmat vedonlyöntiedut ovat siellä missä on vähiten silmiä.

Tapoja menestyä vedonlyöjänä on kamppailulajeissa monia. Yhteistä lähes jokaisella on varmasti pitkässä juoksussa kurinalaisuus sekä myös halu kehittyä ja ymmärtää enemmän. Juuri siksi kamppailulajit ovatkin erinomaisia kohteita vedonlyöntiin. Jos on tarpeeksi nöyrä oppimaan ja tunnistamaan omat vahvuutensa sekä heikkoutensa vedonlyöjänä, löytää todennäköisesti keinon luoda homman plus-merkkiseksi.

Tässä on kuitenkin vedonlyönnin tärkein fundamentti, mikä monesti saattaa unohtua kaikkien totalsien ja aasialaisten linjojen sekä korkean varianssin keskellä: tarkoituksena on löytää vedonlyönnin kohteita, jotka tarjoavat väärin aseteltuja hintoja vedonvälittäjän toimesta. Monesti ns. pehmeiltä bookkereilta saattaa löytyä löysiä kertoimia esimerkiksi lukolle/kuristukselle tai vaikka round bettingille nyrkkeilyssä.

Toisin sanoen tarkoituksena on löytää, identifioida ja tarttua väärin aseteltuihin hintoihin – ja pitää asiat yksinkertaisena.

Kamppailulajien vetomuodot

1×2 / ML

Tämä tarkoittaa, että yksinkertaisesti valitsee yhden ottelijoista voittaakseen toisen, ja pelaa tapahtumaa tarjolla olevilla kertoimilla. Eli et valitse erää etkä tapaa millä voitto tulee, vaan valitset ainoastaan ottelun voittajan.

Tämä veto toimii parhaiten, jos olet varma, että ottelija A (iso suosikki) voittaa ottelija B:n ja voit hyväksyä, että sinun täytyy lyödä vetoa suurehkolla summalla voittaaksesi pienen summan. Tai vaihtoehtoisesti jos sinulla on timanttinen tipsi tai tiedät nyrkkeilyasiantuntemuksesi ansiosta, että ottelija B on aliarvostettu – ja hänet on hinnoiteltu vedonlyönnin kertoimissa liian isoksi altavastaajaksi.

Kyseessä on siis ottelijoiden hinnoittelu ja siihen reagointi. Minkä prosentuaalisen todennäköisyyden kertoimet tarjoavat millekin voitolle ja oletko samaa vai eri mieltä tarjolla olevan hinnan kanssa. Helppo tapa kääntää kertoimia numeroiksi on ottaa 1 ÷ kertoimilla. Esimerkiksi 1 jaettuna kahdella on 0,5 = 50% todennäköisyys tapahtumalle. Tämän jälkeen pitää toki suhteuttaa vedonvälittäjän palautusprosenttiin/key, mutta tämä on yksinkertainen tapa muuttaa kertoimet todennäköisyydeksi.

Erävedot

12 erän ottelussa saattaa erävetojen 50/50 -linja olla asetettu vaikka 9,5 erään ottelijoista riippuen. Jos kaksi raskasta ukkoa ottaa erää, voi erävetojen päälinja olla vaikka 5,5 erää. Voit lyödä vetoa ja valita siis kestääkö ottelu yli vai alle tietyn määrän eriä.

Vapaaottelussa otellaan 1-5 erää ja nyrkkeilyssä yleensä 1-12 erää. Nyrkkeilyssä erät ovat enimmäkseen 3 minuuttia ja vapaaottelussa 5 minuuttia. Viihdenyrkkeilyssä (Jake & Logan Paul) kestävät erät yleensä 2 minuuttia.

Otetaan esimerkkinä vaikka ottelija, jolla ei ole tyrmäysvoimaa, mutta hän kompensoi sen isolla volyymilla ja erinomaisella kestävyydellä. Tämä tarkoittaa usein, että kyseinen ottelija ei voita vastustaajansa keskeytyksellä, mutta hänet on myös vaikea lopettaa. Vedonlyöntimarkkina tarjolla olevat kertoimet luonnollisesti reagoi näihin detaljeihin, mutta tässä esimerkissä on yleensä kannattavaa ottaa yli-vaihtoehto erissä.

Voittamismenetelmä

Tällä vedolla valitset ottelijan voittamaan tietyin keinoin, kuten esimerkiksi tyrmäyksellä (KO), teknisellä tyrmäyksellä (TKO) tai hylkääminen (DQ). Kaikki ovat samaa vetoa.

Jotkut vedonvälittäjät tarjoavat myös kertoimet kummankin taistelijan voitolle näillä menetelmillä ja vapaaottelussa on myös mukana kuristukset/lukotukset. Oman tietämyksesi tai urheiluvedonlyöntivihjeiden avulla voit voittaa johdonmukaisesti tällä menetelmällä. Se vaatii kuitenkin ottelijoiden tuntemista, ja ottelun kulun arviointia – skenaarioiden luomista päässä toisin sanoen ja hypoteesien testaamista käytännössä. Tämä on kuitenkin haastava muoto ja lisäksi vaatii erinomaista tuntemusta kyseisestä lajista.

Round betting

Tässä valitset ottelijan voittamaan tietyssä erässä. Tämä on vaikein muoto nyrkkeilyvedosta, mutta tarjoaa poikkeuksetta kohteita joissa on parhaat kertoimet. Ihannetapauksessa tällä vedolla voitaisiin valita kohteeksi hurjaa lyöjää, jolla on lasinen leuka. Actionia lienee luvassa, mutta omiin kolisee myös.

Tästä löytyy myös vaihtoehtoinen vedonlyönnin muoto, joka menee saman kategorian alle.

Voit valita ottelijan voittamaan tietyn kolmen erän sisällä: 1-3, 4-6, 7-9 ja 10-12. Tällä keinolla voi saada suurempia kertoimia panokselleen. Mikäli ottelijalla on taipumusta aloittaa hitaasti ennen kuin hän pääsee eroon vastustajasta keskimmäisissä erissä (kuten esimerkiksi keskipainoin kuningas Gennadi Golovkin) voit lyödä vetoa, että hän voittaa erissä 4-6 tai 7-9.

Uhmapelaajat tarjoaa – ilmaiset vinkit ja vihjeet UFC sekä nyrkkeily vedonlyöntiin

Miten voittaa kamppailulajivedonlyönnillä?

Tee toimintasuunnitelma ja toteuta vedonlyöntistrategiaasi riippumatta siitä, kuinka yksinkertainen se on — aavistuksen tai mielivallan perusteella ei kannata betsata. Useimmat vedonlyöntistrategiat toimivat parhaiten, kun vedonlyöjällä on vankka tieto käsillä olevasta urheilulajista ja ottelun päähenkilöistä, olipa kyseessä sitten jalkapallo-, tennis- tai nyrkkeilyottelu.

Nyrkkeilyn tapauksessa mitä enemmän vedonlyöjä tietää nyrkkeilijöistä otteluun, sitä suuremmat ovat heidän mahdollisuutensa voittaa.

Vedonlyöntistrategian kehittäminen

Vedonlyöntijärjestelmien luominen kamppailulajeihin ei ole niin monimutkaista kuin miltä se saattaa kuulostaa. Taistelun voittajan valitseminen on monella tapaa paljon helpompaa kuin esimerkiksi jalkapallo-ottelussa, jossa joukkueet koostuvat 11 pelaajasta (+ vaihtomiehet) ja kuka tahansa näistä pelaajista voisi tehdä voittomaalin tai aiheuttaa vaikka rangaistuspotkun vastustajalle.

Vertailun vuoksi nyrkkeilyotteluun osallistuu vain kaksi henkilöä sekä tuomari, ja jos molemmat ovat samassa painoluokassa. Toki kulmauksella ja ohjeilla ottelun aikana on väliä.

TOP3-tekijää huomioitavaksi kamppailulajistrategiaa laadittaessa:

1) Teknikko vai tyrmääjä?

Nopea tarkastelu ottelijoiden tilastoja katsottaessa paljastaa, minkä tyyppisiä ottelijoita he ovat. Jos heillä on suuri prosenttiosuus tyrmäysvoitoista, ovat he yleensä aggressiota ja voimakkaita lyöntejä suosivia ​​ottelijoita – he haluavat lopettaa ottelun. Näitä taistelijoita kutsutaan usein “KO -taiteilijoiksi” ja heidän joukossaan ovat muun muassa Deontay Wilder, Francis Ngannout ja Conor McGregor. Yleensä nämä ottelijat omaavat enemmän fast twitch muscles – räjähtävää ja poikkeuksellista voimaa – nämä äijät tosin näkevät harvoin täyttä aikaa, sillä ison lihaksiston kääntöpuolena on suuri energiankulutus.

Jos ottelijalla on alhainen prosenttiosuus tyrmäyksiä ja hänellä on taipumus mennä täyden ajan ja voittaa pisteitä, pidetään heitä puolustusasiantuntijoina tai cardio-friikkeinä. He keskittyvät lyömisen taitoon sekä tekniseen ottelemiseen eivätkä syö juurikaan osumia itse. Hyviä esimerkkejä puolustusasiantuntijoista ovat Floyd Mayweather ja Israel Adesanya. Cardio-friikkejä ovat henkilöt kuten Diazin veljekset Nick & Nate.

Jälkimmäisiä voi lyödä ja lyödä, mutta he eivät tahdo kaatua millään. Nämä ovat varmaan lähimpänä elokuvien nyrkkeilijöitä tai Rockya.

Kun asetat vetoa, arvioi minkä tyyppinen ottelija on kyseessä ja onko heidän taitonsa riittävät saadakseen ylilyönnin/edgen vastustajasta.

2) Onko ottelija keskittynyt?

Kuinka keskittyneinä ottelijat menevät taisteluun? Joskus syntyy tarinoita siitä, että ottelijat skippaavat harjoituksia juhlimisen takia tai joutuvat häiritseviin tilanteisiin tai kenties heillä on ongelmia yksityiselämässä.

Joskus korkea-arvoinen taistelija keskittyy enemmän seuraavaan otteluun sen hetkisen “pysy kiireisenä” -ottelun sijaan. Jos edessä on maailmanmestaruus- tai suuren rahan ottelu, saattavat he ”ottaa silmänsä pois pallosta” ja järkytys voi hyvinkin olla korteilla. On pakko aina keskittyä siihen, kuka on edessä.

Aina ja uudelleen kuulemme lyötyjen taistelijoiden kertovan myöhemmin lehdistölle, että he olivat “suunniltaan olevia” ennen kamppailua henkilökohtaisten asioiden, motivaation puutteen tai jopa huonon harjoitusleirin vuoksi. Ihannetapauksessa ottelijalla tulisi olla tunnelinäkymä mihin tahansa otteluun – mikäli luet nyrkkeilijän juhlineen, saattaa olla syytä tukea oppositiota.

3) Käytä järkeä

On aina hauska tehdä asioita tunteella, mutta voitollinen vedonlyönti ei varmuudella ole yksi niistä. Varsinkaan, jos ei ole mestari ja tehnyt hommia useita vuosia. Intuitiota on hyvä seurata, mutta älä ylipanosta, äläkä tee kontrolloimattomia päätöksiä.

Jokaisen vedonlyöntiammattilaisen kanssa keskustellessa tulee myös oma vireystila ja hyvinvointi esiin; tiedosta oma henkinen ja fyysinen tilasi – näin pystyt välttämään typeriä ja kalliita tappioita. Pidä fokus positiivisuudessa ja onnistumisissa, mutta pysy myös objektiivisena sekä terveen kriittisenä omille menetelmille.

Veikkausvinkit kamppailulajeihin ja nyrkkeily vedonlyöntiin

Kamppailulajien vedonlyönnin sudenkuopat

Yksi klassinen sudenkuoppa kamppailulajeja betsatessa on, että kiintyy liikaa omaan egoon tai ottelijoihin. Pysy nöyränä ja nälkäisenä, fanittaminen on harvoin hyvä asia. Tällöin ei välttämättä pysy tarpeeksi objektiivisena, kun kolikolla on vain ja ainoastaan yksi puoli, joka ei tietenkään vastaa todellisuutta.

Toinen merkittävä sudenkuoppa on mutuilu. Jos et osaa päätellä konkreettista lopputulemaa siitä miten matsi päättyy, ei välttämättä kannata lyödä vetoa.

No bet on aina parempi kuin hävitty veto. Jos ampuu liikaa huteja, panokset hupenee hyvinkin nopeasti; tämän takia kasuaali nyrkkeily- tai vapaaottelubetsari ei tee fyrkkaa. Muista asekontrolli ja toista perässä: kaikkia kohteita ei tarvitse lyödä. On siis ihan sallittavaa skipata matsi. Tärkeintä on tietää, että ei tiedä mitään – muuten oma geimi muuttuu turhan löysäksi.

Tässä on myös pitkäaikaisen voitollisen vedonlyönnin salaisuus: pysy terävänä ja kehity jatkuvasti. Jos alkaa löysäämään liikaa ja masu on täynnä, käy kuten monelle äijälle kehässä: noutaja tulee.

Mikä tekee kamppailulajeista ainutlaatuisia vedonlyöntiin?

Median rooli on kamppailulajeissa varsin erilaisessa merkityksessä kuin vaikka palloilulajeissa. Itse ottelijat ovat lehdistötilaisuuksissa keskiössä enemmän. Toki, mitä isompi nimi ottelijan valmentajalla on, sitä enemmän hän on äänessä. Valmentajia kannattaa myös kuunnella tarkasti – he saattavat esimerkiksi paljastaa arvokkaita yksityiskohtia tulevasta.

Sosiaalisen median myötä on myös mahdollista kurkistaa sisälle eri salien sekä ottelijoiden arkipäiväiseen toimintaan. Miksi tämä on tärkeää? Informaation mereen voi helposti hukkua, mutta mikäli massamedian sijaan etsii ja tarkastelee jotakin spesifiä tietoa – on todennäköisempää että sen pääsee vedonlyönnissä hyödyntämään.

Kamppailulajit kehittyvät sen verran nopeasti, että jollei pysy kartalla olennaisista asioista, kuten säännöt sekä lajien taide- ja tekniikka-aspekteista, jää helposti rannalle ruikuttamaan vailla menestystä vedonlyönti harrastuksessa.

Lokaatio/olosuhteet

Tässä on puhtaasti kyse set & settingeistä – missä matsi pidetään ja missä olosuhteissa. Tieto on valtaa: jos on hyvä kuva siitä miten ottelijat reagoivat eri olosuhteisiin tai muuttujiin, voi saada hyvääkin etua markkinaan verrattuna. Tämä vaatii kuitenkin kykyä ottelijoiden psykologiseen tulkintaan.

Jotkut murtuvat paineiden ja kotiyleisön edessä, jotkut taas syttyvät älyttömiin liekkeihin. Joku taas nauttii vihasta ja toisen ottelijan takapihalla ottelemisesta. Toisinaan näitäkään tekijöitä ei voi ennakoida vaan varianssilla on oma sanansa sanottavana.

Sillä on myös merkitystä kuinka hyvin painonvedot ovat menneet, onko treenileirissä tapahtunut jotain, kuinka paljon ottelija on joutunut matkustamaan, tekemään pressiä ja tottumaan aikaeroon, miten monesti hän on aikaisemmin ollut samassa tilanteessa sekä monia muita muuttujia.

Monet ottelijat ovat todella puhki henkisesti kaikesta pressistä ennen isoa matsia, jos he saattavat olla ensimmäistä kertaa kaiken keskipisteenä. Jotkut ottelijat taas nauttivat salamavalojen räiskeestä – tunne siis ottelijasi ja analysoi heidän käyttäytymistään. Onko energia/käyttäytyminen samaa kuin yleensä? Onko ottelija kireä vai rento? Pääseekö hänen ihonsa alle ja niin edelleen. Hyvä esimerkki klassikko Conor McGregor vastaan silloinen hallitseva mestari José Aldo. McGregor pääsi Aldon ihon alle ja Aldon käyttäytyminen muuttui täysin.

Kertoimien heittely

Yksi kiinnostavimmista aspekteista kamppailulajeissa on kertoimien jopa ajoittain isot liikkeet. Voi olla, että ottelija aukeaa 1,60 ja sulkee 2,05. Markkina liikkuu ajoittain rajusti ja reagoi melko vahvasti tietoon, mutta ei missään nimessä yhtä tehokkaasti kuin vaikkapa isoissa jenkkisarjoissa tai Valioliigassa.

Voi hyvinkin olla, että sinulla on kerroinraja 1,70 ja ottelija on ollut 1,80 ja tämän jälkeen tippunut 1,70 tasolle, jonka jälkeen vedossa ei ole ideaa. Juna meni jo, vai menikö? Tuntia ennen matsin alkamista voivat samaiset kertoimet pompata vaikka 1,85 tasolle. Kyseisessä tilanteessa on säilyttävä analyyttisena ja tarkastella miksi kertoimet nousevat.

Aina ei myöskään ole tarpeen pelätä niin sanottua isoa rahaa/kerroinliikkeitä. Voi olla, että pari analyytikkoa kertovat jotain mitä jengi ei ole ajatellut ja seuraa ketjureaktio kertoimien liikkeen suhteen, mutta toiselta puolelta on jotain jäänyt analysoimatta.

⇒ Seuraa kertoimien liikkeitä ja käyttäytymistä
⇒ “Isoa rahaa” kannattaa luonnollisesti kunnioittaa varsinkin ottelupäivänä

Pidä kuitenkin mielessä, että omien arvioiden tarkkuus pitkässä juoksussa on ainoa millä on lopulta väliä.

Tyylit tekevät otteluita ja recency bias

Kamppailulajien matikka on harvinaisen haastavaa. Jos ottelija A voittaa ottelijan B, ja ottelija B voittaa ottelijan C, mutta ottelija C voittaa ottelijan A, kuka heistä on paras ja miten vedonlyönnin kertoimet pitäisi asettaa jokaisessa ottelussa? Niinpä.

Tyylit tekevät otteluita ja kahta identtistä tilannetta ei koskaan ole – ei edes uusinnassa. Ottelijat saattavat kehittyä lähes eksponentiaalisesti yhden treenileirin aikana, jos palaset loksahtavat kohdilleen. Nyrkkeilyssä tyylejä ja aseita löytyy useita, jos menee syvään päätyyn – sama pätee vapaaotteluun.

Tässä on kuitenkin avainasemassa luoda tarpeeksi tarkat, mutta myös tarpeeksi leveät parametrit kategorioille. Kamppailulajeissa on myös tietyllä tavalla normaalia puhua rankingeista, mutta useimmiten jokaiseen otteluun tulisi lähestyä yksityiskohtaisesti ja yksittäistapauksena. Toki jonkun mielestä vaikkapa A+ – E- arvosanat ovat hyvä lähestymistapa pitää kirjaa ottelijoista, kuten vaikka joukkueranking jalkapallossa – kukin tyylillään.

Toinen paljon painava tekijä itse otteluiden keskustelussa ja jopa kertoimissa on recency bias eli tietynlainen hype-vaaka: olet yhtä hyvä kuin viimeinen ottelusi. Jos häviät, niin olet paska. Jos voitat näyttävästi, olet kingi. Kannattaa aina miettiä missä päässä tätä vaakaa mennään. Onko hype kestämättömän kovaa vai onko ottelijaa vain aliarvioitu rajusti?

Livetys, voit lyödä vetoa livenä

Livettäminen tai realiaikainen vedonlyönti on kasvanut suosiossa viimeisten vuosien aikana, ja trendi tulee jatkumaan. Tässä on myös kerroinlaskijoilla/livepalvelun tarjoajilla löytyy melkoinen vastuu, sillä joskus on mahdotonta sanoa kumpi ottelija on voittanut erän. Isoin kriteeri on luonnollisesti 10-point must system, eli toisin sanoen jommankumman ottelijan on saatava 10 pistettä.

Varsinkin nyrkkeilyssä ja toki myös vapaaottelussa tällä on väliä. Jos matsi menee pisteille, eri tuomareilla saattaa olla eri tulkintoja. Toisin sanoen bookkerikaan ei voi aina olla oikeassa. Löysiä kertoimia löytyy livessä ajoittain – liikkeet livekertoimissa perustuvat arvioon siitä kumpi ottelija on voittanut erän.

Ottelijoiden keholliset ja henkiset tendenssit

Ottelijoiden hengittäminen on seikka, johon voi myös kiinnittää huomiota ja jolla ottelijaa voi tulkita. Hengitykseen liittyy myös vahvasti se kuinka raskas lihaksisto ottelijalla on suhteessa vastustajaan sekä ottelun tempoon.

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa Deontay Wilder on fast twitch -ottelija – hänellä on se kuuluisa touch of death. Yksi lyönti ja saattaa olla nukkumaanmenon aika. Anthony Joshua on samaa kategoriaa tietyllä tapaa. Raskas lihaksisto ja kroppa räjähtää nopeasti kerralla. Tyson Fury sen sijan jaksaa paljon ja liikkuu molempia paremmin vaikka hän on heitä “isompi”.

Fury on siis välimuoto joka ei ole välttämättä tunnettu tyrmäyksistään vaan nyrkkeilystään/taidoistaan sekä liikkeestään isoksi mieheksi. Fury on myös käynyt todennäköisesti henkisesti muita syvemmillä vesillä ja tullut voittajana ulos. Tämä toimii aasinsiltana seuraavaan tärkeään pointtiin.

Tunne ottelijan henkiset tendenssit henkisesti – alkaako hän väsyneenä toistamaan samoja liian yksinkertaisia asioita tai kaavoja? Tuleeko ottelija ulos sodista voittajana? Miten ottelija suoriutuu kirkkaimpien valojen alla?

Vetojen asettaminen tapahtuu livessä usein erien välissä. Katso ottelua, vertaa ottelun kuvaa oletettuun kuvaasi ja mieti valmiiksi mahdollisia ideoita ennen erän loppua. Tsekkaa kertoimet ja intuitio; “noissa kertoimissa on ilmaa” -tyylisesti. Katso myös erän loput tarkkaan, sillä monesti vahva viimeinen minuutti tai 30 sekuntia voivat kääntää erän tuomareiden pisteissä.

Mitä muita tekijöitä livessä on?

Ymmärrä ja tulkitse ihmiskehoa sekä mitä ottelija hakee tietyillä iskuilla. Muista siis kumulatiivinen kulutus. Kaikki ottelijat eivät täräytä 100% jokaiseen iskuun vaan panostavat mielummin volyymiin sekä paineeseen lyöden vain 50-70 prosentin voimalla. Ei tule siis yhtä isoja hetkiä, mutta kaikki tämä kumuloituu.

Pyri aina objektiiviseen arvioon – selostajia kuunnellessa voi kompastua selostajan mahdolliseen ajatusharhaan tai puolueellisuuteen. Tällöin arviointi ottelun todellisesta kuvasta saattaa pettää pahemman kerran. Lisäksi ei pidä yliarvioida oman hevosen tai potentiaalisen hevosen saumoja.

Paras booker eli vedonlyöntiyhtiö kamppailulajeihin

Kun valitset vedonvälittäjää urheiluvedonlyöntiin, valitse hyvämaineinen vedonlyöntiyhtiö.

Tätä sääntöä on noudatettava riippumatta siitä, mihin lajiin haluat panostaa. Turvallisin vaihtoehto on vakiintunut eurooppalainen urheiluvedonvälittäjä. Pinnacle on ammattilaisten valinta — ei limittejä voitollisesta vedonlyöjistä ja saa kymmeniä tuhansia euroja sisään.

Kaiken kaikkiaan on hyvä aika olla kamppailulajien ystävä sekä vedonlyönnin fani. Hyödyntämällä omaa osaamistasi ja pientä apua Uhmapelaajien nyrkkeily- ja vapaaotteluasiantuntijoilta, voit lähes taata jatkuvan voiton.

Kamppailulajit ja nyrkkeily vedonlyönti FAQ
Mikä on voitollisin kamppailulaji vedonlyöntiin? arrow-icon
Mitkä vetosivustot tarjoavat parhaat kertoimet nyrkkeily- ja kamppailulajien vedonlyöntiin? arrow-icon
Mistä näkee vapaaottelu- ja nyrkkeilyottelut – voiko matsit katsoa ilmaiseksi livestreamista? arrow-icon
Miten aloittaa kamppailulaji- tai nyrkkeily vedonlyönti? arrow-icon