Olemme sitoutuneet suojelemaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Alla olevassa tietosuojaselosteessa kerromme miten ja miksi Media Moguli OÜ:n hallitsema www.uhmapelaajat.com sivusto, sekä meidän affiliaatit, keräämme asiakkaiden henkilötietoja, ja kuinka pidämme ne suojassa.

Voimme kerätä ja saada tietoja palveluidemme käyttäjistä erinäisistä lähteistä, sisältäen: (1) palveluun kirjautumisen yhteydessä antamasi tiedot, (2) palveluitamme käyttäessäsi ja (3) kolmansien osapuolten sivustoilta, palveluista ja yhteistyökumppaneilta.

Suosittelemme lukemaan tämän tietosuojakäytännön kokonaisuudessaan. ­Käyttämällä palveluitamme, annat meille samalla luvan tietojesi keräämiseen tässä selosteessa mainituilla tavoilla.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai Media Moguli OÜ:n tietojen keräämisestä, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Mitä tietoja keräämme

Antamasi tiedot

Käyttäessäsi palveluamme saatamme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu näihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Evästeet ja käyttötiedot

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottamaan sinuun yhteyttä uutiskirjeissä, markkinointi- tai myynninedistämismateriaaleissa ja muissa tiedoissa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä tai kaikkia näitä meiltä saamiasi viestejä seuraamalla tilauksen linkkiä tai ohjeita, jotka on lähetetty lähetetyissä sähköpostiviesteissä.

Tiedot, joita keräämme käytön aikana

Evästeet ja muut seurantateknologiat

Keräämme automaattisesti verkkoselauksista tiettyjä tietoja laitteeltasi käyttäessäsi palveluitamme. Näihin tietoihin voivat sisältyä internet-protokolla -osoite (IP-osoite), selaintyyppi, internet-palveluntarjoaja (ISP), viittaus-/poistumissivut, käyttöjärjestelmä, päivämäärä/aikaleima, selaintoimintatiedot, aloitussivu ja viittaus-URL. Käyttäessäsi palveluitamme, saatetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi asettaa eväste näiden tietojen keräämiseksi. Evästeet sisältävät pienen määrän tietoa, jonka avulla verkkopalvelimemme tunnistavat sinut. Säilytämme evästeiden, lokitiedostojen ja/tai clear gifien kautta saamamme tiedon tallentaaksemme asetuksesi. Saatamme myös kerätä automaattisesti tietoa palveluissamme käyttämistäsi toiminnoista, sivustomme toimivuudesta, vierailutiheydestäsi, sekä muita tietoja, jotka liittyvät palveluidemme käyttöön. Saatamme seurata eri sivustojen ja palveluiden käyttöäsi. Joissain maissa, mukaan lukien Euroopan talousalueen (ETA) maat, tässä kappaleessa edellä mainittuja tietoja voidaan pitää henkilötietoina, joita koskevat voimassa olevat tietosuojalait.

Kolmansilta osapuolilta keräämämme tiedot

Saatamme myös saada sinusta julkisesti saatavilla olevaa tietoa kolmansien osapuolten yhteistyökumppaneiltamme, ja yhdistää nämä tiedot niihin tietoihin, joita meillä on sinusta.

Mihin käytämme tietoja

Media Moguli OÜ käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Tarjota, operoida ja ylläpitää palveluitamme
  • Ilmoittaa palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin halutessasi
  • Analysoida asiakastrendejä markkinatutkimusten avulla.
  • Kehittää uusia tuotteita, palveluita ja toimintoja.
  • Teknisten ongelmien havaitseminen, estäminen ja korjaaminen
  • Voimme tarjota sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tarjoamistamme palveluista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin olet jo hyväksynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta näitä tietoja.

Miten jaamme tietoa

Voimme jakaa meille antamiasi tietoja toisille Media Moguli OÜ:n kanssa samaan ryhmään kuuluville yrityksille sekä liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt sekä kaikki näiden yhtiöiden tytäryhtiöt, sekä muut yhtiöt, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa. Tietojesi käsittelystä saattaa vastata Media Moguli OÜ tai toinen ryhmään kuuluva yhtiö, joka saattaa käyttää kolmatta osapuolta täyttääkseen tietojenkäsittelytarpeet. Haluamme myös huomauttaa, että taataksemme palvelun toimivuuden meidän ja/tai palveluntarjoajamme saattaa olla tarpeen siirtää henkilötietosi maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueilla, sekä joillekin tietojenkäsittelijöille, jotka saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella.

Selaamalla sivujamme ja käyttämällä palveluitamme, hyväksyt samalla myös sen, että me sekä palveluntarjoajamme ja alihankkijamme käsittelevät tietojasi näissä maissa. Käytämme aina kaikkia kohtuullisia keinoja, jotta voimme olla varmoja tietojesi turvallisesta käsittelystä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötiedot suojataan aina laissa mainittujen vaatimusten mukaisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, jollei tällaista tiedonantoa katsota soveliaaksi osallistuessasi liiketoimintaamme sekä liiketoimintaan, jota harjoitamme yhteistyössä liikekumppaneidemme kanssa.

Voimme jakaa kerättyjä tietoja erinäisillä tavoilla, kuten:

Ei-tunnistettavat tiedot
Saatamme käyttää ja jakaa keräämiämme käyttäjätietoja yhteistyökumppaneillemme epätunnistettavassa muodossa lain sallimissa rajoissa. Näiden tietojen avulla ei voida järkevästi tunnistaa kyseessä olevaa henkilöä.
Palveluntarjoajat ja toimittajat
Saatamme jakaa tietoja kolmansien osapuolten palveluntarjoajille ja toimittajille, jotka tarjoavat palveluita tai tuotteita puolestamme.
Analytiikka
Käytämme analytiikka palveluita, kuten Google Analytics, seurataksemme liiketoimintaamme. Google Analytics käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja, joista ei voida kuitenkaan tunnistaa henkilöllisyyttä. Voit tutustua tarkemmin heidän evästepolitiikkaansa täällä.
Liiketoimintasiirrot
Tietoja voidaan jakaa tai siirtää kolmansille osapuolille mahdollisen yrityskaupan, maksukyvyttömyyden tai vastaavan liiketoimen tapahtuessa.
Lain edellyttämät ja samankaltaiset tiedonannot
Saatamme myös jakaa tietoja (1) noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja oikeudellisia asetuksia. (2) Valvoaksemme tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojemme noudattamista. (3) Havaitaksemme ja estääksemme petoksia sekä turvallisuuteen että teknisiin seikkoihin liittyviä ongelmia. (4) Vastataksemme pyyntöihisi. (5) Suojellaksemme oikeuksiamme, omaisuuttamme ja turvallisuuttamme, sekä palvelumme käyttäjiä ja yleisöä. Koskien myös tietojen vaihtamista muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa, millä pyritään estämään petoksia, roskapostia ja haittaohjelmien leviämistä.
Hyväksynnälläsi
Emme koskaan myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman pätevää syytä, kuten esimerkiksi viranomaisten pyynnöstä.
Yhteistyökumppanit
Käytämme markkinoinnissa myös yhteistyökumppaneita (affiliaatteja), jotka saattavat mainostaa palveluitamme sinulle. Emme kuitenkaan jaa henkilötietojasi markkinointikumppaneiden kanssa emmekä myöskään vastaa heidän palveluistaan.

Kolmansien osapuolten palvelut

Sinulla saattaa olla pääsy kolmansien osapuolien palveluihin kauttamme, esimerkiksi klikkaamalla sivuillamme olevia linkkejä. Me emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten tietosuojalinjauksista ja -käytännöistä. Suosittelemme tutustumaan heidän tietosuojakäytäntöihinsä tarkasti.

Miten säilytämme tietoja

Media Moguli OÜ säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siltä osin kuin se on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi (esimerkiksi jos vaaditaan säilyttämään tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytännöt.

Media Moguli OÜ säilyttää käyttötietoja myös yrityksen sisäistä analyysia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmäksi ajaksi, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen, tai olemme oikeudellisesti velvollisia pitämään nämä tiedot pidempään.

Tietosuojaoikeutesi tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Asuessasi ETA-alueella, sinulla on seuraavat tietosuojan mukaiset oikeudet:

  • Kun haluat päästä käsiksi tietoihisi, korjata/päivittää niitä tai pyytää niiden poistamista, voit tehdä sen, milloin lähettämällä pyynnön sähköpostiosoitteeseen [email protected]
  • Voit myös esittää vastalauseen henkilötietojesi käsittelylle, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirtämistä. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
  • Sinulla on oikeus poistua (opt out) lähettämästämme markkinointiviestinnästä milloin tahansa. Voit käyttää tätä oikeutta ottamalla yhteyttä meihin [email protected]
  • Keräämämme tiedot ja niiden käsittely on tehty suostumuksellasi. Voit perua suostumuksesi milloin vain. Suostumuksen peruminen ei vaikuta mihinkään käsittelyihimme, jotka on tehty ennen suostumuksen perumista. Suostumuksen peruminen ei myöskään vaikuta sellaiseen henkilötietojesi käsittelyyn, joka on tehty turvautuen muihin laillisiin käsittelyperusteisiin kuin suostumukseen.
  • Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestämme ja käytöstämme. Ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseesi saadaksesi lisätietoa. Vastaamme kaikkiin yksilöiden esittämiin tietosuojaoikeuksien käyttöä koskeviin pyyntöihin sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Lasten tietosuoja

Alle 18-vuotiaiden henkilöiden ei ole sallittua käyttää palveluitamme emmekä myöskään tietoisesti kerää tietoja heiltä. Jos tiedossasi on lapsi, joka on antanut meille henkilötietojaan ja rikkonut tätä tietosuojakäytäntöä, ilmoitathan asiasta meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että Internetin välityksellä tai elektronisen tallennustavan menetelmällä ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme muokata tätä tietosuojakäytäntöä silloin tällöin, joten tutustuthan siihen säännöllisesti ja tarkasti. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista sivuillamme.

Kansainväliset tietojen siirtämiset

Media Moguli OÜ on kansainvälinen yritys. Saatamme siirtää tietojasi muihin maihin, kuin missä ne on alun perin kerätty. Uusissa tietojen kohdemaissa ei välttämättä ole käytössä samaa tietosuojalainsäädäntöä kuin alkuperäisessä maassa. Siirrettäessä tietojasi maasta toiseen, suojaamme tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]