Highrollers

Alta löydät vedonlyöntisivut ja -bonukset, jotka ovat räätälöity isoilla panoksilla pelaaville vedonlyöjille. Hyötyäksesi bonuksesta täysimääräisesti, tulee talletuksen vastata isointa mahdollista tarjolla olevaa bonussummaa, parhaimmillaan jopa 200 euroa.

Vedonlyöntisivustojen omista ruuduista näet tarjolla olevan bonuksen, kierrätysvaatimukset sekä maksimitalletusmäärän, jolla bonuksen voi lunastaa. Muista aina seurata ehtoja ja kierrätyksen toteuttamista ennen rahan nostamista pois pelitililtä.

Pinnacle ja Matchbook ratsastavat alan kovimmilla kertoimilla ja parhailla panosrajoituksilla. Pinnacle on kuuluisa ammattivedonlyöjien suosima sivusto, jossa ei henkilökohtaisia “limittejä” eli panosrajoituksia tunneta. Matchbook on sen sijaan kuuluisa vedonlyöntipörssi. Molempia peliyhtiöitä voi hyvällä omatunnolla tituleerata alan parhaimpiin tekijöihin.

Painatko isoa moukaria sisään?

Molemmilla sivustoilla vedonlyöjät käytännössä itse vastaavat siitä, mihin kertoimet ottelutapahtumien alkuun mennessä asettuvat eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tarjolla olevat kertoimet kasvavat ja pienenevät, kun highroller-vedonlyöjät painavat isoa moukaria sisään.

Panoskatot ovat molemmilla sivustoilla etenkin suurimpiin palloilusarjoihin erittäin korkeat ja kertoimet kestävät vertailun, joten kaikkein kovimmilla panoksilla pelaavat ammattilaiset ja puoliammattilaiset pelaavat suurimman osan vedoistaan näillä sivustoilla.