Vedonlyöntiopas jääkiekkoon

Päivitetty: 16.05.2022

Jääkiekon suosio on levinnyt ympäri maailmaa ja samalla myös sen mukana tuomat vedonlyöntimahdollisuudet ovat kasvaneet. Nykyään vetoa voi lyödä lähestulkoon mistä vain, mutta etenkin suomalaisille jääkiekko on hyvinkin lähellä sydäntä.

Hyvät katselumahdollisuudet ja suomalaisten menestys arvokisoissa sekä ulkomailla ovat lisänneet kiinnostusta entisestään. Tämän oppaan tarkoitus on avata saloja jääkiekkovedonlyöntiin liittyen sekä ohjata kohti parempaa vedonlyöntimenestystä.

Miksi ja mistä jääkiekossa lyödään vetoa?

Ensimmäisenä jokaisen tulisi miettiä mitä vedonlyönniltä hakee. Onko tarkoituksena saada lisää jännitystä kiekkoiltaan vai onko ideana puhtaasti tienata rahaa? Joka tapauksessa voittaminen on luonnollisesti häviämistä mukavampaa, joten jo pelkästään yksinkertaisilla asioilla on mahdollista parantaa tulosta.

Omia vahvuuksiaan kannattaa myös pohtia ennen kuin valitsee mitä ja miten lyö vetoa – matemaattisesti lahjakkaat ja tilastoista kiinnostuneet suuntaavat usein seurajoukkueiden kimppuun, kun puolestaan jääkiekon taktisuudesta ja pelitapahtumista ymmärtävälle arvokisat tai livevedot voi olla hyvä paikka iskeä.

Jääkiekko on siitä hyvä laji vedonlyöntiin, että sitä on tarjolla useita eri sarjoja eri maissa ja otteluita pelataan paljon. Sen lisäksi nykyään lähes jokaiseen otteluun on tarjolla striimejä ja highlight-videoita.

Valmistaudu vedonlyöntiin tutkailemalla menneitä

Jos on jo ennen kauden alkua tiedossa sarja johon on vetoja lyömässä, kannattaa kauden alla jo tehdä valmisteluja tulevaa varten tutustumalla menneeseen. Yksi hyvä tapa on selvittää aikaisempien kausien 1×2- ja over/under -tilastoja. Niiden avulla saa esimerkiksi käsityksen onko sarja erityisen maalirikas sekä millaista kotietua joukkueet nauttivat.

Tilastojen avulla on myös hyvä seurata miten maalimäärät ovat nousseet/laskeneet vuosien aikana ja pohtia mahdollisia syitä. Yleisesti peli menee kokoajan nopeampaan suuntaan, joten maalipaikkoja syntyy enemmän.

Alkurankingit ja jääkiekkojoukkueiden rakenne

Ennen kautta on hyvä jo hahmotella mahdollisia tasoeroja joukkueiden välillä. Tapoja on lukemattomia, mutta monelle tuttu ja varsin simppeli tapa on luokitella joukkueet kirjaimilla A-E.

A tarkoittaa selkeää huippujoukkuetta, B ylemmän keskikastin joukkuetta, C keskikastin joukkuetta, D alempaan keskikastiin kuuluvaa ja E sarjan hännille kuuluvaa rupusakkia. On hyvä muistaa, että sarjasta riippuen se voi sisältää esimerkiksi yhden selkeän huippujoukkueen tai paljon tasavahvoja.

Edellisen kauden loppusijoituksesta voi ottaa arvioille pohjaa, mutta offseasonin pelaajasiirrot on otettava huomioon. Tärkeintä on pohtia ovatko joukkueen vahvistukset/menetykset vahvistaneet vai heikentäneet joukkuetta. Sen lisäksi joukkueen ikärakenne on syytä ottaa huomioon. Parhaimmat joukkueet harvoin kuuluvat ääripäihin ja esimerkiksi nuorelta joukkueelta voidaan odottaa parannusta ajan kuluessa.

On myös hyvä miettiä millaisia pelaajatyyppejä eri pelipaikoille kannattaa arvostaa ja kuinka paljon. Jääkiekossa sentteri- ja maalivahtiosasto on suuressa roolissa, mutta esimerkiksi hyvät kiekolliset puolustajat ovat suuri voimavara alati nopeutuvassa pelissä. Supertähdet ovat usein massan suosiossa ja se näkyy myös kertoimissa. Tasavahvat ja hyvin balanssissa olevat joukkueet voivat olla edullisia pelikohteita muutaman supertähden varassa olevia joukkueita vastaan.

Kaikkea ei tietenkään ole pakko tehdä itse, joten on hyvä myös tarkastella julkisia ennakkoanalyyseja joukkueista, joita nykyään on helposti löydettävissä sosiaalisesta mediasta niin kirjoitettuna, kuin myös kuunneltavassa muodossa.

Jääkiekkovalmennus

Valmentajien merkitys on usein aliarvostettua. Taitava valmentaja saa joukkueen pelaamaan vahvuuksillaan ja siitä esimerkkinä voidaan pitää viisikkopelin tiiviytttä. Vaikka joukkue jäisi pelaajamateriaalissa alakynteen, voi se hyvin organisoituna tehdä paperilla vahvemman joukkueen pelaamisesta tuskaista.

Valmentajan on sopeuduttava tarjolla olevaan materiaaliin, mutta valmennusfilosofia harvoin täysin muuttuu. Ilotulitusta siis harvoin kannattaa odottaa mikäli valmentajan edelliset joukkueet on rakennettu tiiviin puolustuspelin ympärille.

Maalivahdit

Maalivahdit ovat jääkiekossa valtavassa roolissa ja vaikka joukkue olisi muutoin laadukas, voi heikko laatu tolppien välissä jättää menestyksen haaveeksi. Sama toimii myös toisin päin. Vedonlyöjän kannalta olennaista on tietää kuinka suuri ero ykkös- ja kakkosvahdin välillä on.

Kakkosvahdin peluuttaminen voi heilauttaa vedonlyönti kertoimia suuresti. Tässä vedonlyöjän on hyvä muistaa, että yksittäisissä otteluissa huipputasolla ykkösvahdin lepuutukseen ei kannata ylireagoida. Se pitää ottaa huomioon, mutta monien silmissä ero on todellisuutta suurempi. Ero tulee enemmän esille, jos kyseessä on pidempään kestävä loukkaantuminen.

Pelimuodot jääkiekkovedonlyöntiin

Jääkiekkovedonlyöntiin pelimuotoja on tarjolla riittämiin ja lisää tulee tarjolle koko ajan. Yleisimpien pelimuotojen lisäksi etenkin pelaajiin liittyvien vetojen suosio on kasvussa. Aasialaiset tasoitusvedot ovat mukana myös jääkiekossa, joten niiden kanssa jatkoaika on syytä ottaa mukaan huomioon, sillä sen olemassa- tai poissaolo vaikuttaa kertoimiin ja todennäköisyyksiin.

Esim. jos vedossa yli 5,0 maalia on jatkoaika ja rangaistuslaukaukset mukana, tarkoittaa 2-2 -tilanteessa jatkoajalle meno panoksen palautusta. Suosituimmat pelimuodot vedonlyöntiin löytyvät yleisestä vedonlyöntioppaastamme.

Muita vedonlyöntimuotoja jääkiekkoon:

Voittaja & maaleja yhteensäesim. Lukko ja alle 5,5 maalia

Tasoitusveto & maaleja yhteensä
esim. Lukko -1,5 ja yli 5,5 maalia

Draw no bet – Ottelun voittajaa veikataan varsinaisella peliajalla, mutta panos palautuu jos 60 minuutin jälkeen tulos on tasan.

Score/Wincast pelimuodoissa veikataan maalintekijän lisäksi lopputulosta tai ottelun voittajaa. Näissä voi veikata tekeekö pelaaja ensimmäisen, viimeisen tai maalin milloin tahansa.

Anytime scorecast – Maalintekijä milloin tahansa + lopputulos – esim. Sebastian Aho, 4-2

Ensimmäisen maalin wincast – Maalintekijä + ottelun 1×2 -tulos – esim. Sebastian Aho tekee ensimmäisen maalin, tasapeli (X)

Tilastot jääkiekkovedonlyöntiin

Pelin kehittyessä myös tilastot ovat kehittyneet mukana ja nykyään niitä on tarjolla lähestulkoon kaikesta mitä mieleen juolahtaa. Suurin osa on tarjolla ilmaiseksi kaiken kansan ulottuvilla, mutta edistyneemmät tilastot voi vielä vaikeammin löydettävissä, vaikka esimerkiksi NHL:ssä edistyneet tilastot alkavat olemaan arkipäivää. Tilastoihin tutustumalla saa tietoa niin joukkueiden, kuin myös pelaajien suoriutumisesta.

Tilastoja tutkiessa aivan ensimmäisenä kannattaa miettiä onko kyseessä oikeasti tarpeellinen tieto vedonlyönnin ja todennäköisyyksien kannalta. Joukkueiden luistelumatkoilla ja nopeuksilla ei suuremmin saavuteta etua markkinaan – laatu ennen määrää.

Edistyneimmät tilastot ovat esimerkiksi Liigan osalta harvassa, joten jos niihin haluaa perehtyä joutuu niitä usein itse keräämään. NHL puolestaan tarjoaa tilastoja joka lähtöön.

Sarjataulukko ja kuntopuntari

Monelle harrastajalle ensimmäinen reaktio vetoja laittaessa on katsoa sarjataulukkoa ja vilkaista edellisten viiden tai kymmenen ottelun kuntopuntaria. Molempien avulla on mahdollista saada tietoa joukkueiden tasosta ja viimeaikaisesta suoriutumisesta, mutta sokeasti niitä ei kannata tuijottaa.

Kuntopuntari voi näyttää vihreää palkkia, mutta se ei ota huomioon onko vastassa ollut Vaasan Sport vai Tampa Bay Lightning. Sarjataulukko puolestaan tulee kätevämmäksi kauden edetessä, kun otoskoko kasvaa.

Edelliset kohtaamiset

Joukkueiden edelliset kohtaamiset kannattaa käydä läpi, mutta pelkästään niiden perusteella ei kannata vetoja asettaa. Jotkin parivaljakot voivat olla toisilleen taktisesti haastavia, joten jos vaikka heikompi joukkue on onnistunut kauden aiemmissa kohtaamisissa pitämään maalit vähissä ja lukemat tasaisina, kertoo se jostain.

Liian kaukaa haetuille tilastoille ei kuitenkaan kannata antaa arvoa. Jos esimerkiksi Venäjä on voittanut viimeiset viisi ottelua Ruotsia vastaan, ei tällä ole merkitystä mikäli ottelut ovat vaikkapa yli vuoden takaa ja kaukalossa on ollut täysin erilaiset miehistöt.

xG eli Expected goals

XG eli tuttavallisemmin maaliodottama on viime vuosina tullut yhä enemmän ihmisten tietoisuuteen ja hyvä niin. Vaikka loppupeleissä maalien perusteella pisteitä jaetaan, eivät ne aina kerro koko totuutta suorituksesta ja joukkueen tasosta. XG:llä pyritään siis laskemaan sitä, kuinka paljon maaleja joukkue olisi ansainnut maalipaikkoihin ja niiden laatuun nähden.

Yksittäisen maalipaikan xG määräytyy pääsääntöisesti sen perusteella mistä laukaus on lähtenyt. Viivalta roiskaistu kiekko ilman maskia menee harvemmin sisään kuin maalinkulmalta lauottu rebound. Edistyneemmät mallit sisältävät erilaisia mittareita kuten esimerkiksi onko laukaus lähtenyt suoraan syötöstä.

Kuten mikään tilasto, ei myöskään xG ole täydellinen. Esimerkiksi aiemmin mainitut reboundit ja maskipelaamiset ei aina sisälly lukemiin ja myöskään useimmissa malleissa laukojaa ei oteta huomioon. Patrik Laineen veto samasta kohdasta voidaan merkitä samanarvoiseksi kuin kolmosdivarin harrastepelaajan, vaikka todennäköisyydet maalille eivät tietenkään ole samat. Joka tapauksessa xG on oikein käytettynä hyödyllinen työkalu ja jokaisen vedonlyöjän kannattaisi tietää ainakin sen perusteet.

xP eli Expected points

XG:n tavoin xP:llä pyritään selvittämään joukkueiden tasoa muutenkin kuin toteutuneiden pisteiden avulla. Sen avulla saadaan selville onko joukkue ollut maalipaikkoihin nähden onnekas vai epäonninen.

Yksinkertaisuudessaan xP voidaan laskea niin, että otetaan joukkueiden maaliodottamat ja jaetaan niiden perusteella joukkueille pisteet. Tapoja on erilaisia, mutta esimerkiksi xG:n ollessa 2,5-2,5 voidaan pisteet jakaa karkeasti 1,5 ja 1,5. XG:n ollessa 3,27-2,23 voisi pisteet olla 2 ja 1, tai 4,73-1,28 ja 2,5 ja 0,5.

Todellisuudessahan vain toteutuneet pisteet ratkaisee, mutta joukkueiden voimasuhteita arvioitaessa etua voi hankkia juurikin xG:n ja xP:n kaltaisilla tilastoilla.

Corsi%

Corsi% kertoo laukausten suhteesta vastustajan laukauksiin nähden tasakentällisin. Sen perusteella voi siis päätellä kuinka hyvin joukkue on hallinnut kiekkoa ja maalipaikkoja. Ilman kiekkoa on vaikea päästä laukomaan.

Maalivahtien tilastot

Maalivahdit ovat jääkiekossa poikkeuksellisen suuressa roolissa, joten myös maalivahtien tilastot ovat merkittävässä roolissa vedonlyönnin kannalta. Tutuimmat tilastot kassareille ovat torjuntaprosentti, päästettyjen maalien keskiarvo ja voittoprosentit. Näistä viimeisin kannattaa jättää vähemmälle huomiolle, sillä se kuvaa enemmänkin joukkueen suoriutumista, vaikka sanonta kuuluukin ‘’Menestyvä joukkue tarvitsee voittavan maalivahdin’’.

Torjuntaprosentti

Torjuntaprosentti kertoo yksinkertaisuudessaan kuinka suuren osan laukauksista maalivahti on torjunut. Se ei ota huomioon laukausten laatua, vain määrän.

GSAx eli Goals Saved Above Expected

GSAx puolestaan huomioi torjuntojen määrän lisäksi myös laukausten laadun. Kohdatusta maaliodottamasta miinustetaan päästetyt maalit, joten maalivahdit joiden lukema on plussalla ovat torjuneet odotettua paremmin.

Erikoistilanteet

Jääkiekon yksi erikoispiirteistä on erikoistilanteet. Ylivoima tarjoaa joukkueelle loistavan mahdollisuuden hakea lisäosumaa, mutta samalla se voi olla alivoimalla olevalle joukkueelle tarvittava herätys. Tämä on syytä pitää mielessä etenkin livevedoissa, sillä mikä antaisi enemmän virtaa kuin 3vs5 alivoimalla suoritetut blokit ja paraatipelastukset?

Erikoistilanteiden merkitys korostuu eniten tasaisissa ja vähämaalisissa otteluissa, joissa pieni etu on saavutettavissa paremman erikoistilannepelaamisen kautta.

Pre-match, livevedot ja pitkäaikaisvedot

Pre-match -vedot lyödään nimensä mukaisesti ennen ottelua. Niin sanottu early-markkina tarjoaa etenkin harrastajille mahdollisuuden napsia parhaat kertoimet pois korista. Isojen syndikaattien ja vedonlyöntiammattilaisten raha tulee pääsääntöisesti myöhemmin sisään – vasta hieman ennen otteluiden alkua, joten ajoissa lyödyt vedot tarjoavat mahdollisuuden hankkia etua kertoimissa.

Toki kaikkea informaatiota ei ole vielä saatavilla useita päiviä ennen otteluita, mutta harva myöskään pystyy hyödyntämään sitä tietoa isojen monta henkeä työllistävien yritysten tavoin.

Livevedoilla puolestaan tarkoitetaan ottelutapahtuman aikana lyötyjä vetoja. Livettäminen on aikaa vievää, mutta sen avulla on myös mahdollista löytää loistavia pelikohteita. Jääkiekon nopea tempo pitää huolen siitä, että tapahtumia on paljon, joten jos ottelua katsoessa huomaa esimerkiksi että tänään joukkueella ei jalka kulje ja rasitus painaa odotettua enemmän, voi sillä lyödä rahoiksi kesken ottelun.

Vaikka livevedot lyödään ottelun aikana, kannattaa niihin valmistautua jo ennen ottelua. Lähtökohdat kannattaa ensin miettiä puhki. Onko odotettavissa tasainen taisto, vai voidaanko toiselta joukkueelta odottaa selvästi dominoivaa suoritusta? Sen jälkeen alkaa mitä jos -pohdinta. Miten ottelun kuva muuttuu, jos selkeä ennakkosuosikki joutuu tappiolle? Entä löytyykö ennakkosuosikilta vielä tahtoa hakea vimmatusti lisäosumia, jos se menee puolessa välissä ottelua jo 4-0 -johtoon?

Vaikka livestä tarkoituksena on reagoida tapahtumiin, voi niitä ennakoida jo ennen ottelua sekä esimerkiksi miettiä kannattaako lapulle ruksia hyvissä ajoin underia, jos ottelu ratkeaa nopeasti.

Pitkäaikaisvedot ovat puolestaan muun muassa harrastelijoille loistava mahdollisuus asettaa koko kauden vedot ennakkoon. Yleisimpiä vetoja joukkueittain ovat mestaruusvedot ja pelaajien osalta maalipörssin voitto. Tarjontaa kuitenkin löytyy molemmilla puolilla runsaasti – kumpi sijoittuu korkeammalle Tappara vai Kärpät, kerääkö Florida Panthers yli vai alle x määrän pisteitä, tai onko Leon Draisaitl joukkueensa paras pistemies. Näissä on kuitenkin syytä muistaa, että sijoitettu raha on usein useita kuukausia kiinni kohteessa.

Arvokisat vs seurajoukkuejääkiekko

Siinä missä suurin osa vedoista lyödään seurajoukkueiden otteluihin, on jääkiekon arvokisat monille loistava paikka lyödä rahoiksi. Pitkät runkosarjat ja siihen päälle pudotuspelit sopii paremmin tilastojen parissa viihtyville, mutta esimerkiksi jääkiekon MM-kisat on lajiniiloille paikka loistaa.

Käyttökelpoista dataa on vain yksinkertaisesti sen verran vähän, että jo pelkkä lajituntemus ja harjoitusotteluiden perusteella tehdyt huomiot voivat tarjota edullisia pelikohteita. Ottelumäärä arvokisoissa on huomattavasti pienempi, joten myös reagointi täytyy olla nopeampaa.

Poissaolot ja motivaatiotekijät

Omia arvioita tehtäessä ja pelivalintoja miettiessä tulevat kokoonpanot ovat luonnollisesti tärkeässä osassa. Viralliset kokoonpanot julkaistaan vasta ottelun alla, mutta edellisten pelien ja tiedossa olevien loukkaantumisten perusteella niitä voi ennakoida. Kaikkia loukkaantumisia valmentajat eivät helposti paljasta, mutta nykyään tieto leviää varsin helposti. On syytä miettiä onko markkina ottanut informaation jo huomioon vai vieläkö kertoimissa on ilmaa.

Jokaisella joukkueella on omat tähtipelaajansa, joiden poissaolot sattuvat eniten. Maalivahtien lepuutukset saavat yleensä suurimman huomion, mutta kuten aiemmin sanottua kakkosvahteja usein aliarvioidaan hieman liikaa. Vaikka tasoeroa olisikin, voi jo pelkästään näyttämisen halu ja ykkösvahdin viitan havittelu antaa lisäboostia.

Jääkiekossa motivaatiokysymykset tulevat yleensä vastaan kauden loppupuolella. Kauden sisällä harvoin on muita otteluita, joten esimerkiksi ylimääräiset lepuutukset ovat harvassa. Viimeisillä kierroksilla motivaatiota täytyy kuitenkin kyseenalaistaa. Jos ei ole enää mahdollisuutta parantaa loppusijoitusta, ovatko pelaajat enää valmiita aivan jokaisen kiekon tielle hyppäämään?

Nuoret pelaajat saavat enemmän mahdollisuuksia, joten paperilla taso yleensä heikkenee. Arvioissa täytyy kuitenkin pitää mielessä onko nuori ja nälkäinen pelaaja todellisuudessa kuinka paljon läpi kauden pelannutta kolmosketjun laituria heikompi, vaikka tilastoissa ero olisi selvä.

Jääkiekkovedonlyönnin sudenkuopat

Yli-/alireagointi

Vaikka käytössä olisi kuinka paljon dataa, tulee se osata myös hyödyntää. Ylireagointi on yleinen piirre etenkin viihdebetsareiden keskuudessa. Pitkän kauden aikana myös parhaille joukkueille tulee alamäkiä ja jääkiekko on paljon sattumaa sisällä pitävä laji, joten kärkijoukkueen tappio sarjajumbolle ei välttämättä tee siitä vielä kriisijoukkuetta.

Toisessa päässä on alireagointi, joka voi myös olla haitallista. Entä jos sama odotettu kärkijoukkue on nyt pelannut kymmenkunta ottelua ja voittoja on tullut vain kaksi alemman keskikastin joukkueita vastaan? Siinä vaiheessa kannattaa jo alkaa miettiä mitä syitä on taustalla ja onko joukkue yksinkertaisesti odotettua heikompi.

Kriittinen ajattelu/sosiaalinen media

Nykyään väkisinkin sosiaalinen media ja sen luoma sisältö vaikuttaa jollain tavalla ihmisten arvostelukykyyn. Median tavoitteena on myydä omaa sisältöään, joten onko ‘’alkukauden floppi’’ todellisuudessa alisuorittanut, vai onko taustalla ollut esimerkiksi runsaasti huonoa tuuria?

Parhaiden kertoimien sivuuttaminen

Vedonlyönnissä kaikki perustuu lopulta kertoimiin ja todennäköisyyksiin, joten luonnollisesti vedon kerroin on avainasemassa. Moni hupibetsari ja aloittelija saattaa sivuuttaa paremman kertoimen ajatellen ettei sillä yksittäisessä vedossa ole suurta merkitystä. Eikä sillä olekaan, mutta panosten kasvaessa ja kokonaisvetomäärän kohotessa pienetkin erot kertoimissa voivat tarkoittaa suurta summaa rahaa.

Vedonlyöjän etu

Monilla on vedonlyönnistä ajatus, että vetoja täytyy lyödä paljon ja aina kun on mahdollista – tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Vedonlyöjällä on yksi todella selvä etu – vetoja ei tarvitse lyödä!

Jos hyvää kohdetta ei löydy, ei sitä kannata väkisin yrittää kaivaa, sillä tämä johtaa usein virheisiin. Bookkerit puolestaan joutuvat tarjoamaan kertoimet illasta toiseen, joten etenkin paljon otteluita sisällä pitävässä lajissa virhearvioita mahtuu mukaan.

Tunteet pelissä

via GIPHY

Jos vedonlyöntiä haluaa tehdä totisemmin, on tunteet pystyttävä hillitsemään. Omien suosikkijoukkueiden betsaaminen voi olla myrkyllistä, sillä harvoin ihmiset haluavat nähdä lempijoukkueensa pelaavan huonosti. Toinen seikka pätee maalimääriin – kukapa haluaisi katsoa 0-0 -nyhjäystä, kun voi toivoa viihdyttävää ilotulitusta?

Ennakkosuosikit ja overit ovat suuren massan suosiossa, mutta usein edut löytyvät siltä vähemmän mielekkäältä puolelta. Tappioputket ovat pitkässä juoksussa väistämättömiä, joka voi olla mentaalisesti haastava seikka. Tällöin on parasta pyrkiä pitämään rutiini yllä eikä tehdä kerralla suuria muutoksia, vaikka omia menetelmiä kannattaakin pohtia.

Tappioiden voittaminen takaisin suuremmilla panoksilla on suuri ja yleinen virhe. Myös panosten liian suuri korottaminen voittoputkessa voi koitua kohtaloksi. Panostuksesta lisää yleisestä vedonlyöntioppaastamme.

Maltti on valttia

Jos vedonlyönniltä haluaa hakea tasaisia tuloja ennemmin kuin yhtä pikavoittoa, on pidettävä mielessä ettei kyseessä ole pikajuoksu. Omien menetelmien testailu vie aikaa ja monilla on siihen liian lyhyt pinna. Hyvilläkin arvioilla voi olla tappiolla vielä satojen vetojen jälkeen, joten asiallinen kirjanpito ja vetojen tarkastelu jälkikäteen toimii loistavana apurina.

Vaikka vedonlyönnin ammattilaisilla on käytössä erilaisia pitkään työstettyjä malleja ja suuret resurssit, pystyy tavan tallaaja parantamaan omaa vedonlyöntimenestystä tekemällä perusasiat oikein ja ennen kaikkea huolella. Mutkia oikomalla ei pitkässä juoksussa pärjää.

Älä jää yksin

Erittäin tärkeä ja monilta unholaan jäävä fakta on se, että apua on tarjolla. Sosiaalisesta mediasta löytyy paljon urheilusta ja urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneita, joiden kanssa juttelemisesta voi olla apua. Esimerkiksi jääkiekko-ottelua analysoidessa kaverille voi nousta ajatuksia, jotka ovat itseltä jäänyt huomaamatta.

Uhmapelaajien yhteisö tarjoaa sisältöä monille eri sosiaalisen median alustoille ja yksi niistä on Telegram, jossa on tarjolla keskustelua lajista kuin lajista!

10 euroa pelirahaa