Highrollers

Päivitetty: 03.01.2023

Alta löydät vetosivustot ja vedonlyöntibonukset, jotka ovat räätälöity isoilla panoksilla pelaaville vedonlyöjille. Ota vedonlyöntibonukset talteen, talleta maksimit tiristä parhaat mehut irti!

Vedonlyöntisivustojen omista ruuduista näet tarjolla olevan bonuksen, kierrätysvaatimukset sekä maksimitalletusmäärän, jolla bonuksen voi lunastaa. Muista aina seurata vedonlyöntibonus ehtoja ja kierrätyksen toteuttamista ennen rahan nostamista pois pelitililtä.

Pinnacle ja Matchbook ratsastavat alan kovimmilla kertoimilla ja parhailla panosrajoituksilla. Pinnacle on kuuluisa ammattivedonlyöjien suosima sivusto, jossa ei henkilökohtaisia “limittejä” eli panosrajoituksia tunneta. Matchbook on sen sijaan kuuluisa vedonlyöntipörssi. Molempia vedonlyöntiyhtiöitä voi hyvällä omatunnolla tituleerata alan parhaimpiin tekijöihin.

Painatko isoa moukaria sisään?

Highroller-sivustoilla vedonlyöjät käytännössä itse vastaavat siitä, mihin kertoimet ottelutapahtumien alkuun mennessä asettuvat eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tarjolla olevat vedonlyönnin kertoimet kasvavat ja pienenevät, kun highroller-vedonlyöjät painavat isoa moukaria sisään.

Panoskatot ovat näillä sivustoilla etenkin suurimpiin palloilusarjoihin erittäin korkeat ja vedonlyönnin kertoimet kestävät vertailun, joten kaikkein kovimmilla panoksilla pelaavat vedonlyönnin ammattilaiset ja puoliammattilaiset pelaavat suurimman osan vedoistaan näillä sivustoilla.

Mikä on vedonlyöntipörssi?

Vedonlyöntipörssi eroaa toimintalogiikaltaan olennaisella tavalla tavallisista vedonlyöntisivustoista. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? Tavallisilla bookkereillahan on töissä suuri määrä kertoimenlaskijoita tai sivusto ostaa vastaavasti kertoimenlaskennan joltakin alan isolta palveluntarjoajalta. Vedonlyöntipörsseissä pelaat kuitenkin suoraan muita vedonlyöjiä vastaan. Voit valita kahdesta roolista: olet joko vedonlyöjä tai vedon tarjoaja.

Vedonlyöntipörssit tienaavat rahansa komissioista eli jokaisesta vedosta, jonka tarjoat tai lyöt vedonlyöntipörssissä jotain muuta pelaajaa vastaan, pörssi vie pikkiriikkisen summan.

Vedonlyöntipörssit tarjoavat aivan ainutlaatuisen vedonlyöntikokemuksen, sillä jos tavallisen vedonlyöjän rooli kyllästyttää, voit kokeilla miltä tuntuu seistä vastapuolella. Tässä kohtaa kuitenkin on syytä olla varovainen ja tarjota vetoja pörssissä kanssavedonlyöjillesi vain sillä summalla, jonka olet valmis häviämään. Eli sama prinsiippi pätee kuin muutenkin vedonlyönnissä.

Voinko saada highroller-vedonlyöntisivustoilta bonuksia?

Tavallisesti isojen panosten vedonlyöntisivustot eivät tarjoa ainakaan kovin säännöllisesti pelaajilleen uusia bonuksia. Mikäli haluat lunastaa jonkin tervetuliaisbonuksen niin Uhmapelaajien vedonlyöntibonukset-listauksesta (linkki) löydät useita rahanarvoisia vaihtoehtoja. Lunasta ilman muuta useampi ja boostaa pelikassaasi!

Vaikka bonuksia ei tavallisesti ole näillä sivustoilla tarjolla, on vedonlyöntipörsseillä usein kuitenkin uusille pelaajille esimerkiksi riskitön veto -tyylinen tervetuliaistarjous. Kannattaakin sujahtaa yllä olevasta linkistä Matchbookille katsastamaan, mitä tällä pörssillä on tarjota!

Highrollers-vedonlyöntisivustot FAQ
Millä sivustoilla vedonlyöntiammattilaiset pelaavat? arrow-icon
Onko highroller-sivustoilla panosrajoituksia? arrow-icon
Ovatko highroller-sivustot luotettavia? arrow-icon
Voinko saada bonuksia highroller-sivustoilta? arrow-icon
Mistä lajeista ja sarjoista voin lyödä vetoa? arrow-icon